HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Het ontwikkelen van een beleggingsstrategie
Het ontwikkelen van een beleggingsstrategie

Het ontwikkelen van een beleggingsstrategie

Edward Loef, één van de bekendste technisch analisten in Nederland, heeft na 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor diverse financiële instellingen in 2010 besloten om onafhankelijke beleggingsresearch op basis van koersgrafieken en technische indicatoren te verzorgen. Zijn doel is om belangrijke veranderingen in de richting van de beurskoersen tijdig te signaleren en hierover te publiceren. Naast professionele instellingen, zoals (private) banken, vermogensbeheerders en handelsplatforms maken ook steeds meer particuliere beleggers gebruik van zijn inzichten, nieuwsbrieven, lezingen en beleggingscursussen.

In de vijf jaar voor de oprichting van zijn onderneming was Loef werkzaam als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers te Amsterdam. In de periode tussen 1998 en 2005 adviseerde hij actieve beleggers bij CenE Bankiers N.V. te Utrecht. Daarvoor werkte hij als sr. beleggingsadviseur bij verschillende lokale rabobanken. Edward Loef is lid van de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA) en in de Verenigde Staten geregistreerd als ‘Certified Financial Technician’ bij de ‘International Federation of Technical Analysts’ (IFTA).

In de turbulente beursperiode 2007 t/m 2009 werd hij veelvuldig door TV-zender CNBC Europe om zijn analyses gevraagd en werkte hij in 2010 mee aan Engelstalige boek ‘Technical Analysis in the FX Markets’. Loef verzorgt de rubriek ‘Charting’ in het kwartaalblad Traders Club Magazine en is tevens één van de columnisten van de website van Het Financieele Dagblad.

Presentatie HCC Beleggen Symposium

In zijn presentatie op 28 april worden twee interessante onderwerpen besproken. Voor de doe-het-zelf belegger zal Edward Loef uitgebreid ingaan op de noodzaak van het ontwikkelen van een beleggings-strategie. Met behulp van de computer laat hij zien hoe een hij met een handelsplan veranderingen in de trends herkent en hoe je als belegger slimme tactieken kunt toepassen om daarmee geld op de beurs te verdienen en de risico’s die daaraan zijn verbonden kunt beheersen. Daarnaast zal hij aan de hand van zijn beleggingsmethode de rol van traditionele chartist op zich nemen en zijn visie geven op de meest waarschijnlijke richting van de diverse markten en beurskoersen. Dan zal ook duidelijk iedereen duidelijk worden wat het verschil is tussen het fenomeen van beurskoersen voorspellen en beurskoersen beheersen.

 LoefLoef

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03208 seconden