HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Tom Van Noyen - Hoe meer ‘safety’ inbouwen bij het aankopen van aandelen

Hoe meer ‘safety’ inbouwen bij het aankopen van aandelen
Foto-Tom-van-Noyen-120x160-r.jpg
Zeker tijdens een “mature bull market” is het belangrijk om weinig risico’s te nemen bij het aankopen van aandelen. VectorVest heeft een unieke eigen “safety” indicator voor ieder aandeel. Keer op keer outperformen onze Safety aandelen de indexen.

U leert hoe die safety indicator is opgebouwd. Ook niet-abonnees kunnen al deze parameters opzoeken. En u krijgt enkele concrete aandelentips: bedrijven met een hoge safety die ook op andere fundamentele indicatoren goed scoren. Minder risico nemen levert extra rendement op.

Tom Van Noyen begon na zijn studies Communicatie in Brussel te werken bij Citibank. Sinds 2015 presenteert Tom maandelijks 5 workshops in België. Tom geeft presentaties op de grote VFB beleggersevents in België en hij is regelmatig gastspreker op de VFB Trefpunten. VectorVest groeit als kool in België en sinds 2016 zijn er ook iedere maand 2 workshops in Nederland.  Tom Van Noyen is een expert in VectorVest en brengt zijn kennis op een begrijpbare manier over zodat nieuwe abonnees het programma snel aanleren.

Tip: Woon deze lezing bij en als HCC-bezoeker kan u vandaag gratis en geheel vrijblijvend een VectorVest proefabonnement van 30 dagen afsluiten. Activatie gebeurt enkel met kredietkaart

VestorVest logo-425x94.pngVectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren.
Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag.
VectorVest is volledig onafhankelijk en heeft als enige doel dat u goede resultaten behaalt. Alleen dan zal u tevreden abonnee blijven.

 
Analist.nl - standhouder -
Analist.nL standhouder

Analist.nl is een gratis toegankelijk Nederlands beleggingsplatform dat zich zowel op de particuliere als de professionele beleggers richt.

Op het platform treft u informatie over bijna alle Amerikaanse en Europese beursgenoteerde aandelen.
De site biedt fundamentele informatie zoals de belangrijkste zaken uit het jaarverslag zoals die van de balans en de resultatenrekening.
Verder biedt Analist.nl ook inzicht in de waarderingen van de aandelen. Denkt u hierbij aan de klassieke waarderingsratio's zoals de koers/winst-verhouding, het dividendrendement of de boekwaarde per aandeel.

Ook bieden we modelportefeuilles aan van de superbeleggers zoals Warren Buffett, Joel Greenblatt en Piotroski. De meeste modelportefeuilles doen het vele malen beter dan bijvoorbeeld de AEX-index.
Ook biedt Analist.nl overzichten voor de optiebeleggers om heel eenvoudig te zien welke aandelen relatief de hoogste en laagste optiepremies hebben.

Analist.nl is opgericht door Ronald Kok (Msc RBA). Ronald is verbonden aan de beleggingsvereniging CFA VBA alsmede ook de universiteiten Nazarbayez in Astana en Taras Shevchenko in Kiev
waar hij masterstudenten met scripties over beleggen begeleidt.

Verkrijg bij de stand van Analist.nl gratis o.a. het maandblad Analist Journaal met daar in overzichten van de modelportefeuilles die al jaren de AEX-index ruim verslaan.
Bij de stand kunt u zich registreren voor een gratis proefabonnement op Analist Pro

analist-nl-40000-423x94.png

website:
www.analist.nl
 
Beterbeleggendandebank.nl -standhouder -
Beterbeleggendandebank.nl standhouder

Beter beleggen dan de bank’ laat zien hoe je je geld zelf solide belegt in gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die maandelijks of per kwartaal een deel van de winst uitkeren in de vorm van dividend.

Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Dit wordt sterk ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te spa­ren voor bijvoorbeeld hun pensioen.

Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander daarvan profiteren en 6 tot 12 procent rendement maken op je geld, zonder wakker te liggen van plotselinge koersbewegingen en hoge kosten. Het bijbehorende boek, dat in 2017 enige tijd het meest verkochte beleggingsboek was, vormt een praktische handleiding voor iedereen die zijn finan­ciële toekomst zeker wil stellen.
Op www.beterbeleggendandebank.nl vind je een voorbeeldportefeuille waar je je op kunt abonneren en die door de auteur actueel wordt gehouden.

Op onze stand kunt kennismaken met de uitgever van het boek/beheerder van de website (Reith | Hendriks & partners), en de auteur van het boek Fred Hendriks.
U zult de voorbeeldportefeuille met Amerikaanse hoogdividendfondsen kunnen inzien. Tevens kan iedere bezoeker een gratis tegoedbon ontvangen voor de e-book versie van “Beter beleggen dan de bank”.Beter-beleggen-dan-de-bank-400px-446x90.png

Website:
www.beterbeleggendandebank.nl

 
Wall Street Professional -standhouder-
Wall Street Professional (Uitgever: Keyword BV) standhouder

Wall Street Professional is een product van Keyword Info Systems BV in Delft. Wall Street Professional is al dertig jaar een begrip in Nederland en België als het gaat om  software voor beleggers.
Technische analyse, Koersbewaking en Portefeuillebeheer zijn naadloos geïntegreerd in één gebruikersvriendelijk softwarepakket.

En we hebben groot nieuws voor Wall Street Pro gebruikers en prospects!
Keyword gaat Wall Street Pro nu aanbieden met data van de gehele wereld tegen een aantrekkelijk tarief. Inclusief het gebruik van de software. Dus geen dure aanschafkosten meer.  En u beslist voortaan zelf hoeveel data u wilt afnemen. En welke beurzen, realtime of vertraagd. Het is met een paar muisklikken op ons nieuwe klantenportaal geregeld!

Kortom wilt u zorgeloos uw Wall Street Pro technische analyse en TA-script indicatoren blijven gebruiken, dan bent u bij Wall Street Pro altijd aan het goede adres!

Wall Street Professional: Software voor ambitieuze beleggers!

Kom naar de stand van Wall Street Pro en kijk naar het nieuwe uitgebreide koersaanbod en nieuwe klantportaal. Bent u een ‘oude’ klant van Wall Street Pro en nog steeds een belegger met ambities? Kom naar de stand en laat u voorlichten over de mogelijkheden om een nieuwe start te maken met dit uitstekende softwarepakket!
Wallstreet-400px-433x92.gif

Website:
www.wallstreetpro.nl
 
Florizon -standhouder-
Florizon standhouder

Wij analyseren de jaarverslagen van ruim 250 beursgenoteerde bedrijven en vergelijken alle informatie die daaruit komt met behulp van Big Data-technieken. Hierdoor krijgen we inzicht in welke bedrijven een stabiele bedrijfsvoering hebben, en welke niet. Een stabiele bedrijfsvoering is noodzakelijk voor een stabiel bedrijfsresultaat en uiteindelijk voor een solide belegging.

Ons unieke performance model verwerkt 20 fundamentele kenmerken en stelt daarmee de prestaties op de volgende onderdelen vast: verdienvermogen, aangegane schulden, kwaliteit van het management en de maatschappelijke bijdrage. Anders dan screeners nemen wij ook verwachtingen mee in ons oordeel, daarmee is Florizon uniek.

Florizon is vanaf 10 euro per maand te gebruiken. Voor 90 euro heeft u een jaarabonnement.

Op onze stand kunt kennismaken met de oprichters van Florizon: Martin Boer en Erick Erdtsieck.
Wij tonen u "LIVE" demonstraties van onze vernieuwde website.

Per oktober 2018 hebben we de volgende klantensuggesties verwerkt:
  • Verbeterde model engine: Operating Marging, de PEG-ratio en Grahams Value worden nu meegewogen. De geautomatiseerde portfolio's presteren hierdoor beter.
  • Uitleg: een heldere begrippenlijst.
  • Volgen van Erick's portfolio via de website of Signal (mobiel)
  • Meer bedrijven worden ondersteund en een verbeterde navigatie
Florizon-40000px-462x86.png

Website
www. Florizon.com
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2019 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03828 seconden