HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

KBC gelooft niet in duistere scenario’s

De aandelenmarkten uit de eurozone hebben in de voorbije twee en een half jaar veel slechter gepresteerd dan de beurzen in andere regio’s. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de eurocrisis. Het returnverschil in euro tussen de MSCI EMU (-4%) en de MSCI USA-index (+64%) is opgelopen tot meer dan 60%.

Lees meer...
 

Duitsland - Italiė: 0 - 2

Gisteren reageerden aandelenbeurzen wereldwijd euforisch op de gemaakte afspraken op de zoveelste eurotop. Ook de rentes die Italiė en Spanje op hun staatsschulden moeten betalen daalden flink. Voorlopig lijkt de eurocrisis weer even onder controle.

Maar niet iedere Europeaan kon gisterochtend opgewerkt opstaan. Denk aan de Duitsers. Zij zagen namelijk dat de rente die zij op hun staatsschulden moeten betalen flink gestegen was.

Lees meer...
 

Discovery investing

Discovery investing is het investeren in firma's welke actief zijn op een gebied waar belangrijke ontdekkingen kunnen worden gedaan zoals op het gebied van boren naar olie, gas en steenkool, op het gebied van het vinden van goud, zilver en andere belangrijke materialen, op het gebied van ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen etc.

Lees meer...
 

Gratis optiecursus voor beginners

Analist.nl organiseert samen met het AEX-College, het opleidingsinstituut van de Amsterdamse beurs, een gratis optiecursus voor beginners. Deze cursus vindt plaats op woensdag 13 juni 2012 van 10.00 tot 13.00 uur in het beursgebouw in Amsterdam. De ontvangst is vanaf 9.30 uur met koffie en thee.

Lees meer...
 

De euro wankelt

De afgelopen twee jaar is voor EUR 386 miljard aan noodhulp toegezegd aan Griekenland, Ierland en Portugal. In diezelfde periode kocht de Europese Centrale Bank (ECB) voor EUR 214 miljard obligaties op van zwakke Eurolanden. En werd tegen een minuscule rente ook nog eens EUR 1.000 miljard geleend aan Europese banken.

Lees meer...
 

De lat ligt laag voor de bedrijfswinsten

Na het sterke winstherstel sinds de voorbije recessie ligt het winstniveau (S&P 500) vandaag al weer zo’n vier procent boven het vorige record van vijf jaar geleden. De aandelenkoersen liggen daarentegen nog 12% lager. Dát is de essentie van de goedkope waardering.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 127 - 147 van 425

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.20485 seconden