HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Cees Smit - De Toestand Van De Economie En De Beurs.

De Toestand Van De Economie En De Beurs.
Cees_Smit120x160s.jpg
'
Goede informatie en kennis zijn de eerste stappen naar succes'.

Dat is het motto van Cees Smit, algemeen directeur, vermogensbeheerder en fondsmanager bij Todaysgroep.

Cees zal de toestand van de economie en de beurs kleurrijk en haarscherp in beeld brengen.

Cees Smit  is sinds 1986  een actieve handelaar en heeft zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende functies bij meerdere grootbanken. Naast zijn specialisatie in derivatenconstructies, heeft hij ook een welversneden pen.
Onder het pseudoniem Frank van Dongen, maar ook onder zijn eigen naam, schrijft hij columns voor verschillende media.


logo_todays-broker.jpg
https://www.todaysgroep.nl/ Fondsbeleggen en Vermogensbeheer

 
Ronald Kok - Eenvoudig de markt verslaan met aandelen- en optiescreeners

Eenvoudig de markt verslaan met aandelen- en optiescreeners
2017-Ronald-Kok120x160.jpg
Ronald Kok  zal een presentatie geven over hoe eenvoudig het voor de beleggers is om d.m.v. aandelenscreeners niet alleen de actieve fondsen maar zelfs de ETF's te verslaan. Sinds 2004 leverden de top aandelenscreeners al meer dan 20% per jaar op. Bekende aandelenscreeners zijn o.a. die van Warren Buffett en Joel Greenblatt.
Met dergelijke aandelenscreeners heeft u geen beheerskosten en outperformde u hiermee de markten al jaren.

Naast uitleg over de aandelenscreeners zal Ronald ook de optiescreener toelichten. Via deze screener ziet u heel eenvoudig welke opties per looptijd, land of sector de hoogste implied volas hebben. Daarnaast ziet u de potentiële rendementen bij een covered call strategie. Dit voor de Amerikaanse en Europese aandelen die opties hebben. U beperkt hiermee uw risico en verhoogt uw rendement. Via de optiescreeners krijgt u het op een presenteerblaadje aangereikt.

Ronald Kok ,Financieel analist, entrepeneur en uitgever van o.a. Analist.nl, bleef zich na zijn economie opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, VBA aan de VU  Universiteit van Amsterdam verder specialiseren w.o. EFFAS , en  focust hij zich nu vooral op financiële analyse en de praktische toepasbaarheid van beleggingsstrategieën. Zijn aandachtsgebieden zijn vooral de Amerikaanse en Europese aandelen. Daarnaast focust Ronald zich ook op derivatenstrategieën, asset-allocatie en risicomanagement.

analist.nl220x62.png
Analist.nl is het beleggingsplatform van Nederland dat zich richt op professionele beleggingsinformatie. Het bedrijf is medio 2005 opgericht en is nu uitgegroeid tot  aanbieder van aandeleninformatie  van alle Europese en Amerikaanse aandelen koersinformatie, financiële data, jaarverslagen, analyses etc. en is gratis toegankelijk.

Analist.nl is aanwezig in de symposium standhouderszaal.

 
Tom Van Noyen - Ontdek kwaliteitsaandelen uit ieder land dankzij VectorVest!

Ontdek kwaliteitsaandelen uit ieder land dankzij VectorVest!
Foto-Tom-van-Noyen-120x160-r.jpg
Elke belegger wilt de winnaars van morgen in portefeuille hebben. Dankzij onze unieke eigen indicatoren kan u aandelen makkelijk en snel analyseren. Handig, want een abonnee heeft toegang tot 9.700 Amerikaanse en Europese aandelen. U leert hoe VectorVest aandelen analyseert en hoe u op zoek gaat naar de beursparels uit ieder land. In deze workshop maakt u ook kennis met onze unieke stop loss: een combinatie van fundamentele én technische analyse.

Tom Van Noyen begon na zijn studies Communicatie in Brussel te werken bij Citibank. In 2014 begon hij als VectorVest User Group Leader in Mechelen. Wegens sterk stijgende interesse kwamen er vrij  snel extra sessies in Gent en Lummen. Tom geeft ook workshops op de grote VFB beleggersevents in België. VectorVest groeit als kool in België en daarom heeft USA gevraagd om vanaf 2016 ook workshops in Nederland te presenteren. Zo zijn er maandelijks meetings in Eemnes en Eindhoven.  Tom Van Noyen is een expert in VectorVest en brengt zijn kennis op een begrijpbare manier over zodat nieuwe abonnees het programma snel aanleren.

