HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow berippenlijst online
berippenlijst online

Nederlandstalige begrippenlijst op het gebied van financiële markten en beleggen.

'De Financiële Begrippenlijst' - dfbonline - is de meest uitgebreide, publiek toegankelijke Nederlandstalige begrippenlijst op het gebied van financiële markten en beleggen. Een interactieve site met uitleg over ruim 5.200 financiële begrippen. Deze gestaag groeiende digitale kennisbank is bestemd voor eenieder met interesse voor financiële markten en beleggen, zowel professionals als particulieren en studenten. Na een eenvoudige registratie is de website volledig kosteloos toegankelijk.

De nu reeds meer dan 5.200 gepubliceerde begrippen zijn met ruim 15.000 hyperlinks met elkaar verbonden. Het taalgebruik is toegankelijk en het - vaak Engelstalige - jargon wordt in helder Nederlands uitgelegd.

De redactie heeft een jarenlange gedegen kennis van de materie en staat garant voor een continue actualisatie, met hulp van gebruikers.

De Financiële Begrippenlijst is de meest uitgebreide in zijn soort in de Nederlandstalige markt, kan zich kwalitatief meten met internationale evenknieën en is niet geliëerd aan enige financiële instelling of financiële dienstverlener.

De Financiële Begrippenlijst is in de categorie 'beste financiële innovaties' genomineerd voor 'De Gouden Stier ', een prijs voor nieuwe initiatieven binnen de Nederlandse effectenbranche.  

De initiatiefnemers van dfbonline zijn: Herman Harbrink Numan - www.harbrinknuman.nl; Eric Schreurs - www.evincive.com; Ron Warink - www.rightvisuals.nl.
 

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03437 seconden