HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Korte basiscursus "Consistent Rendement met Opties"
Korte basiscursus "Consistent Rendement met Opties"

Korte basiscursus "Consistent Rendement met Opties"

DouweWestervaarder120x160.gifMartinHendriks120x160.gif Door je beleggingen als "bedrijf" te beschouwen en jezelf te laten adviseren hoe je in je bedrijf rationele beslissingen neemt - in plaats van je te laten meevoeren door emoties als angst en hebberigheid - kun je een aanzienlijk hoger rendement behalen dan de gemiddelde belegger. De kunst is hóe je dat doet. Het begint met een aantal basisregels, discipline en door gebruik te maken van technische analyse en bewezen succesvolle optiestrategieën.

In de korte basiscursus behandelt US Option Trader vooroordelen over opties, delen winnende strategieën, behandelen praktijkvoorbeelden, grafieken en indicatoren en meer. US Option Trader maakt de wereld van opties toegankelijk en begrijpelijk.

Beide directeuren Martin Hendriks en Douwe Westervaarder hebben hun opleiding gevolgd bij de meest succesvolle Amerikaanse optiehandelaren. Nu hun intensieve opleiding hebben zij verdiepingstrainingen gevolgd en met name heel veel praktijkervaring opgebouwd, gespecialiseerd in Amerikaanse opties.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03875 seconden