HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Scotch Whisky International - standhouder

Scotch Whisky International
standhouder

Scotch Whisky International is een van de grootste spelers op de wereldmarkt, faciliteert beleggingen in zeldzame en hoogwaardige Single Malt Whisky’s. Wij bieden klanten uniek samengestelde portefeuilles met vaten, flessen of beide. Ons werkgebied is internationaal, momenteel hebben wij ambassadeurs in Nederland, België, Groot-Brittanië, China en Spanje.
scotch-whisky-int-logo.png
Scotch Whisky International (SWI),  een van de grootste spelers op de wereldmarkt, faciliteert beleggingen in zeldzame en hoogwaardige Single Malt Whisky’s.

Wij bieden klanten uniek samengestelde portefeuilles met vaten, flessen of beide.
Ons werkgebied is internationaal, momenteel hebben wij ambassadeurs in Nederland, België, Groot-Brittanië, China en Spanje.

Whiskybelegger voldoet aan eisen AFM
Whiskybedrijf Scotch Whisky International (SWI) heeft een vergunning van de Autoriteit Financiël.e Markten (AFM) gekregen waarmee whisky kan worden aangeboden als beleggingsobject.
contact: 0031   631571075


 
VectorVest - standhouder
standhouder
VV-EUROPE-LOGO.jpg

VectorVest
is beleggingssoftware die  fundamentele en technische analyse combineert.
Als abonnee heeft u toegang tot 9.700 Amerikaanse en Europese aandelen.

Bezoek onze stand voor een gratis aandelenanalyserapport of een digitale versie van het Groene Boekje. VectorVest presenteert niet alleen een workshop, maar aan onze stand krijgt u ook een demonstratie en meer uitleg over de software. Hoe kan u een aandeel makkelijk en snel analyseren: dankzij onze eigen indicatoren. Hoe zijn deze indicatoren opgebouwd? Doet u als belegger aan stock picking of wenst u een strategie te volgen: het kan allemaal. Bezoek de stand van VectorVest en maak kennis met deze krachtige tool!
vectorvest-actie-200x200.gif
Aanbieding enkel op het HCC Symposium:
10 weken voor slechts 10 euro! Tijdens het 69ste HCC beleggerssymposium is er een speciale actie. Normaal gezien betaalt u 10 euro voor 5 weken. Vandaag krijgt u gedurende liefst 10 weken toegang tot onze software voor slechts 10 euro!
Het proefabonnement moet ter plaatse geactiveerd worden, en is enkel
geldig op de dag van het Symposium. Betalingsvoorkeur via een creditkaart. Geen cash en bankpas. Eventueel is een overschrijving mogelijk maar hier zijn kosten aan verbonden.

VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren. Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag.

VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u abonnee blijven.
 
Stockpicker-signaal - standhouder
standhouder
Stockpicker_logo-344x116.gifstockpicker-signaal.nl is een onderneming die aandelen selecteert waarvan, op basis van technische analyse, verwacht wordt dat de koers het de komende tijd goed gaat doen.Om tot die selectie te komen wordt uit een groot bestand, bestaande uit aandelen die een beursnotering hebben in Europa en/of Noord-Amerika, drie aandelen gekozen.

Het kiezen van aandelen vindt dikwijls plaats op basis van fundamentele analyse, dat wil zeggen dat de ontwikkeling van de omzet, de winst en het marktaandeel belangrijke aspecten zijn. Dat zijn echter allemaal aspecten die je pas achteraf kunt bepalen. Zo zie je in het jaarverslag hoe het ’t afgelopen jaar is geweest, terwijl je ook leest hoe de directie verwacht, ja in feite hoopt, dat de toekomst er voor de onderneming uit gaat zien.

Stockpicker-signaal gaat dan ook geen jaarverslagen uitpluizen. Wij kijken wat er echt met de koers plaats vindt. Wij vinden belangrijk hoe andere beleggers tegen het aandeel aankijken. Je zult zeggen als de koers stijgt, dan is dat al gebeurd, omdat je geen aandelen kunt kopen op de koers van gisteren.

Maar gelukkig zijn er indicatoren die wat vóórlopen op de koers. Door daar gebruik van te maken kun je daar je voordeel mee doen. Nu is het niet zo dat je een garantie kunt geven, dat wanneer DIT gebeurt de koers DAT zal gaan doen. Een heel bekende fundmanager zei eens: Als je het in zes van de tien gevallen goed hebt, je een goede belegger bent. Wanneer dan ook nog koersstijgingen groter zijn dan de koersdalingen, dan maak je een mooie performance.

Stockpicker-signaal raadt zijn klanten aan direct na de aankoop al drie orders aan de bank door te geven dat als de koers een bepaald percentage, bij voorbeeld 10 %, is gestegen voor een derde deel van het gekochte aantal aandelen een verkooplimiet op te geven die 10 % hoger ligt dan de aankoopkoers, en dat ook te doen voor het geval de koers 20 % hoger ligt dan de aankoopkoers en voor het laatste derde deel bij 30 % winst.
Ons motto is dan ook:
Wil je het beter doen dan de rest,
dan moet je het anders doen dan de rest.
 
