HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow HCC Beleggen arrow Aktiviteiten arrow Kom eens kijken bij Vestics Noord
Kom eens kijken bij Vestics Noord

Interessegroep Vestics Noord, voor theorie en praktijk op beleggingsgebied

Op 8 maart 2006 is in Noord Nederland een groep gebruikers van het beleggingsprogramma Vestics van start gegaan om zich individueel en collectief verder te verdiepen in de boeiende wereld van het beleggen. In eerste instantie was het doel om elkaar te ondersteunen bij het leren kennen en gebruik van Vestics beleggingssoftware. Vandaag is ons interesse gebied breder en ondersteunen en informeren we elkaar op meerdere terreinen uit de beleggingswereld. 

Hoewel we als experiment op papier gezamenlijk een portefeuille samenstellen, doen we onze echte beleggingen op individuele basis. De groep bestaat momenteel uit zo’n tien leden (van enigszins gevorderd tot behoorlijk gevorderd op beleggingsgebied) en we komen zo’n vijf keer per jaar bijeen. Het zijn ‘interactieve’ bijeenkomsten waarin nieuwtjes en ervaringen onder het genot van een kopje koffie worden uitgewisseld. 

Een aantal van de leden is een eigen handelssysteem aan het ontwikkelen en doet daar periodiek verslag van. Anderen werken met zelf ontwikkelde handelsindicatoren en sommige leden passen geavanceerde handelsstrategieën toe.

Op elke bijeenkomst wordt door één of meerdere van de leden een voordracht gehouden; dit kan gaan over de eigen activiteiten maar ook meer algemene onderwerpen op beleggingsgebied komen aan de orde. En natuurlijk wordt er ook uitvoerig gesproken over diverse praktische zaken: andere beleggingsprogramma’s, de diverse koersenaanbieders, de gang van zaken op de beurzen, enz. Benieuwd geworden naar deze groep beleggers en de informele sfeer die de groep kenmerkt? Kom gerust eens een bijeenkomst bijwonen en kijk of het iets voor je is.

Aanmelden en/of informatie kunt u via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken verkrijgen.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03755 seconden