HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Zelf fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode

De SSG werkgroep van HCC Beleggen en NCVB/VEB poogt het zelf fundamenteel beleggen te bevorderen op een wijze zoals reeds meer dan vijftig jaar succesvol wordt toegepast met de in Amerika door George A. Nicholson ontwikkelde Stock Selection Guide, SSG. Wij noemen het hier de SSG methode; tot nu toe werd het echter de NAIC-methode* genoemd.

Lees meer...
 

Interessegroep Vestics Noord, voor theorie en praktijk op beleggingsgebied

Op 8 maart 2006 is in Noord Nederland een groep gebruikers van het beleggingsprogramma Vestics van start gegaan om zich individueel en collectief verder te verdiepen in de boeiende wereld van het beleggen. In eerste instantie was het doel om elkaar te ondersteunen bij het leren kennen en gebruik van Vestics beleggingssoftware. Vandaag is ons interesse gebied breder en ondersteunen en informeren we elkaar op meerdere terreinen uit de beleggingswereld. 

Lees meer...
 

Activiteiten Computerbeleggersgroep ZH

Het afgelopen seizoen mogen we zonder meer een succes noemen. Boeiende en leerzame bijeenkomsten zorgden voor een gestage groei van het aantal leden die als belegger zeker hun (financieel) voordeel konden doen met de onderwerpen die aan bod kwamen. 

Lees meer...
 

HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 53 is uit

Naast de visie van analisten van KBC Asset Management BV en Dexia Bank komt het fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode in dit magazine aan de orde. U kunt zelf met deze methode aan de slag.

Ronald Kok geeft alvast een voorproefje van zijn presentatie met het artikel waarin hij beschrijft dat fundamentele analyse de technische analyse verslaat. Voordat Ronald zijn presentatie heeft gegeven ontvingen wij een uitgebreide reactie van Bob Emanuels. Bob deelt de mening van Ronald niet, zo blijkt uit zijn artikel.

Er is ook een artikel uit Beleggers Belangen opgenomen dat gaat over de grote mogelijkheden die CFD’s bieden. De forse hefboom maakt goed risicomanagement wel noodzakelijk.

Lees meer...
 

Daytraden met V.S.Goudzoeker

Om de verwachte toehoorders voor te bereiden op de presentatie die V.S.Goudzoeker tijdens het HCC Beleggen Symposium zal geven is er een tradelijst van ES (16 oktober 2009) gemaakt met de bijbehorende figuren.
 
De trades zijn wel wat theoretisch. In de praktijk gaat dat meestal anders, iets dat de ervaren en minder ervaren daytraders wel zullen begrijpen.

Lees meer...
 

Weinig hoop voor Pharming

Pharming presenteerde vrijdagmorgen zijn resultaten over de eerste negen maanden van dit jaar. Het biotechnologieconcern zag zijn verlies in deze periode oplopen met 18% in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Pharming is veel geld kwijt om zijn meest prominente medicijn op de markt te krijgen. Analisten hebben voorlopig weinig hoop voor Pharming.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 211 - 231 van 414

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06218 seconden