VestorVest logo-425x94.png
VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren.
Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag. VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u abonnee blijven.

 
Helene van Dijk - Van Tharp’s Simulated Trading game

Van Tharp’s Simulated Trading game
Helene-van-Dijk-HCC-120x160.PNG Tijdens deze presentatie zal Helene van Dijk ingaan op het position sizing trading game van VanTharp.
U leert welke risico’s u neemt in het traden. Tijdens het spel speelt u met uw eigen doelstellingen zodat u leert wat dit betekent in uw eigen trading en beleggers strategie.

U leert van het spel dat met de juiste position sizing u
  • uw doelstelling kunt behalen
  • uw vermogen kunt beschermen
  • uw winsten op uw trades kunt maximaliseren
  • hoe u kunt vaststellen welke grootte van de positie u kunt innemen

Helene van Dijk is een ervaren manager uit het bedrijfsleven. Zij was leidinggevende bij verschillende opleidingscentra en NLP coach voordat zij een nieuwe passie heeft gevonden in het traden en beleggen. Haar eerste basiskennis van traden heeft zij opgedaan bij Marcus de Maria en bij Chris Boon heeft zij het daytraden geleerd. Inmiddels geeft Helene zelf les en speelt met haar cursisten  the position sizing game om hen te leren hoeveel ze kunnen investeren en welk risico ze lopen. Met het spel, NLP-coaching en het tradersprofiel van de cursist weten haar cursisten hoe de strategieën succesvol kunnen worden toegepast.
alethos.jpeg

Alethos, opgericht in 2011, wil de verbinding leggen tussen de strategie en de operatie. Zowel op het gebied van traden als in het bedrijfsleven.
Door het toepassen van NLP, Hypnose, Crucial Conversations verkrijg je meer inzicht in jezelf en ook in een ander. Alethos geeft trainingen op het gebied van traden en beleggen, waarin cursisten niet alleen handelsstrategieën leren maar ook de psychologie van het traden. Overtuigingen veranderen, modelleren, jezelf in de juiste staat brengen, verhoging van je resultaten, persoonlijke groei zijn allemaal belangrijke pijlers om succesvol te kunnen handelen en beleggen.


 
Hans van den Boogaard en Harry Klip - Hoe je geld kunt verdienen met Crypto Currencies

Hoe  je geld kunt verdienen met Crypto Currencies
In deze lezing gaan Hans en Harry jullie vertellen hoe je met cryptocurrencies geld kunt verdienen

Hans van den Boogaard is meer dan 10 jaar actief met handelen op diverse financiële markten, vele strategieën en methodieken uitgeprobeerd en uiteindelijk gespecialiseerd in handelen op basis van Price Action.
Naast trader is hij ook inspirerend Coach&Counselor en heeft hij honderden cliënten en aspirant traders geholpen met het oplossen van problemen op het vlak van discipline, vaardigheden en het leren omgaan met Harry_Klip-Hans-van-den-boogaard-180x160.jpgspanningen die het tradervak met zich mee brengt.  Hans spreekt regelmatig op seminars en trading bijeenkomsten en geeft trainingen over Price Action en Psychologie. Zijn visie is:
             Leef bewust, leef NU, jouw omgang mensen en de wereld
                 bepaalt het verschil en maak dat je leven ertoe doet.

Harry Klip heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en is in 1990 begonnen als derivatenhandelaar op de optiebeurs. Na een aantal jaren voor marktpartijen te hebben gewerkt, heeft hij eind jaren ’90 een eigen marketmakers-bedrijf opgericht.

Daarbij heeft hij optiehandelaren opgeleid voor onder andere de voorloper van All Options en Hak options en was hij ook geregeld beursanalist bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers was hij directeur.
In 2011 heeft hij het beursspel gewonnen bij RTLZ en heeft hij OptieAcademy opgericht. Daar heeft hij honderden beleggers opgeleid en een eigen optieportefeuille gemanaged.

69beleggen-logo1-40000px-template-Verdana-400x100.png
De CryptoAcademy, in 2017 opgericht door de partners Harry Klip, Hans van den Boogaard en Jan Robert Schutte, is inmiddels de nummer 1 Nederlandstalige community die volledig gewijd is aan Crypto Currencies en de innovatieve blockchain technologie.
Op het platform vind je informatie, inspiratie en motivatie met het doel dat je succesvol wordt met het handelen in Crypto Currencies. CryptoAcademy biedt bijeenkomsten, opleidingen en persoonlijke coaching.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0341 seconden