HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Menno van Hoven: Dividend beleggen

Menno van Hoven: Dividend beleggen
5 april 2014 - 11.05 tot 11.50 uur - Spreker: Menno van Hoven / RB-NL Beleggers Belangen -Colenberghzaal 2
menno120x160.jpgMenno van Hoven laat aan de hand van de dividendportefeuille die hij voor Beleggers Belangen beheert zien hoe je met een portefeuille van sterke dividendaandelen een jaarlijks groeiend inkomen kunt realiseren, of op lange termijn een enorm kapitaal kunt vergaren.

Er is uitgebreid aandacht voor de beste dividendbetalers, en met behulp van praktijkvoorbeelden wordt de kracht van belangrijke compounding effect op lange termijn aangetoond.

Het grootste onafhankelijke weekblad voor de actieve belegger
logoBB.png
  • Lezersvragen
  • Chat sessies
  • Magazine
  • Digitaal magazine
  • Gouden tips e-magazine
  • Dividend e-magazine
  • Voorbeeldportefeuilles
  • Online seminars
 
Joost van Leenders: Bouw uw eigen beleggingsportefeuille

Joost van Leenders: Bouw uw eigen beleggingsportefeuille
5 april 2014 - 10.00 tot 10.45 uur - Spreker: Joost van Leenders / BNP Paribas - Colenberghzaal 2
Van-Leenders-Joost-120x160.jpgJoost van Leenders, beleggingsspecialist asset allocatie & strategie bij BNP Paribas Investment Partners, geeft u een update over markttrends en macro-economische ontwikkelingen.

Daarnaast biedt hij u de ingrediënten voor de bouw van uw eigen beleggingsportefeuille. Joost levert regelmatig commentaar op actuele ontwikkelingen op radio en televisie, onder andere bij BNR en RTL-Z.

logo-BNPdefault.png
BNP Paribas  biedt wereldwijd een breed scala aan producten en diensten hoge toegevoegde waarde. Ze voldoen aan alle behoeften van de beleggers, particulieren, bedrijven en instellingen.
 
Karel Mercx: De acht feiten over het huidige beursklimaat

Karel Mercx: De acht feiten over het huidige beursklimaat
5 april 2014 - 13.30 tot 14.15 uur - Spreker: Karel Mercx / Lynx -Statenkamer
Karel Mercx120x160.jpgKarel Mercx is sinds april 2013 beleggingsspecialist bij Lynx. Hiervoor heeft hij zes jaar gezeten op de redactie van Beleggers Belangen. 

De specialisaties van Karel Mercx zijn het beheren van beleggingsportefeuilles en het uitrekenen van toekomstige rendementen van aandelen, grondstoffen en obligaties
Hierdoor weet hij precies waarin de belegger goed kan beleggen.

In zijn presentatie “De acht feiten over het huidige beursklimaat” gaat hij vertellen naar welke zaken hij kijkt. Het doel is input geven zodat de belegger beter zijn beleggingsportefeuille kan overwegen. Lynx_logo238x85.gif

Lynx is dé specialist in online beleggen. Lynx geeft particuliere beleggers via haar gebruikersvriendelijke handelsplatform toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 landen. En dit tegen buitengewoon scherpe tarieven.
 
Marco Vocking: Daytraden

Marco Vocking: Daytraden
-op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem-
5 april 2014 - 11.05 tot 11.50 uur - Spreker: Marco Vocking / www.vocking.nl -Statenkamer
Marco-Vocking120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposia waar systeemhandelaar Marco Vocking twee overzichtelijke Amerikaanse handelssystemen zal tonen. Het betreft een presentatie die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs te slagen! U kunt met beide systemen op elke gewenste markt werken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Algemeen

U leert de basis van het traden en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden. De unieke trading indicatoren omvatten een robuust trading systeem en zijn ontwikkeld voor de trader die graag wil handelen op alle valuta- en futuremarkten.
De systemen geven onder andere duidelijke long- en shortsignalen, de trend (down of up), uitbraken en trailing stops aan. Dit alles wordt weergegeven in zeer overzichtelijke grafieken. Na jaren van ontwikkeling worden deze indicatoren gebruikt door handelaren over de hele wereld om elke dag weloverwogen beslissingen te nemen in de beurshandel. 

Systeem 1:
Kleur van de achtergrond: hiermee kunnen we heel snel herkennen of we long of short gericht zijn. Bij een groene achtergrond doen we uitsluitend long posities en bij een roze achtergrond doen we uitsluitend short posities.

Kleur van de candles:
de candles kleuren blauw in een stijgende markt en rood in een dalende markt. Indien de candles geel zijn beweegt de markt zich zijwaarts.

Stop-dots:
tijdens een longsignaal bevinden de blauwe stop-dots zich onder de koers en tijdens een shortsignaal bevinden de rode stop-dots zich boven de koers. Zo weet u direct waar u de stop moet plaatsen.

