HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
73ste HCC Beleggen Symposium d.d. 26 oktober 2019

73ste HCC Beleggen Symposium d.d. 26 oktober 2019
Het 73ste HCC-symposium belooft opnieuw zeer interessant te worden met aansprekende sprekers. Het thema voor dit symposium is “Storm & Thunder”, vanaf 10:00 uur is de zaal open en zijn diverse standhouders aanwezig in de beurszaal waar u verschillende toepassingen kunt bekijken, een toelichting kunt krijgen, en of een applicatie kunt proberen.

De verschillende sprekers hebben vanuit diverse invalshoeken hun presentaties gelinkt aan het thema dit geeft een zeer gevarieerd beeld van de wereldeconomie en beleggingskansen.

Key note sprekers
Willem Middelkoop
Cees Smit
Harry Klip
Harm van Wijk
Andere sprekers
Robert Kruisland
Workshop Robot beleggen
Willem Middelkoop : De financiële crisis is terug. Eigenlijk was hij nooit echt weg, maar verstopt onder een berg van nieuwe schulden. Het slimme geld weet dat. Zij kopen goud, bitcoin en staatsobligaties. Het is nu tijd om zeer defensief te worden. Willem zal in zijn nieuwe Masterclass uitleggen waarom goud en zilver exploderen. En hoe je daarvan kan profiteren.

Cees Smit - Is beleggen in huidige tijdperk nog wel leuk?
De markten worden beïnvloed door de diverse Centrale Banken, Twitterende leiders, ETF trends, RoboTraders, Algo’s, regelgeving, etc. ondanks of dankzij dit alles lijkt de volatility verdwenen en wanen we ons in veiligheid. Maar sowieso is “fun factor” al dan niet tijdelijk verdwenen. Hoe kijkt u en de bekende belegger Cees Smit naar beleggen in 2019 en hoe kijkt hij naar de markten in komende tijd is er erg geen alternatief voor aandelen? Is aandelen sowieso een alternatief?
Cees neemt u graag mee in zijn visie op beleggen en zijn voorspellingen van de toekomst.

Harry Klip - Kansen benutten met opties. Harry Klip is een gelouterde optiehandelaar. In zijn presentatie vertelt hij de basis principes van opties. Daarna laat hij zien hoe je met verschillende optiestrategieën in kan spelen onder de huidige marktomstandigheden, zodat je na het symposium direct zijn winstgevende strategieën kan toepassen. Ook voor de gevorderde optiebelegger laat hij enkele populaire geavanceerde strategieën zien. Kortom, voor iedere optiebelegger heeft Harry wel een profijtelijke optiestrategie in petto. Zijn presentatie mag je zeker niet missen!

Harm van Wijk - Succesvol beleggen door volgen van succesvolle beleggers
Drs Harm van Wijk is er van overtuigd dat elke persoon een succesvolle belegger kan zijn met behulp van een proces in drie stappen genaamd ‘volg het spoor van de succesvolle belegger”. Tijdens deze presentatie onthult hij deze drie stappen. Dit proces is gebaseerd op het onderzoek van onderzoek van Dimson, Marsh en Staunton van de London Business School. Deze inzichten worden gebruikt om het actuele beeld te analyseren op basis van technische analyse met concrete koop- en verkoopsignalen.

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel
Programma overzicht
73ste HCC Beleggen Symposium
 
<< Begin < Vorige 1 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 2 van 2

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.04076 seconden