HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Beleggers zetten vraagtekens bij een aantal overnametransacties

Zowel professionele als particuliere partijen durven momenteel hun hand niet te overspelen door zomaar in fondsen als AbnAmro en Univar te stappen. De koersen van de betreffende fondsen bleven afgelopen vrijdag 10 augustus ruim onder de overnamebiedingen liggen.

Lees meer...
 

Uw pensioen en verschil in perceptie


Een ding waarover deskundologen het eens zijn als uw en mijn pensioenplannen opduiken: De puinhoop die de mensen jonger dan 55 jaar van hun pensioenoverzicht maken, is fameus. Er is dus duidelijk een verschil in benadering door de mate van urgentie. Geen interesse totdat ik er achter kom dat pensioen in zicht komt. 

 

Lees meer...
 

De 80-20-regeling voor adviezen over financiële producten

Banken en verzekeraars voldoen aan de regels die moeten voorkomen dat adviezen over financiële producten worden beïnvloed door provisies. Dat blijkt uit onderzoek van de AFM onder een groep van acht aanbieders van financiële producten (zie rapport).

Lees meer...
 

Doe mee aan het onderzoek!


Al tijdens zijn VBA-studie voor Register Beleggingsanalist vroeg Eelco Ubbels zich af of het mogelijk was om een grote groep beleggers te enquêteren om zo een collectieve visie bij elkaar te krijgen. Het gaat dan niet over 10, 20 of 30 specialisten. Nee, Eelco wil een grote groep beleggers bij elkaar krijgen om de collectieve mening vast te stellen.
Lees meer...
 

Massa amateuranalisten beter dan professionals! 

Nederlanders die vinden dat zij beter kunnen beleggen dan analisten, kunnen vanaf vandaag al hun beursadviezen kenbaar maken op de website Bindex. Door alle adviezen samen te voegen, wil Bindex inzicht verkrijgen in de meest koopwaardige fondsen volgens alle Nederlandse beleggers tezamen. Elk advies wordt op de website gepubliceerd. Gebruikers die de beste adviezen geven, ontvangen maandelijks een geldbedrag.
Lees meer...
 

Consultatie over de richtlijn aandeelhoudersrechten


Het ministerie van Justitie werkt samen met de ministeries van Financiën en Economische Zaken aan de omzetting van de Europese richtlijn aandeelhoudersrechten in het Nederlandse recht.

Het doel van de richtlijn is de uitoefening van aandeelhoudersrechten in beursgenoteerde vennootschappen te bevorderen. Ondernemingen en andere belanghebbenden krijgen nu gelegenheid om ten aanzien van een aantal onderwerpen uit de richtlijn hun standpunt kenbaar te maken.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 316 - 336 van 414

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04868 seconden