HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Timing is everything (2)
Timing is everything (2)

Timing is everything (2)

Voordat ik komende week een ander timing instrument zal beschrijven eerst nog even een terugblik op mijn voorgaande artikel. Zoals ik al schreef vind ik het erg leuk om over markt timing te schrijven, zeker als over actuele zaken gaat. In mijn recente artikel over timing met het Gann Wheel werd de datum van 18 juni als significant omschreven. 18 juni was het 240 graden punt van het Gann Wheel dat werd gestart op de theoretisch berekende top op van 16 oktober 2009. Hoe heeft de AEX koers zich de afgelopen periode bewogen en werd 18 juni inderdaad een significante datum of niet?

In dit geval zegt een plaatje meer dan 100 woorden…… 1 handelsdag later op maandag 21 juni werd een top gezet. Ook nu heeft het Gann Wheel weer een puik staaltje van markt timing laten zien. De ingenomen short positie staat momenteel op 44% winst in slechts 4 dagen tijd. Vol verwachting kijk ik uit (en u hopelijk ook) naar het 270 graden punt dat halverwege juli valt.

Image 


Dit artikel is geschreven op 27 juni door Ronald Kars (1963). Ronald Kars is al weer zo’n  twintig jaar actief beurshandelaar, met zijn analyses is hij altijd op zoek naar kruispunten van tijd, prijs en kracht.. Hij weet dit om te zetten in concrete aan- en verkoopadviezen voor zowel de korte- als de lange termijn belegger.  www.ronaldkars.nl

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03049 seconden