HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina
Relative Rotation Graphs(™) a new way to visualize relative strength - Julius de Kempenaer

Relative Rotation Graphs() a new way to visualize relative strength - Julius de Kempenaer
juusdekempenaer-120x160.jpgJulius de Kempenaer zal in zijn presentatie ingaan op de achtergronden en het traject wat hij heeft doorlopen bij het ontwikkelen van Relative Rotation Graphs (RRG). Uiteraard zal ook worden ingegaan op de werking van deze nieuwe grafiekvorm. Bovendien laat hij zien hoe beleggers deze grafiek in de dagelijkse praktijk kunnen gebruiken, zodat zij hun winstmogelijkheden vergroten.

Julius de Kempenaer voltooide zijn bedrijfseconomische opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda in 1986 en diende daarna in de Koninklijke Luchtmacht tot en met de rang van kapitein, In 1990 verliet hij de KLu om in dienst te treden als aandelenportefeuille manager bij Equiy&Law (inmiddels overgenomen door AXA-verzekeringen). In 1992 maakte hij de stap naar IRIS/Robeco als technisch analist tot 1997 toen de Rabobank Robeco overnam. Via overname bracht hem naar de dealingroom van Rabo International in Utrecht waar hij hoofd werd van een team met vier technisch analisten. Van 2001 tot 2007 vervulde hij een vergelijkbare rol op de handelsvloer van zakenbank Kempen &Co. in Amsterdam. In 2007 keerde hij terug naar de "buy-side" (de beleggerskant) als fund manager en werd director quantitative strategist bij Taler Asset Management Ltd.

RRG Research logo225x225.pngInmiddels vergen de exploitatie en de research activiteiten rond RRG zoveel tijd dat Julius, samen met zijn Engelse zakenpartner Trevor Neil, zich full-time bezighouden met RRG research.
 
Julius de Kempenaer is de oprichter/eigenaar van RRG Research.

Deze onderneming bezit het intellectueel eigendom, de auteursrechten en de geregistreerde handelsmerken m.b.t. Relative Rotation Graphs en exploiteert deze via licentieovereenkomsten aan partners zoals Bloomberg, Thomson Reuters, Market Analyst en StockCharts.com.
Daarnaast levert RRG Research relatieve sterkte analyses aan institutionele beleggers wereldwijd.

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2021 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.0315 seconden