HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow volgende Culemborg Symposium
volgende Culemborg Symposium

Vooraankondiging Beleggerssymposium

Het eerstvolgende Culemborg Symposium zal op 13 oktober 2007 in het teken staan van het thema Strategie oftewel “Beleggen met voorbedachten rade”. Een actueel onderwerp want in de veelheid aan beleggersinformatie is menig belegger op zoek naar een manier om houvast tijdens het beleggen te hebben.

Daarom is de organisatie nu hard aan het werk om een boeiend en informatief programma op te zetten met sprekers die ieder op eigen wijze ingaan op het thema.

Want we willen wel eens praten over wat strategie in de context van beleggen is. Wat is strategie precies, en wat is het voordeel van het werken met een strategie? Welke strategieen zijn er en vooral welke werken het best in welke situatie?  En als we die strategie dan kennen, hoe kies ik de strategie die bij mij past??

Want als een ding duidelijk is: de heilige graal is nog niet gevonden. Velen verkondigen hun kennis, maar als we als belegger er mee aan de slag gaan, zijn de uitkomsten lang niet altijd eenduidig of blijkt een methode niet robuust. Dit mag wel eens gezegd worden binnen de beleggerswereld.

Kortom pro’s en contra’s en hoe om te gaan met het gereedschap dat strategie heet. Dit lijkt ons een goed thema om met professionals en beleggers zoals u en ik eens van gedachten te wisselen.

Heeft u als belegger een goede suggestie of bijdrage aan het programma van die dag? Neem dan per Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit te kunnen bekijken contact op met Hcc!beleggen.

Komt u ook? Noteer dan de datum van 13 oktober 2007 in uw agenda, en schrijf u dan in op de digitale nieuwsbrief . Op die manier kunnen we u op de hoogte houden van het actuele programma.


Graag ontmoet ik u persoonlijk
Tot ziens in Culemborg

Patrick Witteveen
Voorzitter
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02157 seconden