HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Digitale nieuwsbrief; een service van de HCC Beleggen.

Periodiek ontvangen onze de leden van de HCC Gebruikersgroep Beleggen een digitale nieuwsbrief. Indien U lid bent van de HCC Gebruikersgroep Beleggen, maar geen digitale nieuwsbrief heeft ontvangen meldt U dan hier aan voor deze service.

Indien u wilt weten wat de HCC voor u kan betekenen kijk dan eens op deze pagina.

De op 17 november jl. verschenen nieuwsbrief treft u hierna aan.

Lees meer...
 

Interessegroep ‘’daytrading’’?

Dagelijks schieten grote aantallen indexpunten voorbij waarvan het ons spijt dat we daarvan niet konden profiteren. Achteraf zie je vaak dat de indicatoren het nog mooi aangaven ook. Dat het niet uitkwam, komt evengoed voor. Dat je er door allerlei menselijke zwakheid niets mee verdient, misschien nog veel vaker. Ik heb wel gemerkt dat de betrouwbaarheid van de signalen toeneemt als de R in de maand is. Ook meer in de namiddag dan ‘s morgens. Toch blijft bij velen de gedachte leven dat er van tijd tot tijd op korte termijn  interessante koersbewegingen gepakt kunnen worden. Het kan daarbij gaan om futureposities van enkele minuten tot optieposities van enkele uren of dagen.

 

Lees meer...
 

Computer-narigheden

Zowel in de professionele omgeving als bij particulieren komen veel storingen voor in de nieuwe technieken. Het onderscheid tussen storingen in de elektronica, programmering of het gebruik is niet meer te onderscheiden. Ook dit geldt voor een  PC die we gebruiken voor onze beleggingen.

Lees meer...
 

Rente

Als de centrale bank de rente aanpast, wat doet de hypotheekrente?

Een veel gestelde vraag. Aan de hand van de werking van de verschillende soorten rente zal ik hierop een antwoord geven. Rente - en vooral beleggingen die rente moeten opbrengen - wordt saai genoemd. Zeker in vergelijking met het beleggen in opties en futures. Maar de invloed van de rente op de beleggingen is groot. Rente is een onderdeel van het beleggen.

Lees meer...
 

Particulier Beleggen met Professionele Tools

De wereld is al vol met allerlei beleggingstools. Kranten, beleggersbladen, kooplijstjes, portfolio-software, chart tools, zoekmachines, gurus...de alternatieven zijn bijna onbeperkt.

Ondanks dit alles is het in de praktijk niet zo eenvoudig om een totale portefeuille strategie te voeren. Waar zit dan het probleem?

Lees meer...
 

Landelijke beleggersdag georganiseerd door Hcc Beleggen

 Thema: Derivaten

Ofwel: Hoe kan een fundamentele belegger met derivaten meer waarde uit zijn beleggingen halen zonder zijn risico profiel te verhogen.

Op 9 december 2006 is het HCC Beleggen Symposium georganiseerd. De lokatie was wederom scholengemeenschap Lek & Linge gelegen aan de Multatulilaan 6 te Culemborg.

Zowel in de aula als in diverse lokalen zijn interessante voordrachten gehouden (zie het schema ). Kortom, het bezoeken van het CulemborgSymposium is de 'garantie' om exposanten, sprekers en medebeleggerste ontmoeten, zodat u ervaringen kunt uitwisselen en/of kennis opdoen.

Culemborg Symposia arrow Culemborg Symposium 9 dec 2006 

 
<< Begin < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 379 - 399 van 433

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.05208 seconden