HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

NIEUWKOMERS ZETTEN DRUK OP TARIEVEN

Internetbrokers koersen af op nieuwe prijsoorlog

Onlangs plaatste Zwarte Joop het volgende artikel op ons forum.
AMSTERDAM (DFT) door Manno van den Berg- De beleggingstarieven in Nederland kunnen nog steeds omlaag. De voormalig prijsvechters Binck en Alex hebben weliswaar een streep onder de door hen ontketende prijsoorlog gezet, internationale internetbrokers zitten ver onder hun ’bodemtarieven’. „Als die partijen eenmaal serieus werk maken van de Nederlandse markt, zul je tarieven stevig zien dalen”, stelt Philip van Dijk, beheerder van vergelijkingssite Evestor.nl. „Voor een actieve belegger kan het nu al honderden euro’s per jaar aan kosten schelen.” Het volledige artikel van DFT en het onderzoek van Evestor.nl zijn onder de linkjes te vinden.
Lees meer...
 

De AFM publiceert de MiFID-reader.

In 82 vragen wordt de lezer wegwijs gemaakt in de als gevolg van de MiFID gewijzigde Wft.

Deze reader fungeert als een spoorboekje met betrekking tot de nieuwe regelgeving. Per onderwerp zijn de relevante artikelen in de Wft aangegeven, zodat de lezer doelgericht zelf de exacte wetsbepalingen kan opzoeken. Omdat de MiFID is geimplementeerd in de Wft en bijbehorende lagere regelgeving wordt tevens verwezen naar de relevante MiFID bepalingen.

Lees meer...
 

Optie; een veelzijdig product.

De optie is het meest veelzijdige beursverhandelde product. Dat is waarschijnlijk een belangrijke verklaring voor de grote populariteit van opties. Beleggers kunnen opties gebruiken voor een groot aantal verschillende doelen. Daarbij gebruikt men de optie zelfstandig of in combinatie met de onderliggende waarde of een ander afgeleid product. Ook zijn er mogelijkheden waarbij men twee of meer optieposities combineert. De meest gebruikte mogelijkheden van opties zijn:

Lees meer...
 

Jaarresultaat OK-Score in vergelijking met 21 Nederlandse Topfondsen

In december 2006 presenteerde Willem D. Okkerse de OK-score tijdens ons beleggerssymposium. Onlangs stuurde hij ons een overzicht van 21 in Nederland genoteerde topfondsen in vergelijking met de OK-score portfolio. Een interessante vergelijking die wij u niet willen onthouden.

Lees meer...
 

Grote pensioenfondsen kopen bij koersstijgingen

Als de koersen stijgen, doen grote pensioenfondsen precies het tegenovergestelde dan je zou verwachten: ze gaan aandelen bijkopen. Daarmee krijgen aandelen een steeds zwaarder gewicht in hun beleggingsportefeuille.

Lees meer...
 

De ECB vindt de inflatieontwikkeling niet zorgwekkend maar is wel allert.


Een toetsing van de uitkomsten van de economische analyse aan die van de monetaire analyse bevestigt ten volle de beoordeling dat er op de middellange termijn opwaartse risico’s voor de prijsstabiliteit bestaan, in een context van krachtige groei van de geldhoeveelheid en de kredietverlening en tegen de achtergrond van goede economische fundamentals in het eurogebied.

 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 295 - 315 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05039 seconden