HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Gevonden: kansrijk Warren Buffett-aandeel

(Red. Deze analyse werd op 31 maart 2007 gratis aangeboden aan de inschrijvers op www.warrenbuffett.nl).

Bedrijfsmodel

Abercrombie & Fitch (Abercrombie), waarvan de oorsprong teruggaat tot 1892, is een zeer succesvolle kledingretailer in de Verenigde Staten en richt zich op een hoog marktsegment. De bijzonder hoge winstgevendheid, het aandeelhoudersvriendelijke management en haar groeimogelijkheden zijn voor ons aanleiding geweest het bedrijf nader te analyseren.

Lees meer...
 

Beleggen waar Europa groeit

Door: Richard de Rooy van Middle Europe Investments

Sterk groeiende economieën hoeven niet alleen gezocht te worden in exotische werelddelen als Azië of Zuid-Amerika. Ook ons eigen Europa heeft zo haar tijgers. Zelfs binnen de EU zijn deze volop te vinden. Een belegger kan tegenwoordig dan ook niet meer heen om beleggingen in Midden- en Oost-Europa.

Lees meer...
 

Aan alle ELLIOTT-wavers

Door: Wijnand Groot email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Dit bericht is een uitnodiging tot samenwerking voor alle Elliottwavers binnen de HCC. In Nederland en België zijn er inmiddels meer dan genoeg Elliottwavers om voordelen te kunnen halen uit ‘netwerken en samenwerken’. Immers, twee weten meer dan een. Omdat persoonlijk contact het beste werkt is het hoofddoel van deze oproep om te komen tot de oprichting van een Elliottwaveplatform waar leden elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten. Door de marktkennis die ieder van ons bezit ook toegankelijk te maken voor mede-EW-ers worden we allemaal sterker, zowel gezamenlijk als individueel.


Lees meer...
 

Wereldwijd begiftigd


Uit diverse Amerikaanse onderzoeken van enige jaren geleden bleek iets dat we eigenlijk wel zonder onderzoek ook weten namelijk dat de beleggers begiftigd zijn met het beleggen in aandelen die genoteerd staan op hun eigen nationale beurs.

Lees meer...
 

Wereldwijd beleggen: kansen en risico'sSinds de Europese en Amerikaanse beurzen zich in maart 2003 hebben hersteld van zware dalingen is de belangstelling voor beleggen bij het publiek enorm toegenomen. Spreiding in de portefeuille is één van de vele mogelijkheden om het risico, verbonden aan het beleggen in met name aandelen te verminderen. Vanzelfsprekend is het eenvoudiger om spreiding in de portefeuille aan te brengen als er ook in het buitenland kan worden belegd. De laatste jaren is met de opkomst van internet het aantal mogelijkheden om te beleggen in Nederland, maar ook daarbuiten, enorm toegenomen. Dit artikel gaat over de kansen en de risico’s verbonden aan het wereldwijd beleggen.

Lees meer...
 

Hoe doen ze het; de beleggingsgoeroes?


Rond de jaarwisseling hebben alle zichzelf respecterende beleggingsbladen en beleggingssites wel een rondje vooruitzichten in hun bladen en op hun websites opgenomen. En met een rondje vooruitzichten bedoel ik gerenommeerde beleggers die hun visie voor het komende jaar geven. Meestal lees ik dergelijke artikelen wel, maar schenk daar vervolgens weinig aandacht aan. Op zich is dat logisch, want gerenommeerde beleggers zijn nog geen superbeleggers nietwaar. Dus waarom zou ik de visie van deze goeroes blindelings volgen. Welnu, dat kan omdat er in mijn optiek wel één of meerdere superbeleggers tussen zitten en ik de visie van die deskundige graag omarm.  Of dat één van de goeroes mijn visie verkondigt en ik mij gestrekt voel in mijn mening. Maar dat heeft wel erg veel weg van selffulfilling prophecy.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 337 - 357 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.06058 seconden