HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Wisselende reacties op cijfers Randstad

Randstad presenteerde vrijdagmorgen 24 april 2009 zijn resultaten over het eerste kwartaal van 2009 en gaf daarnaast zijn verwachtingen voor het volgende kwartaal. De uitzender is somber over het tweede kwartaal ondanks dat het een stabilisatie zag in de Verenigde Staten. Analisten hadden wisselende reacties op de resultaten en dit is terug te zien in de consensus.

Lees meer...
 

Het bijzondere verhaal van een Haarlemse klokkenmaker

7 mei 1805. De Haarlemmer Johannes Coelombie, klokkenmaker van beroep, overlijdt op deze dag. Coelombie laat een bijzonder testament na, dat 200 jaar na zijn overlijden geëffectueerd zou moeten worden...  Dhr. Temminck schreef in 1999 over deze opmerkelijke nalatenschap een interessant werk: 'Johannes Coelombie - Het beheer van de nalatenschap van een Haarlemse klokkenmaker'.

Lees meer...
 

GOING CONCERN DILEMMA’S

Bij de jaarcijfers van een onderneming moet de accountant (ook van Tomtom) zich altijd afvragen in hoeverre het betreffende bedrijf - dat zich dan intussen in het nieuw begonnen boekjaar bevindt - zal weten te handhaven. Sinds 2003 worden de AEX-fondsen en dus ook Tomtom gemonitord door de OK Score. Deze onafhankelijke rating signaleert een dreigende deconfiture (zoals een continuïteitsprobleem of een grote fraude) doorgaans zo’n twee tot drie jaar voordat het publiekelijk bekend wordt.

Lees meer...
 
HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 52 is uit

Het is mede door de stukken voor de ALV een dikke uitgave geworden. Naast deze ‘verplichte kost’ is het Nieuwsmagazine weer rijkelijk gevuld met interessante beleggingsartikelen.

In het artikel over intermarket analyse wordt duidelijk uiteen gezet dat u een hoger rendement kunt behalen dan de buy-and-hold strategie terwijl het risico ook nog eens beduidend minder is.
Nieuwsmagazine De Computergroep Zuid Holland heeft zich gebogen over het vraagstuk of aandelen wel de beste asset zijn voor de lange termijn. Zij delen hun conclusies met de lezers van ons magazine.

Of hoog dividend aandelen nu interessant zijn komt aan bod in het artikel van Gerard Jager.

Er worden vraagtekens geplaatst bij het beleggen voor de lange termijn in het artikel "weer een beurswijsheid naar de prullenbak".
nieuwsmagazine
Een diepgaand artikel over Scientific Options Trading en andere bijzonder lezenswaardige artikelen zijn mede verantwoordelijk voor een Nieuwsmagazine dat u niet mag missen.
 
U kunt het Nieuwsmagazine ophalen van onze website. Klik hier om het Nieuwsmagazine te downloaden. 

Wij wensen u veel leesplezier!
 

Presentaties 52ste HCC Beleggen Symposium

Het op 4 april 2009 gehouden symposium is achter de rug en is zeer geslaagd te noemen. Er zijn weer goede leerzame presentaties gegeven. De presentaties die wij hebben ontvangen zijn met een linkje in de volgende tabel opgenomen. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk alle presentaties in de tabel op te nemen. 

 

Lees meer...
 

ING splitst zich op

Donderdagmorgen 9 april 2009 kwam ING met een strategische trading update tijdens zijn investeerdersdag, waarin het aankondigde ingrijpend te zullen reorganiseren en niet kern-activiteiten in de verkoop te zullen zetten. Analisten waren niet verrast door de update en vinden over het algemeen dat ING op de goede weg is, maar hebben nog geen mutatie in hun advies doorgevoerd.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 232 - 252 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06457 seconden