HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Harley-Davidson; een typisch Warren Buffett-aandeel

(Red. Deze analyse werd op 30 juni 2007 gratis aangeboden aan de inschrijvers op www.warrenbuffett.nl).
 

Bedrijfsmodel

Harley-Davidson is een typisch Warren Buffett-aandeel: sterke merknaam, hoge winstmarges, een aandeelhoudersvriendelijk management en voorspelbare winsten. En ook de waardering van Harley-Davidson lijkt op dit moment aantrekkelijk te zijn.

Lees meer...
 

Zeg ken jij de mosselman…


Als je jaren geleden in de stand van de HCC-beleggers op een beurs vragen van mensen over het programma “ StockBrowser “ beantwoordde, zat daar vaak tussen: Je kunt in het programma geen fondsen onderbrengen. Kunst, de schrijver van het programma, Van Thiel uit Zeist, schreef het voor mensen die hun eigen financiële boontjes willen doppen.

Uiteraard hoeven u en ik niets meer te leren over de verhouding tussen marktrente en de waarde van obligaties en kennen wij de bekende- en de verborgen kosten van investeringsfondsen. Ook weten wij welke opties lucratief zijn en welke niet. Maar wij laten ons wel met een goedkope hypotheek en tegelijk een te dure verzekering opzadelen.

Lees meer...
 

Afbreken en opbouwen

Eigenlijk wilde ik iets schrijven over beleggers die voor hun eigen financiën willen zorgen, maar dat kan volgend keer ook nog wel. Soms denk je aan de maatschappij die aan het verharden is, verandert op een manier die het leven niet gemakkelijker maakt.

Lees meer...
 

Krokodillentranen


Er is geween en gekners der tanden om het verlies van onze nationale identiteit en de tranen van de krokodillen kunnen onderhand al een meer doen overlopen. Nederland, te wapen! Onze nationale trots de KLM is al verkwanseld aan die veile Fransosen, DAF en Fokker zijn al niet meer en nu dreigt ABN, onze bank uit 1832, ook al van Neerlands bloed te worden ontdaan. Tijd voor de barricaden.
Lees meer...
 

Snelle groei tegen aantrekkelijke waardering

(Red. Deze analyse werd op 29 april 2007 gratis aangeboden aan de inschrijvers op www.warrenbuffett.nl).


Bedrijfsmodel

OptionsXpress Holdings (OptionsXpress) is een online broker, vergelijkbaar met een Alex of Binck in Nederland, voor met name particuliere beleggers, specifiek gefocused op de handel in opties. Het bedrijf is dominant in haar nichemarkt en is uitermate winstgevend.

Lees meer...
 

Vrijheid: Mogen en/of kunnen kiezen.


Met 4 en 5 mei op de kalender gaan je gedachten toch weer zwerven naar de dingen die wij als normaal ervaren, de dingen die voor mijn generatie vanzelf spreken maar voor een sterk uitdunnend aantal ouderen nog steeds in herinnering leven en nooit meer hun waarde verliezen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 337 - 357 van 425

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.1221 seconden