HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Analist.nl - standhouder -

Analist.nl Standhouder

Analist.nl is een gratis toegankelijk Nederlands beleggingsplatform dat zich zowel op de particuliere als de professionele beleggers richt.

Op het platform treft u informatie over bijna alle Amerikaanse en Europese beursgenoteerde aandelen.
De site biedt fundamentele informatie zoals de belangrijkste zaken uit het jaarverslag zoals die van de balans en de resultatenrekening.
Verder biedt Analist.nl ook inzicht in de waarderingen van de aandelen. Denkt u hierbij aan de klassieke waarderingsratio's zoals de koers/winst-verhouding, het dividendrendement of de boekwaarde per aandeel.

Ook bieden we modelportefeuilles aan van de superbeleggers zoals Warren Buffett, Joel Greenblatt en Piotroski. De meeste modelportefeuilles doen het vele malen beter dan bijvoorbeeld de AEX-index.
Ook biedt Analist.nl overzichten voor de optiebeleggers om heel eenvoudig te zien welke aandelen relatief de hoogste en laagste optiepremies hebben.

Analist.nl is opgericht door Ronald Kok (Msc RBA). Ronald is verbonden aan de beleggingsvereniging CFA VBA alsmede ook de universiteiten Nazarbayez in Astana en Taras Shevchenko in Kiev
waar hij masterstudenten met scripties over beleggen begeleidt.

Verkrijg bij de stand van Analist.nl gratis o.a. het maandblad Analist Journaal met daar in overzichten van de modelportefeuilles die al jaren de AEX-index ruim verslaan.
Bij de stand kunt u zich registreren voor een gratis proefabonnement op Analist Pro
analist-400px-423x94.png

website: www.analist.nl

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02628 seconden