HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Nieuwsmagazine 53 is er
Nieuwsmagazine 53 is er

HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 53 is uit

Naast de visie van analisten van KBC Asset Management BV en Dexia Bank komt het fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode in dit magazine aan de orde. U kunt zelf met deze methode aan de slag.

Ronald Kok geeft alvast een voorproefje van zijn presentatie met het artikel waarin hij beschrijft dat fundamentele analyse de technische analyse verslaat. Voordat Ronald zijn presentatie heeft gegeven ontvingen wij een uitgebreide reactie van Bob Emanuels. Bob deelt de mening van Ronald niet, zo blijkt uit zijn artikel.

Er is ook een artikel uit Beleggers Belangen opgenomen dat gaat over de grote mogelijkheden die CFD’s bieden. De forse hefboom maakt goed risicomanagement wel noodzakelijk.

Vervolgens is er een interessant artikel van Rombout Kerstens opgenomen genaamd "Minder trades meer resultaat. Trading systeem op de EUR/USD met een DMI en Moving Average".

Ook zijn er stukjes opgenomen van de groepen Vestics Noord en de Computergroep Zuid-Holland. Deze actieve groepen staan open voor belangstellenden. Dus als u in contact wilt komen met andere leden neem dan contact op met de leden van één van deze groepen.

Naast voornoemde artikelen zijn de andere bijzonder lezenswaardige artikelen mede verantwoordelijk voor een Nieuwsmagazine dat u niet mag missen.

U kunt het Nieuwsmagazine ophalen van onze website. Klik hier om het Nieuwsmagazine te downloaden. Tip: Heeft U trage verbinding, Klik dan hier om de compacte versie 3Mb te downloaden. Mocht het downloaden niet lukken stuur dan een Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Zij kunnen u een kleinere versie toesturen. 

Wij wensen u veel leesplezier!

 
Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02549 seconden