Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!


Voorpagina

Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn met behulp van fundamentele analyse.

anne_grevinga120x160.gif

 Anne Grevinga was als product specialist werkzaam voor 2 Amerikaanse biotechnologie bedrijven. Zijn hobby's zijn programmeren en beleggen. Het ligt met deze hobby's dan ook voor de hand dat hij beleggingsmodellen is gaan ontwikkelen.

Anne veronderstelt dat er in beleggersland veel te weinig wordt gedaan aan FA. Mede daardoor gaat zijn presentatie over een model dat is gebaseerd op Fundamentele Analyse (FA).

Maandelijks wordt een updating gedaan van ons FAB-model (Fundamenteel Analyse Beoordelings-model). Hierin worden bedrijven per sector beoordeeld op basis van het gemiddelde van de sector. Dit resulteert in 18 criteria waarop een bedrijf wordt beoordeeld. Met deze criteria wordt een fondsranking per sector gedaan. Tevens wordt van de belangrijkste FA-criteria retrospectief gekeken hoe ze zich hebben ontwikkeld, dat weer een ander inzicht geeft over de prestaties van een bedrijf.

Op deze wijze wordt zowel voor de korte- als ook voor de lange termijn een Top20 samengesteld, die aantoonbaar mooie rendementen opleveren.
 
Kortom een presentatie, die u niet mag missen omdat alle gegevens elke maand gratis beschikbaar komen en u toch ook hoge rendementen wilt halen.

 

Daytraden op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem

Marco-Vocking120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposium waar systeemhandelaar Marco Vocking een zeer overzichtelijk Amerikaans handelssysteem zal tonen. Het betreft een presentatie van een handelssysteem die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs te slagen! U kunt met dit systeem op elke gewenste markt werken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Lees meer...
 

Waarom wij optimistisch blijven

Zoals u wellicht weet bereikten zowel de Dow Jones als de S&P 500 recent hun allerhoogste niveau ooit. De S&P 500 noteert nu boven haar eerdere toppen zoals behaald in het voorjaar van 2000 en het najaar van 2007. Die beide toppen werden toen opgevolgd door pijnlijke koersdalingen.

Volgens het Amerikaanse weekblad Barron's, zich baserend op onderzoek van Bank of America, zijn er vijf redenen om aan te nemen dat een soortgelijke koersdaling dit keer onwaarschijnlijk is.

Lees meer...
 

Alle Ins & Outs van CCPs

Via deze link treft u de brochure van de DNB ‘Alle Ins & Outs van CCPs’ is het resultaat van het project dat in de wandelgangen ‘CCP voor Dummies’ heette. Deze informatiebrochure is geschreven voor iedereen die in zijn dagelijks werk wel eens wat hoort over een centrale tegenpartij (CCP) en daar het fijne van wil weten. Het doel van deze brochure is dan ook om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over CCPs. Daarom behandelt deze brochure hoe een CCP werkt en welke voordelen en risico’s er aan verbonden zijn. Tevens komt een aantal zeer actuele onderwerpen aan bod, zoals de rol die een CCP kan spelen bij het beteugelen van een nieuwe financiële crisis en samenwerkingsverbanden tussen CCPs.

Lees meer...
 

AFM waarschuwt tegen Trade4Profit

In navolging van de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA), waarschuwt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) consumenten voor Trade4Profit. Deze Belgische onderneming biedt consumenten de mogelijkheid om te beleggen in vreemde valuta, maar beschikt niet over een verplichte vergunning. Eerder heeft de AFM gewaarschuwd voor beleggen in valuta.

Lees meer...
 

Programma 60e HCC Beleggen Symposium

Veel beleggers associëren de term tradingsystemen met volledig geautomatiseerde handelssystemen, terwijl de geautomatiseerde systemen slechts een deel van het spectrum bestrijken. Een tradingsysteem is een set voorwaarden die de belegger helpt om succesvol te opereren in de financiële markten. 'Succesvol' betekent dat het tradingsysteem de belegger in staat stelt zijn of haar doelstellingen te behalen. Ofwel: een gedegen rendement behalen met uw beleggingen.

Sommige beleggers vinden het prettig om de set regels te automatiseren, anderen willen zelf feeling houden met hun handelsactiviteiten. Hoe je de set regels in de praktijk brengt maakt niet uit maar hou je in ieder geval strikt aan jouw regels.

Dat kan best lastig zijn, want wat heb je nodig voor het ontwikkelen van een goed tradingsysteem?
Is het verstandig om geautomatiseerde tradingsystemen te volgen?
Moet je überhaupt jouw tradingsysteem automatiseren of kan je beter feeling houden met de markt?

Tijdens het 60ste HCC Beleggen Symposium met de titel "Meer rendement met tradingsystemen" zullen deskundige sprekers antwoorden geven op deze en andere vragen op het gebied van tradingsystemen. Klik hier om u in te schrijven voor dit gratis symposium.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 85 - 105 van 408

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2017 Hcc Beleggen Website