Analist.nl - standhouder
standhouder
Analist.nl

Analist.nl is het beleggingsplatform dat beleggers essentiële beleggingsinformatie gratis aanbiedt.
Analist-magazine175x228.jpgWij coveren bijna alle beursgenoteerde bedrijven in de VS, Europa en Rusland.
Op ons platform treft u naast historische koers- en financiële informatie ook waarderingen, rendementen, adviezen en veel achtergrondinformatie.

Bij de stand treft u o.a. presentaties van ons platform, het maandblad Analist Journaal en onze researchdienst AnalistPro.
Via AnalistPro kunt u eindelijk op het niveau van een professionele belegger acteren.
AnalistPro analyseert  de Amerikaanse en Europese aandelen door middel van de beste aandelenscreeners. Daarnaast biedt AnalistPro ook optie-analyses om heel eenvoudig de meest interessante 'covered-call' strategieën te hanteren.

Analist.nl is in 2005 opgericht en is Nederland's enige professionele beleggingswebsite met toegang tot alles op het gebied van aandelen- en opties.

analist.nl220x62.pngAnalist.nl genereert haar inkomsten o.m. via advertenties die worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrieven.
Heeft u interesse om te adverteren, dan neemt u contact op met Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Tot ziens op onze stand!

 
HCC Beleggen werkgroep CoSA - Standhouder
HCC Beleggen werkgroep CoSA
standhouder
De doelstelling van de CoSA-werkgroep is het bevorderen van de kennis en van het gebruik van Fundamentele analyse door leden van HCC met behulp van de NAIC-methode en de aanvullingen hierbij ontwikkeld door de CoSA-werkgroep.

In eerste instantie hebben we de NAIC-methode en de daarbij behorende bestanden en programma’s als uitgangspunt genomen. De NAIC-methode is een hulpmiddel voor het selecteren van aandelen waarvan rendement door koersgroei verwacht mag worden. Deze aandelen zijn geschikt voor vermogensvorming op de (middel-)langere termijn.

Enkele jaren geleden hebben we tevens een methode ontwikkeld waarmee o.b.v. Fundamentele analyse Dividendgroei-aandelen worden geselecteerd. Deze aandelen kunnen dienen voor het genereren van extra inkomsten uit het kapitaal geïnvesteerd in aandelen. Recent is de methode DividendHerbeleggen toegevoegd. Deze methode berekent het rendement er van uitgaande dat het uitgekeerde dividend wordt herbelegd in het aandeel. Deze methode is vooral geschikt voor vermogensvorming op de lange termijn. Te denken valt daarbij aan een periode van minstens 10 jaar.

Activiteiten
De werkgroep ontplooit hiertoe onder meer de volgende activiteiten:
  1. Het onderzoeken, vergelijken en eventueel aanbevelen van door CoSA reeds ontwikkelde computerprogramma's voor het verrichten van fundamentele analyse. Indien noodzakelijk zal de werkgroep hiertoe extra programma’s of aanvullingen erop (doen) ontwikkelen.
  2. Het beschikbaar stellen van deze programma’s aan de leden van HCC.
  3. Ons bestand bevat op dit moment informatie van circa  610 aandelen. Het betreft bedrijven genoteerd in  Amsterdam, maar ook in Brussel, Parijs, de Xetra en de Amerikaanse beurzen.
  4. Het opzetten en onderhouden van een infrastructuur, met de website HCC-Beleggen. De voor leden van de HCC gemaakte SSG-verzameling is via internet vrij toegankelijk voor de leden ervan, mits auteursrechtelijk toegestaan.
  5. Het verzorgen van voorlichting over onze methoden voor Fundamentele analyse;
Wekelijks ontvangen de deelnemers per e-mail een Nieuwsbrief met informatie over de bedrijfsgegevens, uitleg over de gehanteerde methoden en een Rangtabel van alle aandelen in ons bestand. Voor elk aandeel zijn de gehanteerde ratio’s zichtbaar en de status van het advies: Kopen, Houden of Verkopen.

-- Niet-HCC-leden kunnen tijdelijk als gast onze wekelijkse nieuwsbrief op proef ontvangen. --

Contact
HCC-CoSA-logo312x128.gifIndien u nadere vragen hebt, of informatie wilt ontvangen over b.v. de wekelijks verschijnende CoSA-Nieuwsbrief of hoe u toegang kunt krijgen tot de openbaar beschikbare CoSA/SSG-verzameling,  kunt u contact opnemen met onze voorzitter:
Jan van der Meulen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of tel. nr. 010-5215833

Wilt u meer weten?               Op onze stand beantwoorden wij graag al uw vragen!
Tot zaterdag 28 oktober!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.01771 seconden