HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Nieuws arrow Nieuws arrow Euronext wil communicatiebedrijf kopen
Euronext wil communicatiebedrijf kopen
Euronext onderhandelt over de overname van CompanynewsGroup, een belangrijke speler op de Europese markt voor nieuwsdistributie. De acquisitie zal naar verwachting voor het einde van dit kwartaal plaatsvinden, meldt het beursbedrijf.
Europese richtlijn
Bij CompanynewsGroup werken 25 mensen. Euronext wil vaste grond krijgen in de markt van het bedrijfsnieuws en daarmee haar huidige dienstenpakket aan genoteerde ondernemingen uitbreiden. Euronext blikt daarbij vooruit naar de nieuwe Europese richtlijn over financiële communicatie die in 2007 van kracht wordt.

Financiële bedrijfscommunicatie
CompanynewsGroup biedt diensten aan voor beursgenoteerde ondernemingen, vooral rond gelijktijdige verstrekking van de volledige financiële bedrijfscommunicatie aan relevante spelers op de financiële markten. Aanvullend is het actief op het vlak van de verbetering van de communicatie richting investeerders en aandeelhouders. Het huidige klantenbestand van CompanynewsGroup zit vooral in Frankrijk, maar ook in Italië en Spanje. Euronext streeft ernaar om deze nieuwe diensten in Nederland en Portugal aan te bieden en het huidige klantenbestand in België verder te ontwikkelen.

Bron: HLN.Be, 30-01-2006
 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2021 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.10893 seconden