HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Vermogensgroei door Dynamisch Beleggen
Vermogensgroei door Dynamisch Beleggen

Vermogensgroei door Dynamisch Beleggen;
volgens de BeursToppers Handelsstrategie

Vermogensgroei in zowel een stijgende als dalende markt gebaseerd op ‘eenvoud loont’ is het uitgangspunt van BeursToppers Handelsstrategie.

Sinds 2003 succesvol toegepast in de praktijk
René Kreileman handelt sinds 2003 voor eigen rekening en risico volgens de zelf ontwikkelde BeursToppers Handelsstrategie. Tijdens de lezing 'Vermogensgroei door Dynamisch Beleggen' geeft René u inzicht in het toepassen van deze handelsstrategie.

80-20

Ook in de wereld van de beleggers doet de 80-20% regel opgeld op meerdere manieren. Het pad in deze wereld is bezaaid met Bulls en Bears die de arena vormen van miljoenen beleggers. Ieder met tegenstrijdige belangen. Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat 80% van de beleggers geld verliest op de beurs. Een kleine groep van 20% verdient geld.

Diverse testen hebben aangetoond dat de grootste vijand van de belegger, de belegger zelf is. In verschillende onderzoeken hebben onderzoekers beleggers dezelfde in praktijk bewezen succesvolle beleggingsstrategie gegeven. Deze strategie wist jaar op jaar winst te generen. In het onderzoek haalde 80% van de beleggers met dezelfde strategie een negatief resultaat en wist 20% een substantiële winst te behalen. De onderzoeken werden uitgevoerd door te beleggen met echt geld.

De valkuilen waarin de beleggers trapten, hadden voor 80% te maken met kwaliteit en mentaliteit.

Discipline Het beter weten dan de strategie.
Te laat instappen, de transactie najagen.
Te veel handelen, het zogenaamde overtraden.
Angst Te vroeg winst nemen.
Na een aantal verliestransacties niet meer in durven stappen.
HebzuchtAlle winst direct herinvesteren.

80% van het succes op de beurs wordt bepaald door de kwaliteit en mentaliteit van de belegger en 20% door de toegepaste strategie.
 
Uiteindelijk is beleggen te vergelijken met voetbal. Iedereen kan tegen een bal trappen, maar niet iedereen is in staat goed te voetballen. Zelfs niet elke goede voetballer is in staat geld te verdienen met voetbal. Mentaliteit en instelling bepalen voor het grootste deel het verschil tussen goede voetballers die uiteindelijk geld verdienen en een contract krijgen en goede voetballers die geen geld verdienen.

Vervang uw angst en hebzucht door het met discipline toepassen van een vaste strategie.

Dynamisch Beleggen

Spreiding is het concept waarop Dynamische Beleggen is gebaseerd. Voor iedere markt maakt René gebruik van de BeursToppers strategie. Uitgangspunt daarbij is spreiding.

Beleggen volgens de klassiek methode

Spreiding volgens de klassieke manier behelst de portefeuille spreiden over meerdere assets zoals aandelen, obligaties, vastgoed en cash, waarbij van tevoren een procentuele verdeling wordt gemaakt om te investeren per assettype.

Daarbij past de belegger periodiek de verdeling in % aan, aan de veranderde marktomstandigheden en/of risicoprofiel van de belegger.

Beleggen volgens de BeursToppers strategie

Binnen BeursToppers bouwt René zijn portefeuille op een dynamische manier op. Niemand heeft een glazen bol en kan aangeven welke invloed wisselende marktomstandigheden hebben op de koersen.  De BeursToppers strategie geeft een hulpmiddel om de portefeuille automatisch aan te passen aan de wisselende omstandigheden.

Door voor elk individueel aandeel, fonds, index, grondstof of valutapaar de BeursToppers strategie toe te passen, wordt zijn portefeuille dynamisch beheerd. Er wordt alleen in assets belegd indien posities kunnen worden ingenomen, die een BeursToppers signaal geven. Geen signaal = geen positie. Door het werken met meerdere tijdvensters en door zowel Long als Short posities in te nemen, wordt de portefeuille dynamisch opgebouwd en beheerd. Je belegt alleen indien er signalen zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat 0% wordt belegd in één asset en in andere assets een veel groter percentage.

