HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow verkoop Analist.nl
verkoop Analist.nl

Sanoma verkoopt beleggingssite Analist.nl

Utrecht, 7 december 2009 – Sanoma Uitgevers heeft haar belang in de beleggingswebsite Analist.nl verkocht aan de investeringsmaatschappij RK Holding. Voorheen hadden zowel Sanoma Uitgevers als RK Holding een aandeel van 50% in de website. RK Holding is de investeringsmaatschappij van Ronald Kok, oprichter van o.a. Analist.nl. Analist.nl is één van de grootste beleggingssites in de Benelux.

Met deze overname is de weg vrij om Analist.nl verder uit te bouwen tot het toonaangevende platform voor zowel de professionele als de particuliere belegger. Oprichter en eigenaar Ronald Kok: “Analist.nl zal zich nu weer volledig richten op het leveren van hoogwaardige beleggingsinformatie. Ondersteunend daaraan gaan we in de komende maanden diverse nieuwe beleggingssites online brengen.” Het videokanaal Beursupdate.tv is een eerste product dat deze nieuwe richting gestalte geeft.


Over Analist.nl

Met dagelijks meer dan 150.000 bezoekers per maand is Analist.nl één van de grootste beleggingswebsites van de Benelux. Met een uniek aanbod van hoogwaardige beleggingsinformatie richt Analist.nl zich op de Nederlandse en Belgische belegger. Eén van de titels van de organisatie is Beursupdate.tv. Analist.nl heeft kantoren in Arnhem en Hoorn.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03471 seconden