HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Waar bij jij naar op zoek?
Waar bij jij naar op zoek?

Waar bij jij naar op zoek?

Regelmatig worden (met name particuliere) beleggers geconfronteerd met vervelende verassingen als de beurs net niet doet wat ze verwacht hadden. Het gevolg hiervan is zo goed als altijd dat er verlies genomen dient te worden. En dat was nu net niet de bedoeling. De remedie? Ken jezelf!

Op hoofdlijnen zijn alle beleggers hetzelfde. Ze zijn allemaal op zoek naar een goed rendement op hun geïnvesteerde beleggingskapitaal. Beleggen is echter een ‘zero sum game’. Ofwel, waar mensen rendement behalen zijn er ook mensen die (grote) verliezen voor hun kiezen krijgen. De kunst is en blijft om ervoor te zorgen dat je bij de juiste groep mensen behoort.
 
Wat slechts weinig (aspirant) beleggers doen, is zichzelf afvragen wat voor soort belegger hij/zij is. Wat nu precies de reden is om op de beurs te gaan beleggen. Is het puur de spanning? Dan is de kans groot dat je behoort tot de 90% van de particulieren beleggers die binnen 3 jaar hun geld verspeeld heeft en afhaakt. Is het alleen het geld? Ook dan is je kans van slagen niet heel groot. Risico’s worden dan vaak slecht of zelfs helemaal niet onderkent met alle gevolgen van dien.
 
Speciaal voor iedereen die op de beurs handelt of wil gaan handelen heeft US Option Trader een risicoscan onder de naam ‘Jouw Persoonlijke OptieProfiel’ ontwikkelt, waarmee je kunt uitvinden wat voor soort belegger jij bent. Speel jij kort op de bal of wil je juist maar een paar keer per maand naar je beleggingsportefeuille kijken? Geniet je van beschaafde maandelijkse inkomsten of wordt je alleen maar gelukkig van grote getallen? Hoe zit het met je nachtrust? Wat voor invloed hebben grote fluctuaties in jouw beleggingskapitaal op jouw humeur? Kortom, je zult eerst jezelf moeten kennen alvorens je beleggingsbeslissingen gaat maken.
 
Het is inmiddels bewezen dat er een correlatie is tussen het behaalde rendement en de kennis over jezelf. Wij nodigen je dan ook van harte uit om op de site van US Option Trader te ontdekken wat Jouw Persoonlijke OptieProfiel is.


US Option Trader scant, analyseert en selecteert optiekandidaten op de Amerikaanse beurzen. Op basis hiervan geeft US Option Trader vrijblijvende tips aan haar members, gebaseerd op hun persoonlijke profiel. US Option Trader gebruikt in haar tips basale (verkopen en kopen van calls en puts) en meer geavanceerde strategieën (incl. openings-, doorrol- en sluitingstrades). US Option Trader biedt haar leden een platform voor uitwisseling van nieuws, opinie en adviezen.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.0449 seconden