HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Technische analyse - Johan van der Meer
Technische analyse - Johan van der Meer

Technische analyse - Johan van der Meer
johan-van-der-meer-120x160.jpg
Het centrale thema van dit symposium "What Goes Down, Goes Up" is gezien de recente koersontwikkelingen goed gekozen, maar een interessante onderzoeksvraag is dan: "welke beleggingsbeslissingen kan ik een volgende keer nemen om hier beter van te profiteren?"

Aan de hand van de ProRealTime software bekijken we de tegengestelde koersbeweging van december en januari en bekijken we of de grafieken aanknopingspunten geven voor het antwoord op deze vraag.

Johan van der Meer is door de jaren heen betrokken bij verschillende software services voor beleggers zoals TA.nl, Fibbs, ChartNet en nu ProRealTime.
Vanwege zijn specialisme in de ProRealTime software is hij het aanspreekpunt voor beleggers en traders die met ProRealTime werken.
logo-prorealtime-2.jpg
ProRealTime, opgericht in 2001, levert technische analyse en trading oplossingen aan individuele beleggers, brokers en tradinghuizen.

De ProRealTime software is continu in ontwikkeling met binnenkort de nieuwe versie update 11, met onder andere een trader chat functie, tot 1 miljoen candles historische data en meer.
In 2018 zijn er bijna 7,5 miljoen orders via de ProRealTime platformen uitgevoerd.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0338 seconden