HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow onderzoek naar internetbrokers
onderzoek naar internetbrokers

NIEUWKOMERS ZETTEN DRUK OP TARIEVEN

Internetbrokers koersen af op nieuwe prijsoorlog

Onlangs plaatste Zwarte Joop het volgende artikel op ons forum.
AMSTERDAM (DFT) door Manno van den Berg- De beleggingstarieven in Nederland kunnen nog steeds omlaag. De voormalig prijsvechters Binck en Alex hebben weliswaar een streep onder de door hen ontketende prijsoorlog gezet, internationale internetbrokers zitten ver onder hun ’bodemtarieven’. „Als die partijen eenmaal serieus werk maken van de Nederlandse markt, zul je tarieven stevig zien dalen”, stelt Philip van Dijk, beheerder van vergelijkingssite Evestor.nl. „Voor een actieve belegger kan het nu al honderden euro’s per jaar aan kosten schelen.” Het volledige artikel van DFT en het onderzoek van Evestor.nl zijn onder de linkjes te vinden.

Zwarte Joop merkt hierbij het volgende op:
"Wie belegt er nog traditioneel bij de grootbank?? Ik vind dit soort onderzoeken echt heerlijk. Ze laten nog maar een keer duidelijk zijn dat er heel veel meer is dan alleen Binck of Alex."

Dit bericht is interessant voor beleggers, vandaar dat het een plekje heeft gekregen op de voorpagina van onze website. Er zijn ongetwijfeld mensen die een aardig artikel hebben gevonden, dan wel zelf graag artikelen schrijven die de bezoekers van onze website zullen aanspreken. Mail uw bijdrage naar de Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  van deze website en zij zullen het artikel dan plaatsen zodat wij elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen in beleggersland.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03075 seconden