HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!


Voorpagina

Globaal beleggen of Global  

Door: Cees Smit, alias Frank van Dongen van Todaysbrokers

Lezers van mijn columns op IEX en Quotenet weten dat ik geen fan ben van heel gespreid, lees wereldwijd beleggen. Het ene jaar gaat Japan omhoog en Amerika omlaag en een ander jaar gaat China omlaag en Amerika omhoog. Een nivellering van je rendement met een hoog polderniveau. Je wordt dus in goede tijden steeds afgeroomd, want er gaat altijd wel ergens een beurs omlaag. Nu zegt u een lager rendement is geen probleem, want door deze spreiding is het risico ook lager.

Lees meer...
 

Wereldwijd beleggen met Warren Buffett

Over de duizelingwekkende rendementen die Warren Buffett behaald heeft ga ik het hier niet hebben. En over de enorme kracht van Einstein’s 8e Wereldwonder (cumulatieve opbrengsten) evenmin. Waar ik het wel over ga hebben is de strategie van Warren Buffett in relatie tot het huidige thema van HCC-beleggen: Wereldwijd Beleggen.

Lees meer...
 

Voorproefje beleggersdag 21 april 2007.

De 'Opkomende Markten' of 'Emerging Markets' zijn populair bij beleggers. Dat is niet vreemd want opkomende markten zijn landen met een relatief hoge verwachte economische groei en een lage beurswaardering, wat resulteert in een bovengemiddeld winstpotentieel. De welvaart groeit waardoor de binnenlandse economie en het bedrijfsleven zich goed ontwikkelen. Daarnaast profiteren veel opkomende markten van hun rijkdom aan grondstoffen. Ook krijgen veel landen hun overheidsfinanciën op orde waardoor zij minder afhankelijk worden van het IMF en de Wereldbank." Vooral in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) neemt de welvaart toe. Hierna treft u de sites aan van de beurzen in de BRIC-landen. Durft u nog weg te blijven op 21 april 2007?
Lees meer...
 

Wereldwijd beleggen in beleggingsfondsen 

Een wereldwijd beleggingsfonds belegt in internationale aandelen of obligaties. Doordat beleggers ook met kleinere bedragen op een eenvoudige wijze aandelen in een beleggingsfonds kunnen kopen en verkopen, de portefeuille van een fonds op een professionele manier wordt beheerd, en fondsen toegang hebben tot veel markten, wordt het risico van een beleggingfonds beperkt geacht. Beleggingsfondsen kennen verschillende juridische structuren en ook verschillende kostenstructuren. Daarbij komt dat er tussen beleggingsfondsen verschillen bestaan in de doelstellingen, strategieën en type van beleggingen.

Lees meer...
 

Kunt u nog wachten?  

Op 21 april 2007 wordt het 48ste HCC Beleggen Symposium georganiseerd met als thema “wereldwijd beleggen”.

Het thema 'garandeert' dat er 21 april a.s. bijzonder interessante voordrachten worden gehouden. Daarnaast zijn er standhouders die aantrekkelijke producten en diensten aanbieden. Een impressie van een beleggersdag is hier te vinden.

Voor (potentiële) standhouders en sprekers is de volgende informatie van belang.

Lees meer...
 

Interessante lijstjes! 

Aan het begin van het nieuwe jaar is het tijd voor lijstjes. Statistieken zo u wilt. Het wemelt van de leuke en opmerkelijke lijstjes. Om een voorbeeld te noemen, resultaten van onderzoeken naar de topman van het jaar. Een goede onderneming staat of valt bij goed management. Er is geen analist die het management van een onderneming niet onder de loep neemt, dus is het oordeel over de CEO van een onderneming waardevolle informatie voor u als belegger. Wij hebben de volgende beleggerstopmannenlijstjes voor u verzameld:

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 337 - 357 van 407

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2017 Hcc Beleggen Website