HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Nieuwsbrief(archief) arrow Nieuwsbrief 20091024 Symp53
Nieuwsbrief 20091024 Symp53
53-ste HCC Beleggen Symposium  31 oktober 2009
"Beleggen: Uitbesteden of Zelfdoen"
inhoud:  Symposium Bericht: 5
uitbesteden_of_zelfdoen100x175.jpg zelfdoen_of_uitbesteden100x175.jpg

Uitbesteden of Zelfdoen

HCC Beleggen NieuwsMagazine no. 53 is uit

Naast de visie van analisten van KBC Asset Management BV en Dexia Bank komt het fundamenteel beleggen met behulp van de SSG methode in dit magazine aan de orde. U kunt zelf met deze methode aan de slag.

Ronald Kok geeft alvast een voorproefje van zijn presentatie met het artikel waarin hij beschrijft dat fundamentele analyse de technische analyse verslaat. Voordat Ronald zijn presentatie heeft gegeven ontvingen wij een uitgebreide reactie van Bob Emanuels. Bob deelt de mening van Ronald niet, zo blijkt uit zijn artikel.
HCC beleggen Nieuwsmagazin no 53
Er is ook een artikel uit Beleggers Belangen opgenomen dat gaat over de grote mogelijkheden die CFD’s bieden. De forse hefboom maakt goed risicomanagement wel noodzakelijk.

Vervolgens is er een interessant artikel van Rombout Kerstens opgenomen genaamd "Minder trades meer resultaat. Trading systeem op de EUR/USD met een DMI en Moving Average".

Ook zijn er stukjes opgenomen van de groepen Vestics Noord en de Computergroep Zuid-Holland. Deze actieve groepen staan open voor belangstellenden. Dus als u in contact wilt komen met andere leden neem dan contact op met de leden van één van deze groepen.

Naast voornoemde artikelen zijn de andere bijzonder lezenswaardige artikelen mede verantwoordelijk voor een Nieuwsmagazine dat u niet mag missen.


U kunt het Nieuwsmagazine ophalen van onze website. Klik hier om het Nieuwsmagazine te downloaden.

Wij wensen u veel leesplezier!
Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor het HCC Beleggen Symspoium van 31 oktober a.s. doe dat dan snel. U kunt zich via deze pagina inschrijven

Leden HCC gratis entree HCC!dagen / HME2009!

HCC!dagen2009
HCC-leden kunnen dit jaar gratis naar de HCC!dagen / Home Multimedia Entertainment 2009. Het evenement vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Vorig jaar trok het evenement 52.000 bezoekers!

Beleef en bekijk de nieuwste multimediaproducten en consumentenelektronica. Volg een workshop, speel een game of maak gebruik van fantastische beursaanbiedingen.
HCC-paviljoen
HCC is aanwezig met een interactief paviljoen van maar liefst 1500m². Ontmoet andere leden of volg één van de tientallen lezingen of workshops over bijvoorbeeld Windows 7, Ubuntu, fotografie of VoIP.
hccdagen2009
HCC Beleggen ook aanwezig Ook wij zijn weer aanwezig tijdens de HCC! dagen op het diversiteitenplein. U kunt daar HCC leden/beleggers ontmoeten.
Gratis entree
Op vertoon van uw HCC-ledenpas bij de kassa ontvangt u een gratis entreebewijs voor één dag..
LET OP: HCC-leden die in de voorverkoop al een dagkaart voor de HME2009/HCC!dagen hebben gekocht, krijgen uiterlijk op 15 november 2009 de prijs voor het toegangsticket inclusief de betalingskosten op hun bankrekening teruggestort. Het terugstorten gebeurt automatisch, hiervoor hoeft geen actie te worden ondernomen
Meer weten over de HCC!dagen  Klik hier

Actieve leden gezocht die geïnteresseerd zijn in opties en andere derivaten

Wellicht zijn er leden zijn die in contact willen komen met andere leden die geïnteresseerd zijn in opties en andere derivaten. Elkaar bijpraten over strategieën en/of over de in de markt verkrijgbare derivaten kan zeer verhelderend werken. Daarnaast is het gewoon gezellig om periodiek bijeen te komen of contact te hebben met andere leden met dezelfde belangstelling voor dit specifieke onderwerp.
Derivatenhandel CBot Ook belangrijk is dat u met behulp van opties en derivaten veel veiliger kunt beleggen dan menigeen denkt, zonder uw (toekomstige) winst als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen.

