HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Issue selectie, wat en hoe?


Beleggen is een delicaat werk. Er zijn diverse invloeden die van significante invloed zijn welke de meeste beleggers negeren. Aan de hand van deze presentatie maakt Ronald Kok duidelijk wat het belang aan aandelen in de portefeuille zou moeten zijn gegeven een bepaalde looptijd en hoe men tot de keuze van de specifieke aandelen komt. Daarnaast wordt aangetoond wat de juiste gewichten van de diverse aandelen moeten zijn.

Lees meer...
 

Hoe gebruik je technische analyse?

Om het antwoord op de hierboven gestelde vraag te kunnen geven, is het van belang eerst even stil te staan bij wat technische analyse is en waarvoor deze gebruikt kan worden.

Lees meer...
 

Inleiding presentatie Eppo R. Kooi

Asset allocatie toegepast op het roteren van trackers op basis van koersgroeisnelheid en groeiversnelling

Leden van HCC Beleggen zijn bijna per definitie hobbybeleggers die graag gebruik maken van PC’s en beleggingsprogramma’s. Ze beleggen veelal niet alleen om met geld geld te verdienen, maar beoefenen het daarnaast voor hun plezier. De hobbyist mag graag experimenteren en ontwikkelt zelf systemen om te beleggen en maakt daarop gebaseerde beleggingsprogramma’s. Die systemen kunnen gebaseerd zijn op eigen ideeën of ze zijn geïnspireerd door de ideeën van anderen. Dit laatste is het geval bij het handelssysteem dat ik in de presentatie zal laten zien.

Lees meer...
 

Lopende uitgiftes nieuwe beleggingsfondsen en -producten in Nederland en België

Alweer 20 nieuwe beleggingsproducten in de aanbieding. Naar de mening van de banken is de een nog interessanter dan de ander. Beleggers zien zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer.

Advance heeft voor u de moeite genomen de producten stuk voor stuk kritisch te beoordelen in haar voortdurende zoektocht naar kansrijke producten bij een beheersbaar risico. Het hoogste rapportcijfer deze keer is een 7. Laagste een 4.  Een echte “voltreffer” ontbreekt nog, maar dat kan de volgende keer anders zijn.

Lees meer...
 

Bankencrisis is symptoom


Deze crisis is het symptoom van een vallende wereldmacht. Eerdere grote machten gingen steeds ten onder aan het eigen gewicht. In plaats van produceren wordt er in oudere wereldmachten steeds meer geld heen en weer geschoven. Ze maken niets meer, maar laten het maken van spullen aan armere landen over. Die worden daar dan langzaam maar zeker steeds rijker mee, terwijl in het rijke land het geld schuiven steeds extremere vormen gaat aannemen en steeds meer fraude veroorzaakt. Immers, geld trekt vreemde snuiters aan.

 

Lees meer...
 

De krediet draai.

De afgelopen maande praten veel strategen over de turnaround van de credit cycle. Dat klinkt heel interessant, maar wat is het precies? Iedereen weet dat de Amerikaanse veel leent en weinig spaart. Iedere dollar geleend is een dollar extra geconsumeerd. Het is in auto´s, flat screen tv´s en vooral in huizen gestoken. Dat laatste geldt misschien niet helemaal als consumptie, maar het heeft hetzelfde effect op de economie.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 274 - 294 van 414

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05121 seconden