HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow prijsvraag
prijsvraag

Netwerken

Netwerk heeft de volgende betekenissen:
1 stelsel van zaken of personen die nauw met elkaar in contact staan => net, raderwerk, web
2 draadloos of bedraad computernetwerk
3 kabelnetwerk (telecom of electra)
4 [wiskundig] afbeelding in het platte vlak van alle zijvlakken van een veelvlak

Met computernetwerken zijn wij als club van computergebruikende beleggers bekend. Met het wiskundige deel hebben wij ooit op school kennis gemaakt, maar verstaan wij ook de kunst van het netwerken?

 

De kunst van het netwerken

 Image

Bijna iedereen heeft inmiddels gehoord van de X-factor. Het fenomeen is lastig te beschrijven. De N-factor laat zich makkelijker definiëren; het is het vermogen contacten te leggen in je dagelijkse leven, privé of zakelijk, die je misschien nu of in de toekomst nodig gaat hebben.

De N-factor is een manier van leven en kent veel ongeschreven regels die je door schade en schande moet ontdekken, maar een groot deel van deze regels kan worden geleerd. In De N-factor geven Adrie Reinders en Marion Freijsen waardevolle lessen over het beginnen, opbouwen en managen van een succesvol netwerk.

Het boek behandelt vanzelfsprekend alle traditionele manieren om je netwerk op te bouwen en uit te breiden, maar het gaat ook uitgebreid in op de verschillende e-networkingtools die het internet anno 2007 biedt. Op praktische wijze komen de do’s-and-don’ts van het netwerken aan bod, en ook hoe deze ongeschreven regels van land tot land verschillen. Ondernemers die hierop goed inspelen vergroten hun kansen op zakelijk succes. Meer informatie

Uitgeverij Nieuw Amsterdam heeft 10 exemplaren van De N-factor beschikbaar gesteld aan de Hcc!Beleggen. Uiteraard willen wij dat deze boeken bij de bezoekers van onze website terechtkomen. Op die manier leren wij onze bezoekers kennen en door de juiste mensen (een netwerk) te kennen komt eenieder verder. Voor het opbouwen van een goed netwerk is van belang dat je weet wat je wilt bereiken en en dan is een boek met waardevolle lessen over hoe je je netwerk gebruikt, onderhoudt en uitbreidt uiterst welkom.

Beleggen 

Komen we terug op het beleggen, want daar hebben we wel verstand van.

De betekenis van een netwerk die nog niet aan bod is gekomen is het kabelnetwerk. Wij hebben Nederland twee beursgenoteeerde ondernemingen die telecomnetwerken beheren. Dat zijn KPN en Versatel Telecom.

Degene die de juiste slotkoers van de Nederlandse Telecomsector raadt krijgt tijdens ons beleggerssymposium op 13 oktober a.s. een boek van De N-factor uitgereikt. Met slotkoers bedoelen wij de slotkoersen van beide fondsen bij elkaar opgeteld. Op 11 oktober 2007 is Versatel Telecom gesloten op € 0,61 en KPN op € 12,73, waardoor de slotkoers van de Nederlandse Telecomsector € 13,34 is.

De prrijswinnaars hebben per email bericht ontvangen en kunnen 13 oktober a.s.  tijdens het Belggerssymposium hun boek ophalen bij de stand van Hcc Beleggen. 

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0467 seconden