HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Willem Okkerse - Verder kijken dan de jaarrekening.
Verder kijken dan de jaarrekening.
Willem-Okkerse-120x160.jpgWillem Okkerse zal in zijn presentatie ingaan op de achtergronden van zijn wetenschappelijk onderzoek in 1995-2000 alsmede het aanvullende onder­zoek tussen 2000-2003 in relatie tot de AEX. Tevens zal er een link worden gelegd met dezelfde uitkomsten van het onderzoek van Dr. Walkshäusl van de Universiteit van Regensburg uit 2013.

Willem D. Okkerse (1946) begon in 1995 na in 1989 cum laude zijn MBA te hebben behaald aan een PhD onderzoek dat in 2000 de OK-Score ® opleverde. Voordien was hij voorzittend partner van een adviesgroep gespecialiseerd in strategie en corporate finance en bekleedde gedurende 1995-2000 o.a. de functie van CFO van de milieu organisatie Green Cross van Mikhail Gorbachov.

ITLC-logo_OKSCORE200x200.png
Willem Okkerse is CEO van het OK-Score Institute in Rotterdam en Brussel, alsmede vennoot partner en Chairman Rating Committee van het European Rating House in Brussel.
Zie : www.ok-score.eu en www.europeanratinghouse.eu/index.php/en/

Voor een samenvatting van de kwaliteiten van de OK-Score wordt verwezen naar het officiële door externe compliance opgemaakte assessment rapport. Accuracy_Of_The_OK-Score_Mode_2000-2015_30092015.pdf
 
Ronald Kok - Versla de ETF's en de beleggingsfondsen met aandelenscreeners
Ronald Kok - Versla de ETF's en de beleggingsfondsen met aandelenscreeners.
Ronald-Kok-Analist-nl120x160.gifDoor het gebruik van aandelenscreeners wordt het voor de belegger eindelijk mogelijk om het hele beleggingspectrum binnen een paar seconden te screenen op de belangrijkste variabelen.

Ronald Kok van Analist.nl zal de eenvoudige werking, de voordelen en de historische rendementen van de meest rendabele aandelenscreeners aan u voorleggen.

Een aandelenscreener is niets anders dan een filtering van aandelen op bepaalde criteria zoals de koers/winst-verhouding, het dividendrendement, de schuldgraad, omzetgroei etcetera.
Historisch gezien zijn er grosso modo een tiental van dergelijke criteria die aandelenrendementen konden verklaren. Daarom focussen wij ons puur op deze criteria en raden wij beleggers aan alle andere zaken te negeren.


Ronald Kok, studeerde onder andere aan de HEAO's in Utrecht en Arnhem, aan de University of the Western Cape in Kaapstad, aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en rondde in 2008 zijn VBA opleiding af. Ronald Kok publiceert geregeld onderzoeken over beleggingen en schrijft o.a. voor De Standaard en de VFB. Specialismen van Ronald zijn value beleggen en het uitvoeren van de 'covered call' strategieën. Daarnaast is Ronald lid van de VBA redactie.

analist.nl220x62.png
Analist.nl is het beleggingsplatform van Nederland dat zich richt op professionele beleggingsinformatie. Het bedrijf is medio 2005 opgericht en is nu uitgegroeid tot de enige aanbieder van aandeleninformatie van bijna heel beursgenoteerd Amerika, Europa en Rusland.
 
Technische of fundamentele analyse in turbulente tijden?

Technische of fundamentele analyse in turbulente tijden?
Bron:  Ben van den Anker

De strijd tussen fundamentele en technische analyse heeft voor- en tegenstanders diep ingegraven in de stellingen. Kort en simpel gezegd; technische analyse onderzoekt bewegingen van de prijs van een onderliggende waarde en gebruikt deze data om toekomstige bewegingen te ‘voorspellen’. Fundamentele analyse onderzoekt economische indicatoren gerelateerd aan de onderliggende waarde.


