HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

AEX staat aan de vooravond van een nieuwe crash

Royce TostramsDe AEX-index staat op het punt uit bed te vallen. Het dieptepunt van 2003 rond 217,80 zal in de komende week onder druk gezet worden. Technisch bezien is een daling eronder niet meer uit te sluiten.
Lees meer...
 

Het grote graaien gaat gewoon door

Topmanagers in het Britse bankwezen hebben de eerste vier maanden van dit jaar net zoveel bonussen gekregen als het jaar ervoor. In 2007 was er nog geen sprake van een kredietcrisis, maar begin dit jaar werd wel duidelijk dat er problemen waren. In de eerste vier maanden viel bijvoorbeeld de Amerikaanse zakenbank Bear Stearns om. Ook banken in alle westerse landen kwamen toen al in de problemen door risicovolle beleggingen.

Lees meer...
 

Winstalarm TNT valt slecht bij analisten

TNT heeft zijn verwachtingen voor zijn divisie European Express voor het vierde kwartaal verlaagd vanwege de sterk verslechterende marktomstandigheden. Analisten hebben naar aanleiding van de aankondiging hun advies en/of koersdoel voor het aandeel neerwaarts bijgesteld, al is er ook één opwaartse bijstelling waar te nemen.

Lees meer...
 

KPN richt vizier op Frankrijk

Het Nederlandse telecombedrijf KPN gaat mobiele telefonie aanbieden op de Franse markt. KPN heeft recentelijk te kennen gegeven dat het mobiele telefonie diensten in Frankrijk gaat aanbieden via het netwerk van partner Bouygues. Het wil hiermee grootmacht France Telecom aanvallen op zijn thuismarkt. Analisten reageren positief op het nieuws.

Lees meer...
 

Gevolgen verbod op ongedekte vorm short selling

Het kan u bijna niet zijn ontgaan dat de Autoriteit Financiele Markten (AFM) vanaf maandag 22 september naked short selling in aandelen van financiele instellingen verboden. Het verbod geldt voor een periode van drie maanden en moet het speculeren op koersverliezen tegengaan.

 

Lees meer...
 

Fortis bijna ten onder door short sell verbod of is (wan)beleid de oorzaak?

Het aandeel Fortis heeft recent veel van haar waarde verloren. De aangekondigde short sell-restricties blijken eerder een averechts effect op de koers gehad te hebben. Recent berichte Analist.nl al over de tegendraadse werking van het verbieden van short selling. Het verbod op short selling is een duidelijk voorbeeld van de juist negatieve werking die dit oplevert. Financiële markten kunnen hierdoor minder snel slecht nieuws/geruchten verwerken waardoor het nieuws dat negatief geinterpreteerd wordt langer blijft doorwerken op de markten.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 253 - 273 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05781 seconden