HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Landelijk beleggerssymposium georganiseerd door HCC Beleggen

Op 9 december 2006 is het HCC Beleggen Symposium georganiseerd met als thema derivaten. Ofwel: Hoe kan een fundamentele belegger met derivaten meer waarde uit zijn beleggingen halen zonder zijn risico profiel te verhogen.

Zowel in de aula als in diverse lokalen zijn bijzonder interessante voordrachten gehouden. Daar waar er sprake is van presentaties met ondersteunende sheets dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk opnemen in het volgende schema.

Lees meer...
 

Sneller een vermogen opbouwen d.m.v. langjarige callopties

De meeste personen die een fortuin hebben vergaard, hebben dit bereikt via een eigen succesvolle onderneming. Ook een flink aantal topmanagers in het bedrijfsleven heeft een omvangrijk vermogen kunnen opbouwen, maar dan door middel van speciale optierechten. Al dan niet terecht verdiend. Vier zaken staan in dit verband centraal: winstgroei bedrijfsleven, aandelen, opties en beleggingshorizon. 

Lees meer...
 

Doe mee met het beursspel van Co!


Hebt u een gevoel wat de beurs gaat doen?  Dan is er nu een leuk en leerzaam spel waarbij u uw beursvisie kunt gebruiken om leuke prijzen te verdienen.

Lees meer...
 

ZIJN DERIVATEN IN TE PASSEN BIJ FUNDAMENTEEL BELEGGEN?   

Vaak wordt beweerd dat derivaten risicovolle producten zijn welke door fundamentele beleggers beter kunnen worden gemeden. Er wordt dan meestal verwezen naar een aantal in het verleden door professionele handelaren met enorme verliezen afgesloten transacties. Vergeten wordt hierbij dat dergelijke verliezen samenhangen met de wijze waarop derivaten worden gebruikt. Dat kan namelijk behalve door “trading” op ontelbare andere manieren waarbij in kan worden gespeeld op alle mogelijke varianten van risicobereidheid.
In deze bijdrage zal ik eerst een korte beschrijving geven van de diverse soorten derivaten. Vervolgens zal ik een aantal mogelijkheden de revue laten passeren welke door fundamenteel ingestelde beleggers kunnen worden ingezet met als doel het rendement op hun portefeuille te verhogen.
Lees meer...
 

Fundamentele analyse en de NAIC-methode.

Fundamentele analyse is een hulpmiddel om te bepalen of koop, houden of verkoop van een aandeel verstandig is. Fundamentele analyse kijkt naar de eigenschappen van het bedrijf, niet alleen naar het verloop van de koers, maar ook naar de omzet, de winst, de koers/winst verhouding, het rendement op eigen vermogen enz. Het is een studie van de prestatie van een bedrijf van de laatste 5 tot 10 jaren.

Lees meer...
 

Digitale nieuwsbrief; een service van de HCC Beleggen.

Periodiek ontvangen onze de leden van de HCC Gebruikersgroep Beleggen een digitale nieuwsbrief. Indien U lid bent van de HCC Gebruikersgroep Beleggen, maar geen digitale nieuwsbrief heeft ontvangen meldt U dan hier aan voor deze service.

Indien u wilt weten wat de HCC voor u kan betekenen kijk dan eens op deze pagina.

De op 17 november jl. verschenen nieuwsbrief treft u hierna aan.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 358 - 378 van 417

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05061 seconden