HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Niels Faassen - Actief vs. Passief
Actief vs. Passief
Niels-Faassen-Morningstar-20150319-120x160.gifNiels Faassen, Analist Beleggingsfondsen bij Morningstar, zal tijdens zijn presentatie ingaan op de opkomst van passief beleggen en aangeven waar u als belegger op moet letten bij het selecteren van passieve beleggingen. Vervolgens zal hij stilstaan bij de toegevoegde waarde van actief beheer en Morningstar ’s favoriete beleggingsfondsen met u bespreken die hun benchmark wel weten te verslaan.

Niels Faassen is ruim negen jaar werkzaam in de beleggingsindustrie en werkt sinds 2012 als fondsanalist bij Morningstar. Voor Morningstar beoordeelt hij beleggingsfondsen op kwalitatieve criteria en voorziet ze van een Morningstar Analyst Rating. Hij houdt zich voornamelijk bezig met obligatiefondsen. Hiervoor heeft hij onder andere voor SNS REAAL en ABN AMRO gewerkt.

Morningstar-LOGO_red_3rgbpc.pngMorningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek.
Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam opgericht en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd. De website biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland.

 
Marco Vocking - Succesvol daytraden met de trend mee
Succesvol daytraden met de trend mee
Marco-Vocking-120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposium waar Marco Vocking zijn zeer overzichtelijke Amerikaanse trading software zal tonen. Het betreft een presentatie die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs succesvol te zijn. U kunt op elke gewenste markt werken.
U leert de basis van het traden en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden. De unieke trading indicatoren omvatten een robuust trading systeem en zijn ontwikkeld voor de trader die graag wil handelen op alle valuta- en futuremarkten.

Marco Vocking is eigenaar van Vocking Professional Trading, Indicators Education en Support

Als officieel Education Partner van NinjaTrader hebben wij de exclusiviteit van twee Amerikaanse handelssystemen. Door de intensieve samenwerking met onze partners bieden wij onze klanten een complete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes. Ter ondersteuning aan onze klanten bieden wij complete cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.

Indien u vragen heeft over onze trading systemen of als u geïnteresseerd bent en hier dagelijks mee aan de slag wilt, bent u van harte welkom op onze stand. Wij staan u graag te woord!
vocking475x84.gif

 
Analist - Nieuws en Analyse
standhouder
Analist.nl

Analist.nl biedt gratis overzichten van koop- en verkoopadviezen van Europese en Amerikaanse aandelen afgegeven door gerenommeerde (effecten)banken. Ook biedt Analist.nl inzicht in de behaalde rendementen op de afgegeven adviezen van deze instellingen.

Missie
Wij zijn er absoluut van overtuigd dat ook de particuliere belegger net zo professioneel kan beleggen als beursprofessional. Het enige dat de particuliere belegger nu nog vaak ontbeert is educatie, begeleiding en professionele research over het hele Amerikaanse en Europese beleggingsspectrum. De particuliere belegger die goed beslagen ten ijs is en zelf gaat beleggen kan zo jaarlijks enorm veel geld besparen door de exorbitante beheersvergoedingen (soms tot meer dan 2 procent per jaar) te ontlopen.
Analist-magazine175x228.jpg
De informatie wordt gratis verspreid via de website www.analist.nl en via een digitale nieuwsbrief welke wekelijks wordt verspreid.

Lancering maandblad Analist-Journaal in oktober 2015
De content van het Analist-Journaal bestaat vooral uit aandelennieuws, belegging strategieën, ETF’s, smart bèta en overige interessante beleggingszaken. U kunt zich inschrijven voor een gratis eerste exemplaar.

De lancering van het blad maakt verder deel uit van de uitrol van ons nieuwe beleggingsplatform dat de belegger een totaalpakket aan gaat bieden.

Zo starten we zeer binnenkort met een nieuwe researchdienst, exclusieve webinars, assistentie bij personal finance, optie-analyses en een educatieplatform.

In onze ogen verdient de enorm groeiende massa doe-het-zelf beleggers veel meer begeleiding en is het zoeken naar gedegen beleggingsinformatie nog steeds zoeken naar een speld in een hooiberg.

analist.nl200x42.gifAnalist.nl genereert haar inkomsten via advertenties die worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrieven. Heeft u interesse om te adverteren, dan neemt u contact op met Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   Tot ziens op onze stand!


 
Morningstar - Research
standhouder
Morningstar
Morningstar, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek.

Onze missie bestaat erin goede producten te creëren die beleggers helpen hun financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Producten en diensten
Wij bieden een uitgebreide waaier van internetproducten, software en producten in drukvorm voor particuliere beleggers, financieel adviseurs en institutionele cliënten over de hele wereld.
Morningstar is een vertrouwde bron voor inzichtelijke informatie in een waaier van beleggingsdisciplines. Met activiteiten in 27 landen bieden wij momenteel gegevens over ongeveer 500.000 beleggingsproducten.

Morningstar Nederland werd in 2000 in Amsterdam geopend en heeft zijn beleggingswebsite, morningstar.nl, in 2001 geïntroduceerd.

Website
De website www.morningstar.nl biedt toegang tot en objectieve informatie over fondsen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particuliere beleggers in Nederland.
http://www.beleggersonline.nl/images/symp63/MLOGO_red_5rgb-374x82.jpg
Ook biedt de site onafhankelijke redactionele informatie van analisten en journalisten van Morningstar in Amsterdam en over de hele wereld. 
Marktgevoel - standhouder
standhouder
selwyn_duijvestijn-120x160.gifMarktgevoel

Marktgevoel bestaat uit een team professionele beurshandelaren onder leiding van Selwyn Duijvestijn. Succesvol beleggen en handelen op de beurs is een vak.

Een goede belegger heeft geen glazen bol, maar wél voortschrijdend inzicht en ten alle tijden een duidelijk beeld van de risico´s. Door de focus te leggen op het minimaliseren van verliezen, ontstaat er vanzelf meer winst en een mooi rendement.
Met de sterke overtuiging een toegevoegde waarde te bieden in het dagelijkse leven van de particuliere belegger is Marktgevoel ontstaan. Rechstreeks vanaf Beursplein 5 brengen wij u uw dagelijkse dosis Marktgevoel. Meer informatie en concrete beursanalyses vindt u op http://www.marktgevoel.nl

Marktgevoel team
Op Marktgevoel profileren we onszelf als kritisch, dichtbij en goed geïnformeerd. De beste beleggingstechniek is namelijk simpel gezegd heel veel weten, lezen en onderzoeken.

logo_marktgevoel_highres329x122.jpgBeurshandel is geen manier om snel en gemakkelijk rijk te worden. Het is vooral een kwestie van heel hard werken en van alles op de hoogte zijn.

Het Marktgevoel team volgt dagelijks van vroeg tot laat de beurs en zit bovenop het nieuws. Niet bang om anders te zijn en contrair waar nodig. 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02014 seconden