HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Laatste nieuwsmagazine
Laatste nieuwsmagazine

Het 55ste nieuwsmagazine is gereed

Het laatste nieuwsmagazine is gereed. Het woord "laatste" uit de vorige zin heeft een dubbele betekenis. Het is de meest recente en echt het laatste nieuwsmagazine.

Het nieuwsmagazine is ooit in het papierrijke tijdperk in het leven geroepen om de leden te informeren. De laatste tijd informeren wij de leden dubbel. Dubbel in de zin dat al het nieuws ook op onze website staat.

Omdat niet iedereen onze website dagelijks bezoekt attenderen we u op bijzonderheden via de nieuwsbrief die wij maandelijks verzenden. U kunt zich hier inschrijven voor deze gratis nieuwsbrief.

Met een traditie stoppen doet altijd een beetje pijn. Maar het is naar onze mening een verstandig besluit, want het maken van het blad kost relatief veel tijd en de meerwaarde is tot het minimum gereduceerd.

Het bestuur van de HCC Beleggen is iedereen die ooit heeft meegewerkt aan de totstandkoming van één of meerdere magazines zeer veel dank verschuldigd. Auteurs voor hun boeiende bijdragen, de voorzitters, secretarissen en penningmeesters voor de levering van het verenigingsnieuws, alsook de mensen die zich bezig hebben gehouden met de vervaardiging van het blad. Het is voor alle genoemde spelers een hele klus geweest om u iedere keer weer een lezenswaardig blad voor te schotelen. Dat is ook de 55ste en laatste keer gelukt.

U kunt het blad downloaden van onze website Klik hier om het nieuwsmagazine te downloaden. U kunt het nieuwsmagazine ook via de pagina <Downloads> ophalen. Deze pagina is te vinden via <Beleggers Info> in het menu links op deze pagina.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03064 seconden