HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Marktgevoel - standhouder
standhouder
selwyn_duijvestijn-120x160.gifMarktgevoel

Marktgevoel bestaat uit een team professionele beurshandelaren onder leiding van Selwyn Duijvestijn. Succesvol beleggen en handelen op de beurs is een vak.

Een goede belegger heeft geen glazen bol, maar wél voortschrijdend inzicht en ten alle tijden een duidelijk beeld van de risico´s. Door de focus te leggen op het minimaliseren van verliezen, ontstaat er vanzelf meer winst en een mooi rendement.
Met de sterke overtuiging een toegevoegde waarde te bieden in het dagelijkse leven van de particuliere belegger is Marktgevoel ontstaan. Rechstreeks vanaf Beursplein 5 brengen wij u uw dagelijkse dosis Marktgevoel. Meer informatie en concrete beursanalyses vindt u op http://www.marktgevoel.nl

Marktgevoel team
Op Marktgevoel profileren we onszelf als kritisch, dichtbij en goed geïnformeerd. De beste beleggingstechniek is namelijk simpel gezegd heel veel weten, lezen en onderzoeken.

logo_marktgevoel_highres329x122.jpgBeurshandel is geen manier om snel en gemakkelijk rijk te worden. Het is vooral een kwestie van heel hard werken en van alles op de hoogte zijn.

Het Marktgevoel team volgt dagelijks van vroeg tot laat de beurs en zit bovenop het nieuws. Niet bang om anders te zijn en contrair waar nodig. 
Profit Butler - MEET THE BUTLERS
standhouder
Profit Butler
De HCC heeft de primeur: Profit Butler gaat live.

martin-en-douwe120x160-hss.jpgProfit Butler bestaat uit Martin, Douwe en hun partner John.
Douwe Westervaarder en Martin Hendriks specialiseerden zich al jaren geleden in Amerikaanse opties en ontwikkelden een passie voor opties. Dit vormde de basis voor US Option Trader.
Met US Option Trader bieden zij sinds februari 2011 optiesignalen, trainingen en coaching, om particulieren te helpen succesvol met opties te leren beleggen.

Vele klanten vroegen Douwe en Martin welke andere instrumenten en/of traders ze nog meer konden aanbevelen. Dit leidde tot het besluit om verschillende tradingsystemen zelf te onderzoeken en vervolgens aan te bieden, als Profit Butler. Profit Butler bestaat uit Martin, Douwe en hun partner John.

Profit Butler screent, selecteert en test sterke tradingbedrijven uit binnen- en buitenland.

Stap voor stap worden deze CFD- , Forex- en andere tradingsystemen met een uitstekende risico/rendementsverhouding zorgvuldig onderzocht en vervolgens aangeboden.

Hiermee neemt Profit Butler veel werk uit handen van iedere particulier die overweegt om een deel van zijn/haar beleggingen te laten doen door professionele traders.

Via Profit Butler profiteert u rechtstreeks van het rendement van professionele traders. Vandaar ons motto: Profit on a Plate.
Profit-Butler-Orange-Logo319x126.png

Tijdens het HCC Beleggerssymposium leggen Douwe en Martin uit hoe Profit Butler werkt en voor welk type belegger het uitbesteden interessant kan zijn.

Op onze stand kunt u nader met ons kennismaken


 
Surence - betaalt mee aan uw beleggingskosten
standhouder
Surence.nl

Kosten zijn de grootste vijand van de belegger, Surence probeert die vijand te verslaan

Surence is nog in ontwikkeling, achter de schermen wordt hard gewerkt om een uitgebreide set van beleggersproducten aan te sluiten. U heeft straks een breed scala aan producten waaruit u kunt kiezen om te beleggen zonder kosten.
surence_logo364x110.jpg


Meld u aan voor onze nieuwsbrief op www.surence.nl 
Vocking - Hardware en software
standhouder
Vocking,
opgericht in 1992 als leverancier van hardware en software. Wij zijn volledig gespecialiseerd in trading software met alle daaraan gekoppelde diensten. Zo leveren wij complete systemen, de benodigde software en verzorgen wij volledige cursussen voor daytraders.
Voor verdere informatie zie ook onze website: www.vocking.nl

Systemen
De systemen geven onder andere duidelijke long- en shortsignalen, de trend (down of up), uitbraken en trailing stops aan. grafiek-vocking.gifDit alles wordt weergegeven in zeer overzichtelijke grafieken. Na jaren van ontwikkeling worden deze indicatoren gebruikt door handelaren over de hele wereld om elke dag weloverwogen beslissingen te nemen in de beurshandel.

