HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Vacatures HccBeleggen
Vacatures HccBeleggen

Vacatures Bestuursfuncties 2007


Elke vereniging heeft een bestuur. Een bestuur dat meer als het gemiddelde lid tijd en energie wil investeren in de vereniging om u als belegger een meetingpoint en kennisplatform te bieden.

Na een periode van drie jaar dienen bestuursleden statutair af te treden. In de ALV van 21 april 2007 gaat het om Frank Huijsser, Henk Zwanziger en Frans Boonstra. Geen van deze heren zullen zich verkiesbaar stellen voor het bestuur al blijven ze in andere vorm zeker actief voor de vereniging.

De volgende vacatures komen daarmee vrij:

Penningmeester:

Als penning meester spreekt het vanzelf dat er een goede basis moet zijn in het boekhoudkundige vlak. Daarnaast is het noodzakelijk om goed met boekhoudkundige software om te kunnen gaan, die niet alleen de eigen boekhouding opstelt maar gelijktijdig ook de HCC van informatie voorziet.

Secretaris:

Als secretaris bent u een veelzijdig iemand. U bent de directe sparringspartner van de voorzitter en de spreekwoordelijke spin in het web.

Algemeen bestuurslid en/of actief lid

Geen vereniging kan zonder mensen die op gezette tijden de club helpt. Denk aan het mede organiseren van Culemborg Symposium, het geven van een aardige lezing, het schrijven van een artikeltje voor de website.
Doel is dat vele handen licht werk maken en het vooral leuk dient te blijven. En zo doe je ook nog eens leuke contacten op.


Lijkt het u iets om actief te worden? Heeft u vragen over de functies? Meldt u zich dan bij het bestuur aan via de website ... een echte vereniging kan niet zonder u al actief lid.

Graag horen wij van u!
 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04646 seconden