HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow HCC Beleggen arrow De Vereniging arrow Noordbeleggen
Noordbeleggen

Interesse om aan te sluiten bij de groep Noordbeleggen

Op 8 maart 2006 is in Noord Nederland een groep gebruikers van het beleggingsprogramma Vestics van start gegaan om zich individueel en collectief verder te verdiepen in de boeiende wereld van het beleggen. In eerste instantie was het doel om elkaar te ondersteunen bij het leren kennen en gebruik van Vestics beleggingssoftware. Inmiddels ondersteunen en informeren we elkaar op meerdere terreinen uit de beleggingswereld en HCC Beleggen doet ook een duit in het zakje. Wij doen we onze beleggingen op individuele basis.

Onze groep bestaat momenteel uit zo’n tien leden (van enigszins gevorderd tot behoorlijk gevorderd op beleggingsgebied) en we komen zo’n vijf keer per jaar bijeen. Het zijn ‘interactieve’ bijeenkomsten waarin nieuwtjes en ervaringen onder het genot van een kopje koffie worden uitgewisseld.

Onderwerpen als ervaring met broker software, handelssystemen, indicatoren, werking van opties/turbo's enz. komen aan bod

Benieuwd geworden naar deze groep beleggers en de informele sfeer die de groep kenmerkt? Kom gerust eens een keer kijken of het iets voor je is.

Naast het bespreken van het vaste onderwerp de 'echte' portefeuille, komen onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:
Het rode draad is, selecteren.
• Selecteren van aandelen.
• Selecteren van Opties.
• Werking en selectie van Turbo's.
• Selecteren van Beleggingsfondsen

Voor meer informatie mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03107 seconden