HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow US Opties in de Praktijk
US Opties in de Praktijk

US Opties in de Praktijk

DouweWestervaarder120x160.gifMartinHendriks120x160.gif US Option Trader biedt ondersteuning, educatie en adviezen aan haar klanten, voor het behalen van consistent rendement op Amerikaanse opties. US Option Trader concentreert zich op de Amerikaanse beursen, vanwege een aantal redenen:
-De Amerikaanse beursen hebben een gigantische keuze in aandelen, fondsen, indices en trackers, elke dag weer.
- De Amerikaanse beursen sluit om 22 uur. Onze klanten kunnen in de avond hun posities opzetten en volgen. Je kunt het gemakkelijk naast je reguliere werk doen.
- Wij maken gebruik van software voor technische analyse, dat al jaren internationale awards in de wacht sleept als het beste betaalbare pakket.

De oprichters van US Option Trader - Douwe en Martin - hebben een passie voor het handelen met opties. Van simpele calls en puts tot geavanceerde strategieën. Hun motto is : “Keep it simple”. Ze verstaan de kunst om winstgevend handelen in opties voor de gewone man begrijpelijk en mogelijk te maken.

Tijdens het HCC Symposium op 13 april 2013 zullen Douwe en Martin van US Option Trader een aantal praktijkvoorbeelden behandelen. We kijken onder meer naar het verloop van:
- Rio Tinto (RIO), een Australische mijnbouwgroep
- Bank of America Corporation (BAC), de grootste commerciële bank in de Verenigde Staten

Tijdens de presentatie kan u als deelnemer ook vragen om een aandeel te behandelen, of de visie op de markt als geheel. Gedurende de dag is US Option Trader aanwezig met een stand, om al uw vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie: http://usoptiontrader.nl/
Meer informatie over onze rendementen: http://usoptiontrader.nl/track-record-us-option-trader/

 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.02997 seconden