HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Activiteiten Computerbeleggersgroep ZH

Het afgelopen seizoen mogen we zonder meer een succes noemen. Boeiende en leerzame bijeenkomsten zorgden voor een gestage groei van het aantal leden die als belegger zeker hun (financieel) voordeel konden doen met de onderwerpen die aan bod kwamen. 

Lees meer...
 

HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 53 is uit

Naast de visie van analisten van KBC Asset Management BV en Dexia Bank komt het fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode in dit magazine aan de orde. U kunt zelf met deze methode aan de slag.

Ronald Kok geeft alvast een voorproefje van zijn presentatie met het artikel waarin hij beschrijft dat fundamentele analyse de technische analyse verslaat. Voordat Ronald zijn presentatie heeft gegeven ontvingen wij een uitgebreide reactie van Bob Emanuels. Bob deelt de mening van Ronald niet, zo blijkt uit zijn artikel.

Er is ook een artikel uit Beleggers Belangen opgenomen dat gaat over de grote mogelijkheden die CFD’s bieden. De forse hefboom maakt goed risicomanagement wel noodzakelijk.

Lees meer...
 

Daytraden met V.S.Goudzoeker

Om de verwachte toehoorders voor te bereiden op de presentatie die V.S.Goudzoeker tijdens het HCC Beleggen Symposium zal geven is er een tradelijst van ES (16 oktober 2009) gemaakt met de bijbehorende figuren.
 
De trades zijn wel wat theoretisch. In de praktijk gaat dat meestal anders, iets dat de ervaren en minder ervaren daytraders wel zullen begrijpen.

Lees meer...
 

Weinig hoop voor Pharming

Pharming presenteerde vrijdagmorgen zijn resultaten over de eerste negen maanden van dit jaar. Het biotechnologieconcern zag zijn verlies in deze periode oplopen met 18% in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Pharming is veel geld kwijt om zijn meest prominente medicijn op de markt te krijgen. Analisten hebben voorlopig weinig hoop voor Pharming.

Lees meer...
 

Belgische aandeelhouders NBB zoeken steun bij Nederlandse beleggers.

De Nationale Bank van België is de Centrale Bank van België en lid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Ik ben lid van een actiegroep NBB4EVER, die ijvert voor een betere financiële positie van de aandeelhouders van de Nationale Bank van België, door druk uit te oefenen op de Algemene Vergadering en via de rechtbanken. Die verbetering kan bestaan uit de uitbetaling van een substantieel hoger dividend of een uitkoop die de waarde van het aandeel zou blootleggen. Betreffende de intrinsieke waarde krijgt U verder in dit verslag de nodige toelichting. Ik wil U in kennis stellen van de ongelijke behandeling van de aandeelhouders van de Nationale Bank.

Lees meer...
 

Het belang van scenario analyse

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het eigenlijk kwam dat Michiel de Ruyter, onze meest bekende zeeheld in de zeventiende eeuw, die befaamde zeeslagen van de Engelsen won? En dat terwijl hij over minder schepen en minder manschappen beschikte en van Johan de Witt, onze staatsman toentertijd, ook nog eens minder geld ter beschikking had gekregen vergeleken met de Engelsen?

Het antwoord op deze vraag blijkt ook voor beleggers interessant te zijn...

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 232 - 252 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0695 seconden