HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Beursspel van Co
Beursspel van Co

Doe mee met het beursspel van Co!


Hebt u een gevoel wat de beurs gaat doen?  Dan is er nu een leuk en leerzaam spel waarbij u uw beursvisie kunt gebruiken om leuke prijzen te verdienen.

 

Hoe dat werkt?

 
U gaat  beleggen in Koersranges (Cooptions) en begint met een fictief startkapitaal van €2500. Hiermee kunt u meerdere malen per week beleggen in een Koersrange waar u denkt dat de AEX-index op vrijdagmiddag staat. Als u een juiste Koersrange heeft gekozen kunt u rendementen maken van meer dan 200%.

Het behaalde fictieve rendement  kunt u omzetten in spaarpunten. Deze punten kunt u in de on-line shop omzetten in mooie prijzen. Daarnaast zijn er leuke maandprijzen te winnen voor de beleggers met het hoogste rendement in die periode. (weekprijzen afhankelijk van prijzensponsors)

Iedereen kan dus een winnaar zijn! U speelt dus met elkaar en niet tegen elkaar.

 

Opzet:

  • Deelname is gratis, zonder verplichtingen.
  • Leden kunnen ieder moment starten met deelname.
  • Duur van spel minimaal 6 maanden.
  • Het spel wordt samen met een groot landelijk medium in december groots gelanceerd. Dit medium zal minimaal 6 maanden lang via haar website en krant actief aandacht besteden aan dit spel.
  • Co biedt de mogelijkheid aan de site van HCC-beleggen om voor haar bezoekers een sub-competitie op te zetten, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
  • Het spelen van het spel vindt volledig plaats in onze website omgeving gebruikmakende van een proven technology.
  • Het periodieke redactionele verhaal en de HCC-ranglijsten van het spel worden door Co vervaardigd.

 

Wie zijn wij?

Co is een Beleggers Coöperatie. Van beleggers voor beleggers. Met als motto, “Samen beter beleggen”.

Co biedt unieke beleggingsproducten aan, zogenaamde structured products,  met een coöperatieve invalshoek, waarbij eenvoud, inkoopvoordeel en verkleinen van risico door het delen van resultaat centraal staan.

Onze organisatie valt onder het Toezicht van de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam en stelt voor de uitgifte van haar producten prospectussen beschikbaar. Op onze website treft u uitgebreide informatie. 

 

Twee Gouden Takken

Co is nog geen jaar actief in de markt aanwezig. In het korte bestaan heeft Co veel bereikt en bevestiging gekregen van het functioneren van haar operationele systemen, de groei mogelijkheden van haar organisatie en haar eerste producten. Het winnen van twee Gouden Takken, publieksprijs en de prijs voor het innovatiefste beleggingsproduct, was voor Co een prachtige erkenning.

 

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03285 seconden