HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen
Beterbeleggendandebank.nl -standhouder -
Beterbeleggendandebank.nl standhouder

Beter beleggen dan de bank’ laat zien hoe je je geld zelf solide belegt in gerenommeerde Amerikaanse bedrijven die maandelijks of per kwartaal een deel van de winst uitkeren in de vorm van dividend.

Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land gebruikelijk is. Dit wordt sterk ge­stimuleerd door de Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen te spa­ren voor bijvoorbeeld hun pensioen.

Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander daarvan profiteren en 6 tot 12 procent rendement maken op je geld, zonder wakker te liggen van plotselinge koersbewegingen en hoge kosten. Het bijbehorende boek, dat in 2017 enige tijd het meest verkochte beleggingsboek was, vormt een praktische handleiding voor iedereen die zijn finan­ciële toekomst zeker wil stellen.
Op www.beterbeleggendandebank.nl vind je een voorbeeldportefeuille waar je je op kunt abonneren en die door de auteur actueel wordt gehouden.

Op onze stand kunt kennismaken met de uitgever van het boek/beheerder van de website (Reith | Hendriks & partners), en de auteur van het boek Fred Hendriks.
U zult de voorbeeldportefeuille met Amerikaanse hoogdividendfondsen kunnen inzien. Tevens kan iedere bezoeker een gratis tegoedbon ontvangen voor de e-book versie van “Beter beleggen dan de bank”.Beter-beleggen-dan-de-bank-400px-446x90.png

Website:
www.beterbeleggendandebank.nl

 
Wall Street Professional -standhouder-
Wall Street Professional (Uitgever: Keyword BV) standhouder

Wall Street Professional is een product van Keyword Info Systems BV in Delft. Wall Street Professional is al dertig jaar een begrip in Nederland en België als het gaat om  software voor beleggers.
Technische analyse, Koersbewaking en Portefeuillebeheer zijn naadloos geïntegreerd in één gebruikersvriendelijk softwarepakket.

En we hebben groot nieuws voor Wall Street Pro gebruikers en prospects!
Keyword gaat Wall Street Pro nu aanbieden met data van de gehele wereld tegen een aantrekkelijk tarief. Inclusief het gebruik van de software. Dus geen dure aanschafkosten meer.  En u beslist voortaan zelf hoeveel data u wilt afnemen. En welke beurzen, realtime of vertraagd. Het is met een paar muisklikken op ons nieuwe klantenportaal geregeld!

Kortom wilt u zorgeloos uw Wall Street Pro technische analyse en TA-script indicatoren blijven gebruiken, dan bent u bij Wall Street Pro altijd aan het goede adres!

Wall Street Professional: Software voor ambitieuze beleggers!

Kom naar de stand van Wall Street Pro en kijk naar het nieuwe uitgebreide koersaanbod en nieuwe klantportaal. Bent u een ‘oude’ klant van Wall Street Pro en nog steeds een belegger met ambities? Kom naar de stand en laat u voorlichten over de mogelijkheden om een nieuwe start te maken met dit uitstekende softwarepakket!
Wallstreet-400px-433x92.gif

Website:
www.wallstreetpro.nl
 
Florizon -standhouder-
Florizon standhouder

Wij analyseren de jaarverslagen van ruim 250 beursgenoteerde bedrijven en vergelijken alle informatie die daaruit komt met behulp van Big Data-technieken. Hierdoor krijgen we inzicht in welke bedrijven een stabiele bedrijfsvoering hebben, en welke niet. Een stabiele bedrijfsvoering is noodzakelijk voor een stabiel bedrijfsresultaat en uiteindelijk voor een solide belegging.

Ons unieke performance model verwerkt 20 fundamentele kenmerken en stelt daarmee de prestaties op de volgende onderdelen vast: verdienvermogen, aangegane schulden, kwaliteit van het management en de maatschappelijke bijdrage. Anders dan screeners nemen wij ook verwachtingen mee in ons oordeel, daarmee is Florizon uniek.

Florizon is vanaf 10 euro per maand te gebruiken. Voor 90 euro heeft u een jaarabonnement.

Op onze stand kunt kennismaken met de oprichters van Florizon: Martin Boer en Erick Erdtsieck.
Wij tonen u "LIVE" demonstraties van onze vernieuwde website.

Per oktober 2018 hebben we de volgende klantensuggesties verwerkt:
  • Verbeterde model engine: Operating Marging, de PEG-ratio en Grahams Value worden nu meegewogen. De geautomatiseerde portfolio's presteren hierdoor beter.
  • Uitleg: een heldere begrippenlijst.
  • Volgen van Erick's portfolio via de website of Signal (mobiel)
  • Meer bedrijven worden ondersteund en een verbeterde navigatie
Florizon-40000px-462x86.png

Website
www. Florizon.com
 
VectorVest Inc. -standhouder-
VectorVest Inc. standhouder

VectorVest is Amerikaanse beleggingssoftware en bestaat reeds 30 jaar. De software bevat traditionele fundamentele én technische analyse, maar ook unieke eigen indicatoren. Ieder aandeel krijgt, iedere dag opnieuw een aanbeveling: kopen, verkopen of houden. U kan in de database ten allen tijde alle gegevens opvragen van het verleden tot vandaag. Er is een zoekmachine, er is een backtester en er zijn (model)portfolio’s. Als abonnee heeft u toegang tot 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen. VectorVest is volledig onafhankelijk.  

symp71-vectorvest-actie-200x200.gifVectorVest presenteert niet alleen een workshop, maar u kan aan onze stand ook een demonstratie krijgen. Er zullen vermoedelijk ook Nederlandse VectorVest abonnees aanwezig zijn en aan hen kan je hun objectieve mening over VectorVest vragen.

Vraag aan de stand een gratis aandelenanalyse aan, vraag gratis de digitale versie van het Groene Boekje (geschreven door de oprichter van VectorVest, dr. B. DiLiddo).

En vooral: vraag een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement aan: activatie met kredietkaart. Annuleer tijdens uw proefabonnement en er wordt geen enkel bedrag gedebiteerd.
VestorVest-logo-425x94.png
Website:
www.vectorvest.nl
 
Xpro -standhouder -
XPRO standhouder

Xpro is een dochteronderneming van Setimo AG is een Oostenrijkse onderneming die is opgericht en wordt geleid wordt door Peter Kolar.  LikesXL (advertising) en XPRO  zijn sterk geïntegreerd dochterbedrijven binnen Setimo.
Het doel van XPRO is het op de markt brengen van een Europese cryptocoin die alle nadelen van de huidige coins zoals Bitcoin te niet doet.
Zo kan met de nieuwe coin (genaamd LXL) “gewoon ”worden betaald in winkels tegen hele lage kosten.

Uniek is dat de LXL/eurokoers wordt gegarandeerd voor de verkopende partij/(web) winkel.
Ook is uniek dat u met deze en andere cryptocoins kunt betalen via een geheel nieuw ontwikkeld desktop pin-apparaat. Daarnaast plaatst het bedrijf de komende tijd honderden ATM’s door geheel Europa (ook in Nederland) voor de meest gangbare crypto-coins. Deze operatie wordt ingezet met toestemming van financiële autoriteit van Zwitserland.

Xpro-40000px-269x149.gifAls bezoek van de stand kunt u een demonstratie verwachten van de crypto-pinautomaat voor winkels. Daarnaast krijgt uitleg hoe u de LXL-coin kunt verkrijgen en hoe u zelf kunt participeren in deze revolutionaire nieuwe ontwikkeling, zowel voor particulieren als voor(web)winkels

Website:
www.likesXL.com

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>


http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03785 seconden