HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Voorproefje beleggersdag 21 april 2007.

De 'Opkomende Markten' of 'Emerging Markets' zijn populair bij beleggers. Dat is niet vreemd want opkomende markten zijn landen met een relatief hoge verwachte economische groei en een lage beurswaardering, wat resulteert in een bovengemiddeld winstpotentieel. De welvaart groeit waardoor de binnenlandse economie en het bedrijfsleven zich goed ontwikkelen. Daarnaast profiteren veel opkomende markten van hun rijkdom aan grondstoffen. Ook krijgen veel landen hun overheidsfinanciën op orde waardoor zij minder afhankelijk worden van het IMF en de Wereldbank." Vooral in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) neemt de welvaart toe. Hierna treft u de sites aan van de beurzen in de BRIC-landen. Durft u nog weg te blijven op 21 april 2007?
Lees meer...
 

Wereldwijd beleggen in beleggingsfondsen 

Een wereldwijd beleggingsfonds belegt in internationale aandelen of obligaties. Doordat beleggers ook met kleinere bedragen op een eenvoudige wijze aandelen in een beleggingsfonds kunnen kopen en verkopen, de portefeuille van een fonds op een professionele manier wordt beheerd, en fondsen toegang hebben tot veel markten, wordt het risico van een beleggingfonds beperkt geacht. Beleggingsfondsen kennen verschillende juridische structuren en ook verschillende kostenstructuren. Daarbij komt dat er tussen beleggingsfondsen verschillen bestaan in de doelstellingen, strategieën en type van beleggingen.

Lees meer...
 

Kunt u nog wachten?  

Op 21 april 2007 wordt het 48ste HCC Beleggen Symposium georganiseerd met als thema “wereldwijd beleggen”.

Het thema 'garandeert' dat er 21 april a.s. bijzonder interessante voordrachten worden gehouden. Daarnaast zijn er standhouders die aantrekkelijke producten en diensten aanbieden. Een impressie van een beleggersdag is hier te vinden.

Voor (potentiële) standhouders en sprekers is de volgende informatie van belang.

Lees meer...
 

Interessante lijstjes! 

Aan het begin van het nieuwe jaar is het tijd voor lijstjes. Statistieken zo u wilt. Het wemelt van de leuke en opmerkelijke lijstjes. Om een voorbeeld te noemen, resultaten van onderzoeken naar de topman van het jaar. Een goede onderneming staat of valt bij goed management. Er is geen analist die het management van een onderneming niet onder de loep neemt, dus is het oordeel over de CEO van een onderneming waardevolle informatie voor u als belegger. Wij hebben de volgende beleggerstopmannenlijstjes voor u verzameld:

Lees meer...
 

Pairstrading

Pairstrading is een vorm van kwantitatieve analyse gericht op een handelsstrategie die weinig of niets kost en met een beperkt risico. Pairstrading is een niet richtingsgebonden strategie waarbij twee posities worden ingenomen, één long en één short, op verschillende beleggingsinstrumenten (aandelen, opties, turbo’s, speeders of futures).

Lees meer...
 

Meer rendement uit uw belegging met opties.

Inleiding.

Eén trend is duidelijk, steeds meer beleggers kiezen voor index fondsen. Bij herhaling is immers bewezen dat “ gewone” beleggingsfondsen het niet of nauwelijks beter doen dan de index die zij zouden moeten verslaan. Door te beleggen in een indexfonds neemt men tegen zeer lage kosten deel in de bedrijven die deel uit maken van die index. Zo vermijdt men het specifieke fondsrisico en heeft men met één transactie  een “gespreide” belegging. Het marktrisico blijft over en daar kan de belegger zich dan op concentreren.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 358 - 378 van 425

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.17421 seconden