Training
Drie keer per week worden er webinars gehouden om u de fijne kneepjes van het traden te leren en hoe u op de juiste wijze de indicatoren tijdens het traden kunt gebruiken. Alle webinars worden opgenomen, zodat u ze op ieder gewenst moment nog eens terug kan kijken.

NinjaTrader Education Partner
Als officieel Education Partner van NinjaTrader hebben wij de exclusiviteit van twee Amerikaanse handelssystemen. Door de intensieve samenwerking met onze partners bieden wij onze klanten een complete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes. Ter ondersteuning aan onze klanten bieden wij complete cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform.

Indien u vragen heeft over onze trading systemen of als u geïnteresseerd bent en hier dagelijks mee aan de slag wilt, bent u van harte welkom op onze stand. Wij staan u graag te woord!
vocking475x84.gif


 
Stockpicker-signaal - standhouder
standhouder
Stockpicker-signaal

Een gemiddeld resultaat van ruim 23 procent in een kwartaal, spreekt U dat aan ?

Stockpicker-signaal selecteert aandelen die de komende drie maanden, naar verwachting, goed zullen presteren. Die selectie is gebaseerd op de ontwikkeling van een aantal indicatoren.
Jan Kolkman-wt120x160.gif
Jan Kolkman, de oprichter van Stockpicker-signaal, heeft tientallen jaren ervaring opgedaan met de belegging in aandelen bij een grote beleggingsmaatschappij en hij heeft zich daarna, via cursussen, symposia en heel veel lezen, gespecialiseerd in technische analyse. Hij hanteert diverse algemeen gebruikte indicatoren en daarnaast ook signalen uit eigen koker.

Hoe werkt het?
Stockpicker-signaal geeft twee maal per maand een signaal af voor een drietal aandelen die er op dat moment goed bijliggen en interessant zijn om aan te kopen voor de komende periode van drie maanden. Stockpicker-signaal selecteert zijn favorieten uit een bestand van rond de vier duizend aandelen voornamelijk uit Europa en Noord-Amerika op basis van kwantitatieve technische analyse.
Deze selectie wordt op de eerste en op de derde vrijdag van de maand gemaild aan de deelnemers.
De deelnemer maakt bij de aanmelding een keuze van twee maal per maand of één maal per maand mee te doen aan de deal. Zo’n deal houdt in dat hij 3000 euro investeert in de drie aandelen samen. Dus 1000 euro per aandeel. Een deelnemer kan dit signaal onveranderd uitvoeren via zijn eigen broker. Hij mag echter de verdeling ook anders doen, de keus is geheel aan hem, maar de performance-meting is gebaseerd op een evenredige verdeling.

Performance fee
Na drie maanden kijken we hoe de performance is geweest. Het is voor een ieder moeilijk te bepalen wanneer een koers gaat lopen en Stockpicker-signaal heeft de keuze en het tijdstip bepaald, maar de deelnemer kan gedurende die drie maanden zijn visie bijstellen. Daarom wordt voor de berekening van de performance fee het gemiddelde van de hoogste intraday koers in die drie maanden en de slotkoers per de einddatum - dat noemen we de rekenkoers - vergeleken met de startkoers. De fee die daarover wordt berekend bedraagt 25 procent, inclusief B.T.W. Is de rekenkoers lager dan de startkoers, dan is geen fee verschuldigd. Dus
No Cure, No Pay
Het resultaat van de hoogste koers gedurende zo’n drie maands periode in vergelijking met de startkoers was, gedurende bijna drie jaar, gemiddeld ruim 23 procent.
stockpicker-signaal-400x65gr.gif
Hebt U vragen ?  Komt U gerust naar onze stand!


 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2018 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02164 seconden