Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!


Voorpagina

Jaarverslagen

Voortaan niet meer zoeken naar jaarverslagen op losse sites. Voortaan staan alle jaarverslagen van de Amerikaanse en Europese beurzen op www.allejaarverslagen.nl. Hier kunt u alle jaarverslagen per bedrijf vanaf 2004 tot en met 2011 gratis downloaden.

 

Geld, macht en Wall Street

Zondag heb ik op Canvas de herhaling gezien van het eerste deel van Geld, macht en Wall Street. Op donderdag 13 september wordt het tweede deel uitgezonden die de moeite van het kijken waard is.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Panorama' stelt Phara de Aguirre vanuit de al even nieuwe actuastudio van Canvas een documentaire voor over het ontstaan en de gevolgen van de financiële crisis van 2008.

Lees meer...
 

KBC gelooft niet in duistere scenario’s

De aandelenmarkten uit de eurozone hebben in de voorbije twee en een half jaar veel slechter gepresteerd dan de beurzen in andere regio’s. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de eurocrisis. Het returnverschil in euro tussen de MSCI EMU (-4%) en de MSCI USA-index (+64%) is opgelopen tot meer dan 60%.

Lees meer...
 

Duitsland - Italiė: 0 - 2

Gisteren reageerden aandelenbeurzen wereldwijd euforisch op de gemaakte afspraken op de zoveelste eurotop. Ook de rentes die Italiė en Spanje op hun staatsschulden moeten betalen daalden flink. Voorlopig lijkt de eurocrisis weer even onder controle.

Maar niet iedere Europeaan kon gisterochtend opgewerkt opstaan. Denk aan de Duitsers. Zij zagen namelijk dat de rente die zij op hun staatsschulden moeten betalen flink gestegen was.

Lees meer...
 

Discovery investing

Discovery investing is het investeren in firma's welke actief zijn op een gebied waar belangrijke ontdekkingen kunnen worden gedaan zoals op het gebied van boren naar olie, gas en steenkool, op het gebied van het vinden van goud, zilver en andere belangrijke materialen, op het gebied van ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen etc.

Lees meer...
 

Gratis optiecursus voor beginners

Analist.nl organiseert samen met het AEX-College, het opleidingsinstituut van de Amsterdamse beurs, een gratis optiecursus voor beginners. Deze cursus vindt plaats op woensdag 13 juni 2012 van 10.00 tot 13.00 uur in het beursgebouw in Amsterdam. De ontvangst is vanaf 9.30 uur met koffie en thee.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 106 - 126 van 408

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2017 Hcc Beleggen Website