HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

De ECB vindt de inflatieontwikkeling niet zorgwekkend maar is wel allert.


Een toetsing van de uitkomsten van de economische analyse aan die van de monetaire analyse bevestigt ten volle de beoordeling dat er op de middellange termijn opwaartse risico’s voor de prijsstabiliteit bestaan, in een context van krachtige groei van de geldhoeveelheid en de kredietverlening en tegen de achtergrond van goede economische fundamentals in het eurogebied.

 

Lees meer...
 

Strategische indices

Om de neerwaartse risico’s van het indexbeleggen te beperken maar toch van de voordelen te kunnen profiteren, zijn begin deze zomer twee strategische indices ontwikkeld. Ze zijn gebaseerd op een marktindex maar hebben een aangepast risico-rendementprofiel. Ze heten Covered Call en Protective Put en, de namen zeggen het al, hun performance wordt mede door een optiestrategie bepaald. Covered Call en Protective Put combineren allebei een marktindex met een optiestrategie, waardoor een nieuwe, zelfstandige index ontstaat.

 

Lees meer...
 

Geef wekelijks uw visie op de markt.

Beurs-stemming.nl  vraagt wekelijks aan een grote groep beleggers de verwachting voor aankomende week. Het AEX herstel van afgelopen week werd door maarliefst 49,5% goed aangegeven. Bij het geven van uw AEX en aandelenvisie dit weekend, maakt u nu kans op een prijs! De prijzen zijn:

Lees meer...
 

Het einde van de AEX-Index

Onlangs zijn er een aantal grote Nederlandse ondernemingen door buitenlandse partijen overgenomen. Voor verschillende media reden tot bezorgdheid over de ‘uitverkoop’ van Nederland. Alles wat ooit als Hollands glorie werd beschouwd, zouden aandeelhouders tegenwoordig voor een leuke overnamepremie van de hand doen. Sommigen hebben onze AEX index al de 'Mickey-Mouse-index' status toebedeeld.

Lees meer...
 

Kleine belegger vreest macht van Alex en Binck

Het 'droomhuwelijk' tussen de online effectenhuizen Alex en BinckBank is een feit. Maar de kleine belegger vreest dat de grootste bank voor digitale beleggers te veel macht krijgt. ,,De prijzen zijn in Nederland al hoog.''
Lees meer...
 

Een impressie van het 49ste beleggerssymposium


Op 13 oktober jl. hebben we in Culemborg alweer het 49ste beleggerssymposium gehouden. De opkomst was goed en de stemming onder de deelnemers, sprekers en exposanten zelfs beter en dat maakte deze dag weer een onvergetelijke beleggersbijeenkomst. Voor degene die deze dag moesten missen of voor de bezoekers die graag een terugblikken op deze dag volgen er een aantal foto's.

 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 316 - 336 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06669 seconden