HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Computer-narigheden

Computer-narigheden

Zowel in de professionele omgeving als bij particulieren komen veel storingen voor in de nieuwe technieken. Het onderscheid tussen storingen in de elektronica, programmering of het gebruik is niet meer te onderscheiden. Ook dit geldt voor een  PC die we gebruiken voor onze beleggingen.

Lees meer...
 
Rente

Rente

Als de centrale bank de rente aanpast, wat doet de hypotheekrente?

Een veel gestelde vraag. Aan de hand van de werking van de verschillende soorten rente zal ik hierop een antwoord geven. Rente - en vooral beleggingen die rente moeten opbrengen - wordt saai genoemd. Zeker in vergelijking met het beleggen in opties en futures. Maar de invloed van de rente op de beleggingen is groot. Rente is een onderdeel van het beleggen.

Lees meer...
 
Particulier Beleggen met Professionele Tools

Particulier Beleggen met Professionele Tools

De wereld is al vol met allerlei beleggingstools. Kranten, beleggersbladen, kooplijstjes, portfolio-software, chart tools, zoekmachines, gurus...de alternatieven zijn bijna onbeperkt.

Ondanks dit alles is het in de praktijk niet zo eenvoudig om een totale portefeuille strategie te voeren. Waar zit dan het probleem?

Lees meer...
 
Culemborg Symposium 9 dec 2006

Landelijke beleggersdag georganiseerd door Hcc Beleggen

 Thema: Derivaten

Ofwel: Hoe kan een fundamentele belegger met derivaten meer waarde uit zijn beleggingen halen zonder zijn risico profiel te verhogen.

Op 9 december 2006 is het HCC Beleggen Symposium georganiseerd. De lokatie was wederom scholengemeenschap Lek & Linge gelegen aan de Multatulilaan 6 te Culemborg.

Zowel in de aula als in diverse lokalen zijn interessante voordrachten gehouden (zie het schema ). Kortom, het bezoeken van het CulemborgSymposium is de 'garantie' om exposanten, sprekers en medebeleggerste ontmoeten, zodat u ervaringen kunt uitwisselen en/of kennis opdoen.

Culemborg Symposia arrow Culemborg Symposium 9 dec 2006 

 
Tweedehands Boekenmarkt

Veel mensen hebben in de loop van hun beleggingsstudie/hobby enkele meters boeken over dit onderwerp verzameld. Vele liggen gelezen in de kast. 

Op 9 December zal er daarom weer een tweedehands boekenmarkt georganiseerd worden.

Het is de bedoeling dat iedereen daar zijn/haar tweedehands boeken  via de HCC ter verkoop kan aanbieden , en ook weer andere boeken kan kopen om weer nieuwe inzichten op te doen.

Dit is een uitgelezen(!?) kans om voor een zacht prijsje weer een nieuwe impuls aan Uw Beleggingshobby te geven.

U kunt Uw boeken bij de stand aanbieden voorzien van verkoopprijs. De hcc zal daarna trachten deze te verkopen. Na afloop kunt U Uw geld of onverkochte boeken ophalen.

De boeken hoeft U dus niet zelf te verkopen.

De marktregels zijn als volgt.

  • 10.00 uur- 12.00 uur : Afgeven boeken ter registratie.

  • 12.00 uur- 14.00 uur : Boekenmarkt open.

  • 14.00 uur- 15.00 uur : Afhalen geld/onverkochte boeken.

 Om dit alles in goede banen te kunnen leiden wordt iedereen verzocht zich aan deze tijden te houden( met name afhalen onverkochte boeken).

 

Tevens zoek ik een Assistent-verkoper voor dit gebeuren.

 

Tot 9 December,

Aernout Thomson

 
<< Begin < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05361 seconden