Stealth: Wanneer er een groene Stealth onder de koers verschijnt hebben we te maken met een stijgende markt. Wanneer er een rode Stealth boven de koers verschijnt hebben we te maken met een dalende markt.
 vocking-systeem1-450x290.gif
Tradingroom:
Naast het gebruik van de speciale indicatoren bent u dagelijks welkom in de tradingroom. Dat betekent dat u vanaf uw eigen werkplek inlogt in de tradingroom om de trades van ervaren traders te kunnen volgen die met de zelfde indicatoren werken.

High Energy Times:

Deze service filtert financiële instrumenten waar een breakout of een potentiële grote beweging wordt verwacht in de handelssessie door middel van een zeer geavanceerde analyse. Het geeft aan wanneer de trader een hogere dan normale beweging kan verwachten in een bepaalde index.
Deze tijden worden door middel van een smalle band weergegeven in uw grafiek, zodat u heel eenvoudig kunt zien of de koers zich boven of onder de band bevindt en u op die manier heel eenvoudig uw positie kunt bepalen.

Training:

Vier keer per week worden er webinars gehouden om u de fijne kneepjes van het traden te leren en hoe u op de juiste wijze de indicatoren tijdens het traden kunt gebruiken. Alle webinars worden opgenomen, zodat u ze op ieder gewenst moment nog eens terug kan kijken.

Systeem 2:
Kleur van de candles: Ook dit systeem is gebaseerd op de beweging van de markt. De candles kleuren blauw in een stijgende markt en rood in een dalende markt en is daardoor zeer overzichtelijk.

Signalen: Het systeem is tevens voorzien van de volgende drie signalen:
Trendline break: Door middel van een trendlijn (TL) en een pijl herkent u wanneer er sprake is van een trendline break.

Bottle Rocket: Door middel van een pijl (BR) herkent u een retrace in een trend.

Peak Signal: Dit signaal (PK) ontstaat bij een potentiële trenddraai.
 vocking-systeem2-450x255.gif
Tradingroom:
Naast het gebruik van de speciale indicatoren bent u van maandag tot en met donderdag welkom in de tradingroom. Dat betekent dat u vanaf uw eigen werkplek inlogt in de tradingroom om de trades van ervaren traders te kunnen volgen.

Training:
Een keer per week wordt er een webinar gehouden om u de fijne kneepjes van het traden te leren en hoe u op de juiste wijze de indicatoren tijdens het traden kunt gebruiken.
Indien u vragen heeft over onze trading systemen of als u geïnteresseerd bent en hier dagelijks mee aan de slag wilt, bent u van harte welkom op onze stand. Wij staan u graag te woord!

vocking-header350x64.gifOns bedrijf is opgericht in 1992 met de levering van hardware en software. Sinds 1999 zijn we volledig gespecialiseerd in trading software met alle daaraan gekoppelde diensten. Zo leveren wij complete systemen en verzorgen wij volledige cursussen voor daytraders. Als enig bedrijf in Nederland is Vocking Education Partner van NinjaTrader en werken we nauw samen met andere Ninja partners. Wij verzorgen cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform. Door de intensieve samenwerking met deze partners bieden wij onze klanten een compete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes.
 
Anne Grevinga: Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn

Anne Grevinga: Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn
-met behulp van drie fundamenteel analyse modellen-
5 april 2014 - 14.35 tot 15.20 uur - Spreker: Anne Grevinga -Colenberghzaal 2
Anne Grevinga was als product specialist werkzaam voor 2 Amerikaanse biotechnologie bedrijven. Zijn hobby's zijn programmeren en beleggen.
anne_grevinga120x160.gif
Anne veronderstelt dat er door beleggers  veel te weinig wordt gedaan aan FA.
Mede daardoor gaat zijn presentatie over 3 FA-modellen.

Maandelijks wordt een updating gedaan van het FAB-model (Fundamenteel Analyse Beoordelings-model). Hierin worden bedrijven per sector beoordeeld op basis van het gemiddelde van de sector en  wordt vooral gekeken naar de opportuniteiten van de bedrijven in hun sector.
http://en.wikipedia.org/wiki/PEG_ratio       http://www.nasdaq.com/symbol/gild/analyst-research

In het tweede model wordt op basis van 18  fundamentele criteria een fondsranking per sector gedaan. Hierin wordt naast de gebruikelijke fundamentele waarden voor de korte- en lange termijn ook rekening gehouden met fundamentele criteria, die rekening houden met de bedreigingen, die zich bij de te beoordelen bedrijven kunnen voordoen en waarin particuliere beleggers moeilijk inzicht kunnen krijgen.

Retrospectief wordt in het derde model van de belangrijkste FA-criteria beoordeeld hoe ze zich hebben ontwikkeld als consensus van de analisten. Dit geeft weer een ander inzicht in de prestaties van bedrijven.

Op deze wijze wordt zowel voor de korte- als ook voor de lange termijn een Top20 samengesteld, die in een Timing-model worden opgenomen. Genoemde aanpak heeft mooie rendementen in 2012 en 2013 opgeleverd, die zullen worden gepresenteerd.
internetsiteAnneGrevinga310x89.gif

Kortom een presentatie, die u niet mag missen omdat alle gegevens elke maand gratis beschikbaar komen en u wilt toch ook hoge rendementen behalen!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02243 seconden