Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Kansen en risico’s met beleggen in grondstoffenaandelen

Kansen en risico’s met beleggen in grondstoffenaandelen

Bob-Hendriks120x160.gif

Bob Hendriks is werkzaam als Sales Director bij BlackRock en heeft als geen ander zicht op de "Huidige kansen en risico’s met betrekking tot beleggen in grondstoffenaandelen na de prijzenval in de laatste twee jaar". (edele metalen, basismetalen en energie)

In een wereld die sneller dan ooit verandert, biedt BlackRock houvast aan beleggers die hun mogelijkheden maximaal willen benutten en behoefte hebben aan duidelijkheid over risico’s.

Als grootste onafhankelijke wereldwijde vermogensbeheerder beheert BlackRock (31 december 2012) een totaal vermogen van US$ 3.792 miljard, verdeeld over aandelen, obligaties, liquiditeiten, alternatieve beleggingen en vastgoed.
 
Verantwoord beleggen met opties

Verantwoord beleggen met opties

harry-klip120x160.gifFinanciële markten zijn een zeer breed vakgebied. Binnen dit vakgebied heeft Optie Academy zich gespecialiseerd in derivaten, zoals futures en opties. Harry en Jan Robert kennen elkaar van Euronext waarzij actief waren als optiehandelaren.

Harry heeft een eigen marketmakersbedrijf gehad op Euronext, heeft optiehandelaren opgeleid voor o.a. de voorloper van All Options en Hak options en was beursanalist op TV bij RTLZ. Ook heeft hij managementervaring opgedaan bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers. In 2012 heeft Harry Klip zelf het beursspel ‘petje op, petje af’ van ruim 400 deelnemers gewonnen bij de RTLZ Theatertour..

Samen met Jan Robert weet hij hoe je opties moet toepassen in de praktijk en kunnen zij u helpen om een betere optiebelegger te worden.

In 2011 hebben ze Optie Academy opgericht en verzorgen trainingen en masterclasses op derivatengebied en zijn ook begonnen met hun abonneeservice, Optie Aanbevelingen. Ook mindset en money management staat hoog in het vaandel bij Optie Academy.

Lees meer...
 
Hoe onderscheid ik de beste beleggingsfondsen van de massa?

Hoe onderscheid ik de beste beleggingsfondsen van de massa?

niels%20faassen_morningstar120x160.gifNiels Faassen van Morningstar  zal u middels zijn presentatie wegwijs maken in het beleggingsfondsenlandschap.

Daarnaast biedt Niels u handvatten bij het selecteren van de beste beleggingsfondsen in het universum door u inzicht te geven in de manier waarop Morningstar beleggingsfondsen analyseert en beoordeelt. Tot slot zal Niels een selectie van de favoriete fondsen van Morningstar met u delen en bespreken.

Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken. Wij bieden een uitgebreide waaier van internetproducten, software en producten in drukvorm voor particuliere beleggers, financieel adviseurs en institutionele cliënten over de hele wereld.
Morningstar is een vertrouwde bron voor inzichtelijke informatie in een waaier van beleggingsdisciplines. Met activiteiten in 27 landen bieden wij momenteel gegevens over ongeveer 422.000 beleggingsproducten.
MorningstarLogo-Header.gif
Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam geopend en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd.
De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland. Ook biedt de site onafhankelijke redactionele informatie van analisten en journalisten van Morningstar in Amsterdam en over de hele wereld.

 
Een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem

Daytraden op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem

Marco-Vocking120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposium waar systeemhandelaar Marco Vocking een zeer overzichtelijk Amerikaans handelssysteem zal tonen. Het betreft een presentatie van een handelssysteem die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs te slagen! U kunt met dit systeem op elke gewenste markt werken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Lees meer...
 
Aandelen selecteren als waardebelegger

Aandelen selecteren als waardebelegger

Ruerd_Heeg120x160.gif

De afgelopen 15 jaar hebben beleggers gemiddeld maar een matig rendement geboekt. Sommige beleggers hebben het echter veel beter dan de markt gedaan. Wie zijn dat? En wat doen ze dan beter?

Vooral professionele waardebeleggers hebben een hoger rendement gehaald. Deze beleggers beleggen onder meer in minder bekende, riskantere en daardoor lager gewaardeerde aandelen. Waardebeleggen is overigens niet nieuw: de leermeester van superbelegger Warren Buffett schreef er in 1934 al een boek over. In het Nederlands is er helaas nog maar weinig over geschreven.

In deze presentatie vertelt Ruerd Heeg, auteur van het boek "Aandelen selecteren als waardebelegger", waarom particuliere beleggers meestal minder goed beleggen dan professionele waardebeleggers. Hij doet dat door een aantal denkfouten te bespreken die particuliere beleggers vaak maken en waarom ze dat doen. Vervolgens legt hij uit hoe professionele waardebeleggers bedrijven analyseren. Ook gaat hij in op welke aandelen de meeste waardebeleggers vermijden. Tenslotte bespreekt hij een aantal beleggingsstrategieën van waardebeleggers in detail.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website