HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina

Het samenstellen van de Top20 voor de korte- en lange termijn met behulp van fundamentele analyse.

anne_grevinga120x160.gif

 Anne Grevinga was als product specialist werkzaam voor 2 Amerikaanse biotechnologie bedrijven. Zijn hobby's zijn programmeren en beleggen. Het ligt met deze hobby's dan ook voor de hand dat hij beleggingsmodellen is gaan ontwikkelen.

Anne veronderstelt dat er in beleggersland veel te weinig wordt gedaan aan FA. Mede daardoor gaat zijn presentatie over een model dat is gebaseerd op Fundamentele Analyse (FA).

Maandelijks wordt een updating gedaan van ons FAB-model (Fundamenteel Analyse Beoordelings-model). Hierin worden bedrijven per sector beoordeeld op basis van het gemiddelde van de sector. Dit resulteert in 18 criteria waarop een bedrijf wordt beoordeeld. Met deze criteria wordt een fondsranking per sector gedaan. Tevens wordt van de belangrijkste FA-criteria retrospectief gekeken hoe ze zich hebben ontwikkeld, dat weer een ander inzicht geeft over de prestaties van een bedrijf.

Op deze wijze wordt zowel voor de korte- als ook voor de lange termijn een Top20 samengesteld, die aantoonbaar mooie rendementen opleveren.
 
Kortom een presentatie, die u niet mag missen omdat alle gegevens elke maand gratis beschikbaar komen en u toch ook hoge rendementen wilt halen.

 
< Vorige   Volgende >

https://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website
De laadtijd van deze pagina is: 0.02103 seconden