HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Zes redenen om optimistisch te zijn

Ondanks de algehele somberheid van dit moment en het feit dat de meeste aandelenbeurzen dit jaar nog in de rode cijfers noteren, zien wij de komende jaren zelf redelijk optimistisch tegemoet. Hieronder zes redenen waarom enig optimisme wellicht niet geheel misplaatst is...

Lees meer...
 

Timing is everything (3)

In de artikelen “Timing is everything 1 en 2” werd de werking van het Gann Wheel beschreven en de actuele koersvorming aangegeven. Één dag na het bereiken van het 240 graden punt zette de AEX op 21 juni 2010 een prachtige top neer rond de 343, een daling volgde van nabij de 40 punten. Het Gann Wheel 270 graden punt valt op donderdag 15 juli, de verwachtingen zijn hoog gespannen!  In dit artikel beschrijf ik een ander uitstekend timing instrument, de Hotspot methode. 

Lees meer...
 

Soms groeit het geld aan de bomen...

Voor het waarderen van aandelen worden vele uiteenlopende methodes gebruikt. Een van de methodes die we onder andere zelf toepassen is het berekenen van een 5-jaars koersdoel. Ruim vijf jaar geleden, toen we het Warren Buffett E-Book opstelden, illustreerden wij deze waarderingsmethode aan de hand van een concreet voorbeeld: de Amerikaanse winkelketen Dollar Tree (DLTR). Nu, dus vijf jaar later, blikken we eens terug...

Lees meer...
 

Timing is everything (1)

Het op tijd in- en uitstappen  met beleggen is voor een mooi rendement essentieel. Beleggers met een natuurtalent voor timing en veel particuliere beleggers bepalen het uur U op gevoel, uiteraard met wisselend succes. Maar wat als je geen natuurtalent hebt voor timing of juist één van die particuliere beleggers bent die regelmatig bij de top instappen en met lede ogen moet toezien dat de investering steeds minder waard wordt? Vaak wordt dan maar besloten om de positie te sluiten om verder verlies te voorkomen, achteraf blijkt dan regelmatig dat dit besluit dicht bij een bodem werd genomen.

Lees meer...
 

Wisselende opinies voor Air France KLM

Vrijdag 4 juni 2010 werd bekend dat Air France KLM verwacht verliezen op te lopen op olie hedgen. Deze week wijzigden verscheidene analisten nog hun taxaties voor het aandeel, zowel omhoog als omlaag. De consensus voor het aandeel is licht positief, waarbij analisten gemiddeld gezien nog genoeg opwaarts potentieel voor het aandeel zien.

Lees meer...
 

Komt er een beurscrash aan?

We kunnen de klok erop gelijk zetten. Telkens wanneer aandelen weer eens substantieel dalen en paniekerige koppen in kranten en beleggingsmagazines beginnen op te doemen ontvangen we haast gegarandeerd vragen van beleggers met de volgende strekking: "Is het verstandig dat ik nu al mijn aandelen ga verkopen? Ik lees in de media dat er een beurscrash aan zit te komen en in de afgelopen maanden zijn aandelen inmiddels al 20% gedaald. Vanwege de onzekere toekomst acht ik het zelf waarschijnlijk dat aandelen flink verder zullen dalen. Graag uw visie!"

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 190 - 210 van 421

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05503 seconden