Het doel van deze oproep is om te inventariseren of er voldoende leden zijn om een nieuwe interessegroep (IG) Opties en Derivaten binnen de HCC Beleggen te realiseren.
Hebt u belangstelling om deel te nemen in de op te richten groep, neem dan contact op met   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Vacatures HCC Beleggen 2009

Om onze bezigheden in goede banen te leiden zijn we op zoek naar leden die een bijdrage willen leveren aan de activiteiten van onze vereniging. Dat hoeft niet meteen de gehele coördinatie van het HCC Beleggen Symposium te zijn (mag wel!), maar een deeltaak verrichten -die relatief weinig tijd kost- is ook zeer welkom. Met meer mensen kunnen we immers meer doen en dat maakt het bovendien ook veel gezelliger. Enkele voorbeelden van deeltaken, waarvoor wij mensen zoeken, zijn:

Vacatures 2009 - het op ad-hoc basis een artikel schrijven of een cursus willen geven over optiebeleggen, aandelenbeleggen, beleggingsfondsen, onroerend goed, technische analyse, fundamentele analyse, emotie en beleggen etc, etc.
- software willen beoordelen
- CD samenstellen met software, koersen, links etc.
- redacteur of verslaggever worden voor ons nieuwsmagazine en onze website;
- het actueel houden van (een deel van) onze website/ons forum;
- het actueel houden van ons deel van de HCC website;
- adviseren over en meewerken aan de nieuwe inrichting van onze website;
- het coördineren en organiseren van onze HCC Beleggen symposia;
- het verrichten van (deel)taken tijdens beurzen;
- public relations;
- het behartigen van de commerciële zaken.

Uiteraard mag u zich aanmelden in groepjes. Dus als u, eventueel samen met medebeleggers, onze vereniging wilt helpen laat het ons dan weten.
Trefwoorden hierbij zijn: vele handen maken licht werk, het moet vooral leuk blijven, zo doe je ook nog eens interessante contacten op. Denk aan het geven van een aardige lezing, met anderen handelsstrategieën uitwerken, software onder de knie krijgen of gewoon een groep vormen waarmee je samen de markt analyseert/bespreekt.

Lijkt het u iets om actief te worden? Heeft u vragen over de functies of heeft u goede ideeën voor onze vereniging? Meld u zich dan via de website ... een echte vereniging kan niet zonder u als actief lid.


Aanmelden en Routebeschrijving

Een entreebewijs voor het HCC Beleggen Symposium kunt u  bestellen door u aan te melden via onze website:
Klik hier om u aan te melden  

Het HCC Beleggen Symposium wordt gehouden in:
Scholengemeenschap Lek en Linge, 
Multatulilaan 6,

4103 NR  Culemborg
nederland
Laat de route zien in een nieuw venster


terug naar Inhoud

Overzicht

Wat 53ste HCC Beleggen Symposium "Beleggen, uitbesteden of zelf doen"
Programma Begin- en eindtijden 53ste symposium
 uitbesteden_of_zelfdoen100x175.jpg zelfdoen_of_uitbesteden100x175.jpg
Waar Scholengemeenschap Lek en Linge, Multatulilaan 6,  4103 NR, Culemborg
Waneer Zaterdag 31 oktober 2009
U bent welkom vanaf 10.00 tot 16.30 uur
Kosten De toegang is gratis voor HCC Leden, maar inschrijven is verplicht!
Van niet-leden vragen wij een bijdrage in de kosten van 10 euro
Uitbesteden of Zelfdoen
Toegang Toegangsbewijzen worden vanaf aanstaande woensdag 28 oktober 2009 aan inschrijvers verzonden.
Zonder  HCC - pasje: 10 Euro betalen bij binnenkomst. Neem dus uw HCC pasje mee!

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02276 seconden