HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow aanvulling op directie Todays Brokers
aanvulling op directie Todays Brokers

Nieuwe directeur Today’s Brokers & Beheer

Amsterdam, 21  september 2009, persbericht.
Vermogensbeheerder en online broker Today’s Beheer & Brokers uit Amsterdam heeft met ingang van 17 september de directie uitgebreid met Felix Berkhout. Berkhout (33) wordt verantwoordelijk voor Marketing & Sales (M&S). Met de komst van de nieuwe directeur bestaat het management team uit 4 man.

Felix Berkhout is een bekende in de Nederlandse brokerage wereld. Hij stond aan de wieg van het internet beleggen van Alex Beleggersbank. Na zijn periode bij Alex, is ondernemer Berkhout bij diverse organisaties aan de slag gegaan als interim manager, met als werkterrein service, marketing en sales.

Felix Berkhout : ‘Dit is voor mij een uitdagende, maar logische stap. Ik ben een ondernemende marketing man, met mijn wortels in beleggen en brokerage. Ik geloof dat de hands-on cultuur van Today’s Beheer & Brokers een prachtige uitvalsbasis is voor verdere groei. Today’s heeft bovendien met scherpe tarieven en een goede service de kaarten in huis om het klantenbestand te verdubbelen. Daar ga ik voor als directeur M&S.’

Cees Smit, algemeen directeur, is blij met de komst van Felix Berkhout. ‘De ondernemerszin van Felix, plus zijn ervaring met beleggen en brokerage, sluiten goed aan bij ons bedrijf. Today’s volgt, ondanks de financiële crisis, een ambitieuze groeistrategie. Daar werken we met zijn allen hard voor. Een man als Berkhout past dus goed in ons team.’

Het Amsterdamse Today’s Beheer & Brokers in 2003 opgericht door Cees Smit en is uitgegroeid tot een middelgrote Commissionair in Effecten.

Meer informatie:
Telefoon: 020 530 0150
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Website: www.todaysbrokers.nl

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04328 seconden