Dynamisch Beleggen: Geld groeit waar beweging is.

Spreiding door Dynamisch Beleggen

Met de BeursToppers strategie beheert René zijn portefeuille op een dynamische manier met posities in indices, aandelen, valuta, fondsen, ETF’s/Trackers, grondstoffen en CFD’s. Door spreiding over verschillende assets, regio’s en over diverse richtingen van de markt, heeft hij een robuuste portefeuille opgebouwd. Tijdens de lezing krijgt u inzicht in de opbouw van een dynamische Portefeuille met behulp van een Model Portefeuille.

Spreiding:
Spreiding over assets.
Spreiding over tijdvensters.
Spreiding over richting van de markt.
Spreiding over regio’s.

Intraday en End of Day Beleggen

René past de strategie zowel intraday als End-Of-Day toe om te profiteren van trends op verschillende tijdvensters. Dit geeft een extra vorm van spreiding, waardoor het risico wordt verlaagd en het rendement verhoogd.

Actief en Passief Beleggen

Als extra vorm van spreiding heeft René er voor gekozen om naast het actief handelen via de BeursToppers strategie, ook een passieve vorm van handel toe te passen. Met zelf ontwikkelde mechanische handelstsrategieën, bestaande uit AandelenToppers, FondsToppers en ValutaToppers, realiseert René extra rendement op zijn portefeuille. Door gebruik van meerdere ongecorreleerde strategieën wordt door het actief en passief beleggen onafhankelijk van elkaar rendement gegenereerd. Dit zorgt voor een goede mix van Dynamisch Beleggen en verlaagt het risico van de portefeuille in zijn geheel.

Netto Resultaat: De gecombineerde passieve BeursToppers portefeuille heeft een netto rendement van 15%-20% per jaar incl. kapitaalbescherming met behulp van hedging.

BeursToppers strategie

Voor de actieve beurshandel maakt René binnen de BeursToppers strategie gebruik van automatische en objectieve aankoop- en verkoopsignalen, ondersteund met Alerts en een volledig instelbaar Risico en Money Management systeem. Additioneel worden onder andere StopLoss-, TakeProfit en Doelniveaus aangegeven om optimale in- en uitstapmomenten aan te geven.

BeursTopers stappenplan

Met behulp van het BeursToppers stappenplan wordt stap voor stap ondersteuning geboden voor het met discipline toepassen van de strategie. Dit draagt bij aan het verbeteren van het beleggingsresultaat. Het resultaat is ook meetbaar gemaakt, zodat de vorderingen inzichtelijk zijn.

Money management

Bij de ontwikkeling van de strategie was één van de doelstellingen om een gelijk risico te lopen bij elke transactie. Dit zorgt voor een beheersbaar risico. Om dit te realiseren, wordt rekening gehouden met de beweeglijkheid van de onderliggende waarde waarin wordt belegd. Hoe beweeglijker de onderliggende waarde, hoe verder weg de initiële StopLoss komt te liggen. Bij grotere beweeglijkheid wordt een kleinere positie ingenomen. Het risico is instelbaar per tijdvenster.

MetaTrader en WallStreet Professional

Tijdens de lezing geeft René inzicht in de strategie voor zowel MetaTrader als voor WallStreet Professional. Hij past zijn strategie via beide producten toe.

Inhoud lezing

De lezing heeft een stapsgewijze opbouw en is gebaseerd op René’s dagelijkse praktijkervaring:

  • Start in de beleggingswereld.

  • Opbouw van de Dynamische portefeuille inclusief een modelportefeuille.

  • Actief versus Passief Beleggen.

  • Op weg naar een beter beleggingsresultaat met het BeursToppers Processtappenplan.

  • Inzicht in de BeursToppers strategie.

  • Gebruik van een volledig instelbaar Risico en Money Management systeem.

  • Handelsdag uit het leven van René Kreileman


BeursToppers

BeursToppers is eigendom van Rean Invest en is opgezet door René Kreileman. Het investeren in de financiële markt is hij in de jaren 90 als hobby gestart. Na vallen en opstaan, heeft hij zich als self-made investeerder succesvol bekwaamd in de financiële wereld. Dit heeft geresulteerd in het beleggingsmodel BeursToppers, dat hij zelf in praktijk toepast voor eigen rekening en risico.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.04846 seconden