HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

De euro wankelt

De afgelopen twee jaar is voor EUR 386 miljard aan noodhulp toegezegd aan Griekenland, Ierland en Portugal. In diezelfde periode kocht de Europese Centrale Bank (ECB) voor EUR 214 miljard obligaties op van zwakke Eurolanden. En werd tegen een minuscule rente ook nog eens EUR 1.000 miljard geleend aan Europese banken.

Lees meer...
 

De lat ligt laag voor de bedrijfswinsten

Na het sterke winstherstel sinds de voorbije recessie ligt het winstniveau (S&P 500) vandaag al weer zo’n vier procent boven het vorige record van vijf jaar geleden. De aandelenkoersen liggen daarentegen nog 12% lager. Dát is de essentie van de goedkope waardering.

Lees meer...
 

AFM vraagt aandacht voor beleggingen in edelmetaal

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) constateert dat het aanbod van edelmetalen (meestal goud en/of zilver) een grote vlucht heeft genomen. Als edelmetaal na aankoop wordt opgeslagen door de verkoper of een derde, is meestal sprake van een beleggingsobject. Aanbieders van beleggingsobjecten moeten een vergunning van de AFM hebben of vrijgesteld zijn van de vergunningplicht.

Lees meer...
 

Begin- en eindtijden 58ste HCC Beleggen Symposium

De kern van actief beleggen is zelf en vaak ook frequent handelen op de beurs. Een actieve belegger gelooft in zijn visie ten aanzien van de koersontwikkelingen. Er zijn twee aspecten van actief beleggen die elkaar aanvullen: de beste belegginginstrumenten selecteren en de gunstigste in- en uitstapmomenten kiezen. Diverse beleggingsinstrumenten brengen verschillende risico's met zich mee.

Lees meer...
 

Optiecombinaties en strategieën

Opties zijn de meest veelzijdige beleggingsinstrumenten die er bestaan.Je kunt er strategieën mee opzetten die in elke markt rendement opleveren.

Tijdens de lezing van François Franken leert u welke opties goedkoop en welke duur zijn om zodoende combinatieposities in te nemen waarmee het mogelijk is om zowel bij stijging als daling rendement te maken. Als directeur van de Stock Management Academie kan François u als geen ander uitleggen hoe u met opties veilig en succesvol kunt beleggen.

 

Automatisch handelen via de algoritmes van Lynx AutoTrader

De afgelopen jaren heeft de trend van automatisch handelen op de financiële markten via algoritmes een grote vlucht genomen. Volgens het Financieel Dagblad verloopt zelfs al 70% van de Amsterdamse aandelenhandel via automatische systemen. Lynx heeft nu speciaal voor de particuliere belegger AutoTrader ontwikkeld, zodat u net zoals de professional kunt profiteren van alle mogelijkheden die handelen via automatische handelssystemen bieden.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 127 - 147 van 421

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.07405 seconden