HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Interview met Warren Buffett
Interview met Warren Buffett

Interview met Warren Buffett

's Werelds rijkste belegger werd afgelopen week weer eens geīnterviewd. En heel wat onderwerpen passeerden de revue. Via deze link kunt u het interview terugkijken [De video duurt zo'n 37 minuten].

Begonnen wordt met een terugblik op de Amerikaanse verkiezingen. Enigszins opvallend stelt Buffett nu reeds een favoriete kandidaat voor de volgende verkiezingen op het oog te hebben: Hillary Clinton.

In het interview wordt ook ruim aandacht besteed aan de zogeheten 'fiscal cliff'. Met deze term wordt verwezen naar forse belastingverhogingen en overheidsbezuinigingen. Die zullen - tenzij de politici anders besluiten - begin komend jaar automatisch in werking treden.

Heel wat economen verwachten een nieuwe recessie wanneer men niet weet te voorkomen om de fiscale afgrond in te tuimelen. Dit is eveneens de verklaring voor het feit dat aandelen recent onder druk staan. Buffett echter maakt zich over dit alles maar weinig zorgen.

Aan het einde van het interview komt de situatie in Europa aan bod. Buffett betwijfelt of de Eurozone de huidige crisis wel overleeft: "Of ze integreren verder of ze drijven steeds verder uit elkaar..."

Het bekijken van de video is de moeite waard.


Dit artikel is op 17 november 2012 geschreven door Hendrik Oude Nijhuis MSc. Oude Nijhuis heeft zich jarenlang verdiept in de strategieën van ’s werelds beste beleggers en is tevens oprichter van www.warrenbuffett.nl. Via deze website kunt u tijdelijk een gratis module aanvragen over de beleggingsstrategie van Warren Buffett.

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03245 seconden