HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Energie en ECO door KBC op overwegen

In juli 2008 piekte de olieprijs op 147 dollar per vat. Na een spectaculaire terugval, klom ze doorheen 2009 geleidelijk tot 80 USD/vat. De jongste weken lijkt de olieprijs een goede barometer van de wereldconjunctuur. Betere indicatoren gaan hand in hand met een aantrekkende olieprijs, tegenvallende indicatoren met dalende prijzen.

Lees meer...
 

Overnamekandidaten

Het lijkt erop dat bedrijven langzaam maar zeker weer kijken naar mogelijke overnamekandidaten. De afgelopen maanden zag het Damrak verschillende fondsen door overnames al verdwijnen en het einde lijkt nog niet in zicht. Het Financieele Dagblad publiceerde maandag een onderzoek waarin enkele overnamekandidaten naar voren werden geschoven. Onder meer Heijmans, Ballast Nedam en Wavin komen uit het onderzoek naar boven borrelen.

Lees meer...
 

Presentaties van het 53ste HCC Beleggen Symposium; "Beleggen, uitbesteden of zelf doen?"

Het symposium zit er weer op. Zowel de bezoekers, de sprekers, de standhouders en de organisatie zijn zeer tevreden. Op naar het 54ste symposium dat we op 10 april 2010 houden.

Voor de bezoekers van het symposium hebben wij hierna de gegeven presentaties als linkjes in de tekst opgenomen. We missen nog een paar presentaties die we later zullen toevoegen.

Lees meer...
 

Zelf fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode

De SSG werkgroep van HCC Beleggen en NCVB/VEB poogt het zelf fundamenteel beleggen te bevorderen op een wijze zoals reeds meer dan vijftig jaar succesvol wordt toegepast met de in Amerika door George A. Nicholson ontwikkelde Stock Selection Guide, SSG. Wij noemen het hier de SSG methode; tot nu toe werd het echter de NAIC-methode* genoemd.

Lees meer...
 

Interessegroep Vestics Noord, voor theorie en praktijk op beleggingsgebied

Op 8 maart 2006 is in Noord Nederland een groep gebruikers van het beleggingsprogramma Vestics van start gegaan om zich individueel en collectief verder te verdiepen in de boeiende wereld van het beleggen. In eerste instantie was het doel om elkaar te ondersteunen bij het leren kennen en gebruik van Vestics beleggingssoftware. Vandaag is ons interesse gebied breder en ondersteunen en informeren we elkaar op meerdere terreinen uit de beleggingswereld. 

Lees meer...
 

Activiteiten Computerbeleggersgroep ZH

Het afgelopen seizoen mogen we zonder meer een succes noemen. Boeiende en leerzame bijeenkomsten zorgden voor een gestage groei van het aantal leden die als belegger zeker hun (financieel) voordeel konden doen met de onderwerpen die aan bod kwamen. 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 211 - 231 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06557 seconden