HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Beleggen via internet

Er zijn veel consumenten die gebruik maken van beleggen via internet. Deze dienst bestaat al 10 jaar. Inmiddels komt de helft van de particuliere orders via internet bij de banken binnen. Logisch, want internet heeft een aantal grote voordelen:

  • Het is snel,
  • laagdrempelig, en 
  • goedkoop.
Lees meer...
 

Dividenrendement in februari 2008

De lezers van onze nieuwsbrief hebben begin februari door middel van het artikel "kiezen voor dividendrendement" kennis kunnen maken met een modelportefeuille. Wij hebben daarbij opgemerkt dat we periodiek op de samenstelling en het resultaat van deze portefeuille terug zullen komen en dat doen we vandaag voor de eerste keer. Overigens kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief en daardoor als eerste worden geïnformeerd. 

 

Lees meer...
 

Commentaar op een nieuw beleggingsproduct

De door KBC/Theodoor Gilissen “Recovery Notes European Banks” is beoordeeld door Advance. Advance stelt dat de gekozen structuur aspirant beleggers direct op 6% voorsprong zet en geeft mede daardoor als rapportcijfer een 8.

 

Lees meer...
 

Opties op ETF’s/ Trackers

Exchange Traded Funds (ETF’s), ook wel Trackers genoemd, zijn eenvoudig te begrijpen beleggingsproducten met een aantrekkelijke kostenstructuur die de prestaties van een index volgen. Zij worden continu verhandeld op NextTrack, het segment van NYSE Euronext waarop ETF’s worden verhandeld, en bieden beleggers de mogelijkheid om via één transactie hun portefeuille te diversificeren.

Lees meer...
 

Lopende uitgiftes nieuwe beleggingsfondsen en -producten in Nederland en België.

Hoewel Gerard R. Jager geen onbekende is voor de meeste leden van de HccBeleggen introduceren wij hem toch even voor de leden die hem niet kennen. Gerard Jager beschikt over 35 jaar beleggingservaring. Gerard is lid van de HccBeleggen en werkzaam geweest als vermogensbeheerder bij de ING Bank, vervolgens was hij hoofd Beleggingsvoorlichting Fortis Bank. Thans is hij actief als vermogensbeheerder bij Onafhankelijk Vermogensbeheer ’s-Gravenhage B.V. en als directeur/eigenaar van Advance.

Lees meer...
 

Doe mee en win!

Beste belegger,
Corporate Express staat 44% hoger, TomTom 9% lager en per saldo staat de AEX op een mooie winst van 4% deze week. Met TomTom in de Short portefeuille van beurs-stemming.nl hebben de deelnemers van vorige week goede zaken gedaan. Deze week heb ik voor de topbeleggers van HCC iets leuks in petto. Er zijn namelijk 3 boeken Bubbels, spraakmakende financiële crisis uit de geschiedenis te winnen!

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 295 - 315 van 425

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06862 seconden