HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Beleggersdag ig HCC Beleggen weer groot succes De 54e beleggersdag zaterdag 10 april j.l. had weer een grote opkomst en de bezoekers waren erg tevreden.

blank bestuurSemEnFransachterdeschermenbabbeltje1RonaldEnBob blank
.
Lees meer...
 

"Geen aandelen!"

Vanwege alle onzekerheden willen veel beleggers het woord aandelen niet meer horen. Laat staan er in beleggen. Overdreven? Laten we de cijfers er even bij pakken...

Lees meer...
 

Technische analyse AEX; weekgrafiek.

In een drieluik ga ik wat dieper in op de AEX. Ik doe dat aan de hand van de drie timeframes en dit is de tweede in de reeks: de weekgrafiek. Klikt u hier voor de analyse van de eerder gepubliceerde maandgrafiek.

Lees meer...
 

Technische analyse AEX

De komende periode ga ik wat dieper in op de AEX. Ik doe dat aan de hand van de drie timeframes en ik begin met de maandgrafiek.

Hieronder staat de maandgrafiek van de AEX met een koershistorie terug tot eind 1986. Als beleggingsadviseur krijg ik wel eens te horen dat het geld beter op een spaarrekening had gestaan i.p.v. te beleggen. Wel, hierboven kunt u door de jaren precies aangeven wanneer dat het beste had geweest. Van 2000 tot 2003 en van 2007 tot 2009 zijn daar twee voorbeelden van. Het afgelopen jaar had u daarentegen beter in aandelen gezeten. Hier komt het timingaspect tegenover Buy & Hold andermaal duidelijk naar voren.

Lees meer...
 

Hoe u de beurs wel verslaat...

En toch is het ook niet zo dat beleggers als Warren Buffett, Charlie Munger, Edward Lampert, Joel Greenblatt, Philip Fisher en vele anderen over een glazen bol beschikken. Een bol waar zij zo nu en dan op een regenachtige zondagmiddag in zouden kijken om deze vervolgens weer goed verstoppen op hun zolderkamer. Sterker: Buffett heeft zijn successtrategie al vele keren klip en klaar uit de doeken gedaan. En zijn aandeelhoudersbrieven zijn voor iedere belangstellende geheel gratis op te vragen:

Lees meer...
 

Technische Analyse aandeel Akzo

Ik heb een klant van me beloofd om in het weekend naar Akzo te kijken. De insteek is te kijken, op basis van technische analyse, of er op de aandelen Akzo in de portefeuille nu calls moeten worden geschreven of niet.


Los van een aantal andere factoren wil je dan eigenlijk een aandeel zien dat per saldo zijwaarts gaat bewegen. Maakt het aandeel een grote kans te stijgen dan doe je niets. Laat de koers maar oplopen en op een hogere koers kan je winst nemen op de aandelen. Is de verwachting dat er een (forse?) daling komt, verkoop de aandelen dan onmiddellijk.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 211 - 231 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.13252 seconden