HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

ING splitst zich op

Donderdagmorgen 9 april 2009 kwam ING met een strategische trading update tijdens zijn investeerdersdag, waarin het aankondigde ingrijpend te zullen reorganiseren en niet kern-activiteiten in de verkoop te zullen zetten. Analisten waren niet verrast door de update en vinden over het algemeen dat ING op de goede weg is, maar hebben nog geen mutatie in hun advies doorgevoerd.

Lees meer...
 

52ste HCC Beleggen Symposium met de titel "Nieuwe ronde -- Nieuwe kansen?"

Het zijn lastige tijden voor beleggers. We moeten hard werken om de waarde van onze aandelenportefeuilles op peil te houden en vervolgens wordt het dividend geminimaliseerd. Het ene na het andere bedrijf ziet zich door de economische crisis namelijk gedwongen deze winstuitkering te schrappen. Daardoor kunnen we niet lekker achterover leunen tijdens het 'dividendseizoen', maar moeten we actief blijven. We moeten de markt op de voet volgen, want dan houden we zicht op de nieuwe beleggingskansen.

In deze onzekere tijden is het wel prettig dat we de hierna genoemde gerenommeerde sprekers bereid hebben gevonden om ons op 4 april a.s. deelgenoot te maken van hun visie op de markt.

Lees meer...
 

Is de 'American dream' definitief voorbij?


De meest klokken hebben een cyclus van 12 uur of 24 uur, maar die cyclus kent de Amerikaanse National Debt Clock niet. Dat is een probleem, want de 'National Debt Clock' in New York heeft niet meer genoeg cijfers om de Amerikaanse staatsschuld weer te geven. Deze schuld is gestegen tot bijna 11 biljoen dollar.

Lees meer...
 

De ultieme oplossing voor het energieprobleem

"De ultieme oplossing voor het energieprobleem? Die komt elke ochtend op en gaat elke avond onder...".

Velen hebben het nog niet door. En vele anderen menen dat het iets is voor de verre toekomst. Toch is het zo dat zonne-energie, daar hebben we het hier over, reeds verder ontwikkeld is dan menigeen zich realiseert...

Waar het gebruik van fossiele brandstoffen klimaatverandering, gezondheidsklachten,energie tekorten en -afhankelijkheden met zich meebrengt, geldt dat bij het gebruik van zonne-energie deze aspecten nauwelijks een rol spelen.

Lees meer...
 

AFM neemt meer maatregelen tegen slechte bemiddelaars

De AFM heeft in 2008 ruim 150 maatregelen genomen tegen bemiddelaars die zich schuldig maakten aan slechte advisering over hypotheken en beleggingsverzekeringen. Ook constateerde de AFM illegale activiteiten en schendingen van de integriteit, zoals betrokkenheid bij hypotheekfraude. Het aantal maatregelen is toegenomen ten opzichte van 2007, toen de AFM ruim 100 maatregelen nam.

Lees meer...
 

Verdere daling vermogen Nederlandse beleggingsfondsen door beursmalaise

In het vierde kwartaal van 2008 daalde het fondsvermogen van de Nederlandse beleggingsfondsen vooral als gevolg van beleggingsverliezen met ruim 5 procent naar EUR 172 miljard, zo blijkt uit voorlopige cijfers van de Nederlandsche Bank.

Beleggers legden nog wel netto EUR 0,9 miljard in Nederlandse fondsen in, maar het positieve effect hiervan was klein in vergelijking met het negatieve effect van de afwaarderingen van de beleggingen (- EUR 11 miljard). Het koersverlies op aandelen, die eind vierde kwartaal ongeveer een derde van de beleggingen uitmaakten, was de voornaamste oorzaak van deze waardedaling. Een ruwe schatting wijst er op dat de Nederlandse beleggingsfondsen sinds het begin van de kredietcrisis – dus in het afgelopen anderhalf jaar – een kleine 30 procent van hun fondsvermogen verloren door beleggingsverliezen en netto onttrekkingen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 253 - 273 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06539 seconden