HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 52 is uit

Het is mede door de stukken voor de ALV een dikke uitgave geworden. Naast deze ‘verplichte kost’ is het Nieuwsmagazine weer rijkelijk gevuld met interessante beleggingsartikelen.

In het artikel over intermarket analyse wordt duidelijk uiteen gezet dat u een hoger rendement kunt behalen dan de buy-and-hold strategie terwijl het risico ook nog eens beduidend minder is.
Nieuwsmagazine De Computergroep Zuid Holland heeft zich gebogen over het vraagstuk of aandelen wel de beste asset zijn voor de lange termijn. Zij delen hun conclusies met de lezers van ons magazine.

Of hoog dividend aandelen nu interessant zijn komt aan bod in het artikel van Gerard Jager.

Er worden vraagtekens geplaatst bij het beleggen voor de lange termijn in het artikel "weer een beurswijsheid naar de prullenbak".
nieuwsmagazine
Een diepgaand artikel over Scientific Options Trading en andere bijzonder lezenswaardige artikelen zijn mede verantwoordelijk voor een Nieuwsmagazine dat u niet mag missen.
 
U kunt het Nieuwsmagazine ophalen van onze website. Klik hier om het Nieuwsmagazine te downloaden. 

Wij wensen u veel leesplezier!
 

Presentaties 52ste HCC Beleggen Symposium

Het op 4 april 2009 gehouden symposium is achter de rug en is zeer geslaagd te noemen. Er zijn weer goede leerzame presentaties gegeven. De presentaties die wij hebben ontvangen zijn met een linkje in de volgende tabel opgenomen. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk alle presentaties in de tabel op te nemen. 

 

Lees meer...
 

ING splitst zich op

Donderdagmorgen 9 april 2009 kwam ING met een strategische trading update tijdens zijn investeerdersdag, waarin het aankondigde ingrijpend te zullen reorganiseren en niet kern-activiteiten in de verkoop te zullen zetten. Analisten waren niet verrast door de update en vinden over het algemeen dat ING op de goede weg is, maar hebben nog geen mutatie in hun advies doorgevoerd.

Lees meer...
 

52ste HCC Beleggen Symposium met de titel "Nieuwe ronde -- Nieuwe kansen?"

Het zijn lastige tijden voor beleggers. We moeten hard werken om de waarde van onze aandelenportefeuilles op peil te houden en vervolgens wordt het dividend geminimaliseerd. Het ene na het andere bedrijf ziet zich door de economische crisis namelijk gedwongen deze winstuitkering te schrappen. Daardoor kunnen we niet lekker achterover leunen tijdens het 'dividendseizoen', maar moeten we actief blijven. We moeten de markt op de voet volgen, want dan houden we zicht op de nieuwe beleggingskansen.

In deze onzekere tijden is het wel prettig dat we de hierna genoemde gerenommeerde sprekers bereid hebben gevonden om ons op 4 april a.s. deelgenoot te maken van hun visie op de markt.

Lees meer...
 

Is de 'American dream' definitief voorbij?


De meest klokken hebben een cyclus van 12 uur of 24 uur, maar die cyclus kent de Amerikaanse National Debt Clock niet. Dat is een probleem, want de 'National Debt Clock' in New York heeft niet meer genoeg cijfers om de Amerikaanse staatsschuld weer te geven. Deze schuld is gestegen tot bijna 11 biljoen dollar.

Lees meer...
 

De ultieme oplossing voor het energieprobleem

"De ultieme oplossing voor het energieprobleem? Die komt elke ochtend op en gaat elke avond onder...".

Velen hebben het nog niet door. En vele anderen menen dat het iets is voor de verre toekomst. Toch is het zo dat zonne-energie, daar hebben we het hier over, reeds verder ontwikkeld is dan menigeen zich realiseert...

Waar het gebruik van fossiele brandstoffen klimaatverandering, gezondheidsklachten,energie tekorten en -afhankelijkheden met zich meebrengt, geldt dat bij het gebruik van zonne-energie deze aspecten nauwelijks een rol spelen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 232 - 252 van 414

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06474 seconden