HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Jaarresultaat OK-Score in vergelijking met 21 Nederlandse Topfondsen

In december 2006 presenteerde Willem D. Okkerse de OK-score tijdens ons beleggerssymposium. Onlangs stuurde hij ons een overzicht van 21 in Nederland genoteerde topfondsen in vergelijking met de OK-score portfolio. Een interessante vergelijking die wij u niet willen onthouden.

Lees meer...
 

Grote pensioenfondsen kopen bij koersstijgingen

Als de koersen stijgen, doen grote pensioenfondsen precies het tegenovergestelde dan je zou verwachten: ze gaan aandelen bijkopen. Daarmee krijgen aandelen een steeds zwaarder gewicht in hun beleggingsportefeuille.

Lees meer...
 

De ECB vindt de inflatieontwikkeling niet zorgwekkend maar is wel allert.


Een toetsing van de uitkomsten van de economische analyse aan die van de monetaire analyse bevestigt ten volle de beoordeling dat er op de middellange termijn opwaartse risico’s voor de prijsstabiliteit bestaan, in een context van krachtige groei van de geldhoeveelheid en de kredietverlening en tegen de achtergrond van goede economische fundamentals in het eurogebied.

 

Lees meer...
 

Strategische indices

Om de neerwaartse risico’s van het indexbeleggen te beperken maar toch van de voordelen te kunnen profiteren, zijn begin deze zomer twee strategische indices ontwikkeld. Ze zijn gebaseerd op een marktindex maar hebben een aangepast risico-rendementprofiel. Ze heten Covered Call en Protective Put en, de namen zeggen het al, hun performance wordt mede door een optiestrategie bepaald. Covered Call en Protective Put combineren allebei een marktindex met een optiestrategie, waardoor een nieuwe, zelfstandige index ontstaat.

 

Lees meer...
 

Geef wekelijks uw visie op de markt.

Beurs-stemming.nl  vraagt wekelijks aan een grote groep beleggers de verwachting voor aankomende week. Het AEX herstel van afgelopen week werd door maarliefst 49,5% goed aangegeven. Bij het geven van uw AEX en aandelenvisie dit weekend, maakt u nu kans op een prijs! De prijzen zijn:

Lees meer...
 

Het einde van de AEX-Index

Onlangs zijn er een aantal grote Nederlandse ondernemingen door buitenlandse partijen overgenomen. Voor verschillende media reden tot bezorgdheid over de ‘uitverkoop’ van Nederland. Alles wat ooit als Hollands glorie werd beschouwd, zouden aandeelhouders tegenwoordig voor een leuke overnamepremie van de hand doen. Sommigen hebben onze AEX index al de 'Mickey-Mouse-index' status toebedeeld.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 295 - 315 van 414

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05248 seconden