HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Het 48ste HCC Beleggen Symposium
Het 48ste HCC Beleggen Symposium

Kunt u nog wachten?  

Op 21 april 2007 wordt het 48ste HCC Beleggen Symposium georganiseerd met als thema “wereldwijd beleggen”.

Het thema 'garandeert' dat er 21 april a.s. bijzonder interessante voordrachten worden gehouden. Daarnaast zijn er standhouders die aantrekkelijke producten en diensten aanbieden. Een impressie van een beleggersdag is hier te vinden.

Voor (potentiële) standhouders en sprekers is de volgende informatie van belang.

Ongetwijfeld zijn er auteurs die over het thema "wereldwijd beleggen" boeiende artikelen kunnen schrijven. Mensen die daarover een stuk willen schrijven, dat wij kunnen publiceren in ons nieuwsmagazine en/of op deze site, kunnen zich melden via de mail. Wij hebben nooit genoeg auteurs, dus schroom niet en reageer als u iets leuks/zinnigs over het thema kunt en wilt schrijven.

Indien u suggesties of interessante zaken voor de komende beleggersdag heeft, kent of weet laat dat ons dan per Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken weten.

Zodra het programma van de beleggersdag bekend is dan publiceren wij het op deze site. Als voorbeeld en ter inspiratie treft u hier het programma van de vorige beleggersdag. Kortom, deze dag mag u niet missen. Noteer dus alvast in uw agenda: 21 april 2007.


 
< Vorige

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02819 seconden