De ravage die we in de laatste maanden meemaken kent zijn gelijke niet en zowel fundamentele als technische analisten worstelen met de interpretatie. Aandelen van Deutsche Bank bijvoorbeeld noteerden op vrijdag 5 februari €15.46 euro; dinsdag 9 februari 13.09. Een daling van ruim 15% op de meest ongunstige ‘spread’. De volgende dag steeg de koers ruim 18%. Op 10 februari werd €15.43 bereikt, waarna op 11 februari de €13.14 aangeraakt werd. Een daling van ruim 14%.

Lees meer...
 
Voordegroei - Crowdfunding
standhouder
Voordegroei

Voordegroei is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt. Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen. Daarnaast biedt Voordegroei Investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven, gecombineerd met een aantrekkelijk rentepercentage!
 
Voor beleggers bieden wij:
  • Gemiddeld rendement van  8%
  • Maandelijkse uitkering
  • Zorgvuldige screening
Op onze stand kunt u informatie krijgen over deze nieuwe vorm van beleggen, antwoord krijgen op al uw vragen over crowdunding en kennis maken met de mensen achter Voordegroei!
VoorDeGroei-logo229x173.jpg

Voordegroei
is een online platform, dat groeiondernemers en investeerders samenbrengt.
Voordegroei biedt ondernemers de mogelijkheid om buiten de banken om aan financiering te komen.
Daarnaast biedt Voordegroei Investeerders de mogelijkheid om direct te investeren in Nederlandse groeibedrijven, gecombineerd met een aantrekkelijk rentepercentage

 
LYNX - Beleggen met een voorsprong
standhouder
LYNX Beleggen met een voorsprong
Met LYNX als uw broker heeft u toegang tot het meest geavanceerde handelsplatform van Nederland. Gecombineerd met ons persoonlijke service en educatie heeft u alle tools om succesvol te beleggen.

Kom langs bij onze stand en wij geven u graag een demonstratie van ons platform. Ons handelsplatform is zeer flexibel en eenvoudig in te richten naar uw persoonlijke handelsinteresses. De aanwezige medewerkers hebben een breed kennisniveau over alles wat de beurs te bieden heeft en vertellen u graag wat LYNX speciaal voor u kan betekenen.

Actie LYNX zelf beleggen
Iedereen die naar de LYNX stand komt en daar ter plekke zijn rekening opent ontvangt €200 transactietegoed die de eerste drie maanden na het openen van de rekening te besteden is.

LYNX Vermogensbeheer biedt u de mogelijkheid om zeer gemakkelijk en zonder technische knowhow deel te nemen aan professionele automatische handelssystemen. Een computer die via algoritmes automatisch op de beurs belegt? Beleggen zonder dat er een vinger aan te pas komt? Waarschijnlijk heeft u recent weleens over de nieuwe trend op de beurs gehoord: beleggen via automatische handelssystemen. LYNX Vermogensbeheer geeft u de mogelijkheid om mee te doen met kwalitatief hoogwaardige automatische handelssystemen vanaf € 15.000. Op onze stand vertellen wij u hier graag meer over.

lynx-logo420x77.pngWelke online broker kunt u het beste kiezen?
In 2006 stonden Jeroen Kramer en Rogier Groen als particuliere belegger voor diezelfde keuze. Zij kwamen na grondig onderzoek tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse aanbieder het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op de beurs.
In juli 2007 startte de eerste belegger bij LYNX met handelen. Binnen twee jaar wist LYNX ook naar België en Duitsland uit te breiden met in beide landen een eigen kantoor. Inmiddels is LYNX ook actief in Tsjechië, Finland en Frankrijk. Vorig jaar hebben we de 35.000ste rekening weten te openen en nog steeds komen er maandelijks steeds meer nieuwe klanten bij. LYNX blijft haar services en product uitbreiden, zo is begin dit jaar een nieuwe webtrader (LYNX Basic)  beschikbaar gesteld.  Kijk ook op onze website lynx.nl
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02183 seconden