HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!


Voorpagina

Rente en risico vandaag. Let op de drie Sy’s!

De titel van het Beleggerssymposium is "continenten op drift". Dat de continenten in beweging zijn is meer dan duidelijk. Welke kant het opgaat is de vraag! De financiële markten zitten zo aan elkaar vast, dat als Amerika beweegt het de andere continenten meesleept. Het verloop van de rente is hier een afspiegeling van.

Lees meer...
 

Advance  ”Top Elftal Beleggingsfondsen en -producten”

Internetspaarrekening Argenta: gewogen en te licht bevonden...

Van oudsher behoort de Belgische financiële instelling met een vestiging in Nederland tot de banken die de hoogste rente bieden op een dagelijks opvraagbare spaarrekening. Momenteel biedt deze bank 4% en moet, zoals gewoonlijk enige Russische- en Turkse banken (rente ca 4,5%) met eveneens kantoren in Nederland, voor laten gaan.

Lees meer...
 

Beleggen via internet

Er zijn veel consumenten die gebruik maken van beleggen via internet. Deze dienst bestaat al 10 jaar. Inmiddels komt de helft van de particuliere orders via internet bij de banken binnen. Logisch, want internet heeft een aantal grote voordelen:

  • Het is snel,
  • laagdrempelig, en 
  • goedkoop.
Lees meer...
 

Dividenrendement in februari 2008

De lezers van onze nieuwsbrief hebben begin februari door middel van het artikel "kiezen voor dividendrendement" kennis kunnen maken met een modelportefeuille. Wij hebben daarbij opgemerkt dat we periodiek op de samenstelling en het resultaat van deze portefeuille terug zullen komen en dat doen we vandaag voor de eerste keer. Overigens kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en daardoor als eerste worden geïnformeerd. 

 

Lees meer...
 

Commentaar op een nieuw beleggingsproduct

De door KBC/Theodoor Gilissen “Recovery Notes European Banks” is beoordeeld door Advance. Advance stelt dat de gekozen structuur aspirant beleggers direct op 6% voorsprong zet en geeft mede daardoor als rapportcijfer een 8.

 

Lees meer...
 

Opties op ETF’s/ Trackers

Exchange Traded Funds (ETF’s), ook wel Trackers genoemd, zijn eenvoudig te begrijpen beleggingsproducten met een aantrekkelijke kostenstructuur die de prestaties van een index volgen. Zij worden continu verhandeld op NextTrack, het segment van NYSE Euronext waarop ETF’s worden verhandeld, en bieden beleggers de mogelijkheid om via één transactie hun portefeuille te diversificeren.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 274 - 294 van 407

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2017 Hcc Beleggen Website