HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Analisten blijven positief over Fugro

Het Nederlandse Fugro heeft donderdag 8 januar 2009 nabeurs bekendgemaakt dat de omzet over 2008 2,1 miljard euro zal bedragen. Dit zou een groei betekenen van 16% ten opzichte van 2007. Hiermee zou het concern volgens eigen zeggen voldoen aan de verwachtingen. Analisten zijn al tijden uitermate positief over het concern wat zorgt voor een sterke consensus.

Lees meer...
 

De Financiële Begrippenlijst

De Financiële Begrippenlijst - www.dfbonline.nl -  is het meest uitgebreide en diepgravende financieel-economische lexicon in het Nederlandse taalgebied. Een financieel woordenboek met meer dan 7.300 begrippen op het gebied van economie, financiële markten, beurs en beleggen, onderling verbonden door meer dan 42.000 verwijzingen.

Lees meer...
 

AFM vraagt aandacht voor investeringen in grond

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) constateert dat investeringsmogelijkheden in grond steeds vaker aan consumenten worden aangeboden. Deze investeringen in landbouw-, bos- of bouwgrond kunnen zogeheten beleggingsobjecten zijn, als beleggers een rendement in het vooruitzicht wordt gesteld en de grond wordt beheerd door een ander dan de belegger zelf. 

Lees meer...
 

Het investeringsfonds van Warren Buffett in een vrije val!?

In de recente weken raakte het aandeel Berkshire Hathaway, het investeringsfonds van Warren Buffett, in een vrije val. Blijkbaar veronderstellen beleggers dat er iets goed mis is met de onderneming. Wij denken dat de recente koersdaling schromelijk overdreven is. De volgende twee factoren zijn ons inziens aanleiding voor de huidige onzekerheid onder beleggers:

Lees meer...
 

Scientific Options Trader

Scientific Options Trader (SOT) is een nieuw software product voor optie trading dat op dit moment nog in de ontwikkelfase verkeert. De basis van SOT wordt gevormd door de Long Condor optieconstructie.  Hierop is een variant ontwikkeld: de Balanced Condor constructie. Daarbij worden trends in de markt meegenomen hetgeen resulteert in een kansrijkere  positionering van de Call- en Put spreads. Een voorbeeld van de structurele verbetering van het cumulatieve resultaat dat dankzij de Balanced Condor kan worden behaald, wordt hieronder gegeven.

Lees meer...
 

Met zijn allen de WAS doen


Op 15 november jl. heeft de heer R.Snoeker een voordracht gehouden over het programma WAS dat de belegger in staat stelt op eenvoudige wijze de aantrekkelijkheid van een aandeel te bepalen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de database van Solidita$, waarin de gegevens van alle fondsen die aan de Amsterdamse beurs zijn genoteerd.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 253 - 273 van 425

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0528 seconden