HCC Beleggen Banner Advertisement
Menu
Voorpagina
HCC Beleggen
Symposia
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief(archief)
Artikelen
Beleggers Info
Downloads
Sitemap


Voorpagina arrow Artikelen arrow Marco Vocking: Daytraden
Marco Vocking: Daytraden

Marco Vocking: Daytraden
-op basis van een overzichtelijk Amerikaans handelssysteem-
5 april 2014 - 11.05 tot 11.50 uur - Spreker: Marco Vocking / www.vocking.nl -Statenkamer
Marco-Vocking120x160.gifGraag nodigen wij u uit voor een presentatie tijdens ons symposia waar systeemhandelaar Marco Vocking twee overzichtelijke Amerikaanse handelssystemen zal tonen. Het betreft een presentatie die alle facetten bevat die u nodig heeft om op de beurs te slagen! U kunt met beide systemen op elke gewenste markt werken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Algemeen

U leert de basis van het traden en alle belangrijke punten waar u op moet letten tijdens het traden. De unieke trading indicatoren omvatten een robuust trading systeem en zijn ontwikkeld voor de trader die graag wil handelen op alle valuta- en futuremarkten.
De systemen geven onder andere duidelijke long- en shortsignalen, de trend (down of up), uitbraken en trailing stops aan. Dit alles wordt weergegeven in zeer overzichtelijke grafieken. Na jaren van ontwikkeling worden deze indicatoren gebruikt door handelaren over de hele wereld om elke dag weloverwogen beslissingen te nemen in de beurshandel. 

Systeem 1:
Kleur van de achtergrond: hiermee kunnen we heel snel herkennen of we long of short gericht zijn. Bij een groene achtergrond doen we uitsluitend long posities en bij een roze achtergrond doen we uitsluitend short posities.

Kleur van de candles:
de candles kleuren blauw in een stijgende markt en rood in een dalende markt. Indien de candles geel zijn beweegt de markt zich zijwaarts.

Stop-dots:
tijdens een longsignaal bevinden de blauwe stop-dots zich onder de koers en tijdens een shortsignaal bevinden de rode stop-dots zich boven de koers. Zo weet u direct waar u de stop moet plaatsen.

Stealth: Wanneer er een groene Stealth onder de koers verschijnt hebben we te maken met een stijgende markt. Wanneer er een rode Stealth boven de koers verschijnt hebben we te maken met een dalende markt.
 vocking-systeem1-450x290.gif
Tradingroom:
Naast het gebruik van de speciale indicatoren bent u dagelijks welkom in de tradingroom. Dat betekent dat u vanaf uw eigen werkplek inlogt in de tradingroom om de trades van ervaren traders te kunnen volgen die met de zelfde indicatoren werken.

High Energy Times:

Deze service filtert financiële instrumenten waar een breakout of een potentiële grote beweging wordt verwacht in de handelssessie door middel van een zeer geavanceerde analyse. Het geeft aan wanneer de trader een hogere dan normale beweging kan verwachten in een bepaalde index.
Deze tijden worden door middel van een smalle band weergegeven in uw grafiek, zodat u heel eenvoudig kunt zien of de koers zich boven of onder de band bevindt en u op die manier heel eenvoudig uw positie kunt bepalen.

Training:

Vier keer per week worden er webinars gehouden om u de fijne kneepjes van het traden te leren en hoe u op de juiste wijze de indicatoren tijdens het traden kunt gebruiken. Alle webinars worden opgenomen, zodat u ze op ieder gewenst moment nog eens terug kan kijken.

Systeem 2:
Kleur van de candles: Ook dit systeem is gebaseerd op de beweging van de markt. De candles kleuren blauw in een stijgende markt en rood in een dalende markt en is daardoor zeer overzichtelijk.

Signalen: Het systeem is tevens voorzien van de volgende drie signalen:
Trendline break: Door middel van een trendlijn (TL) en een pijl herkent u wanneer er sprake is van een trendline break.

Bottle Rocket: Door middel van een pijl (BR) herkent u een retrace in een trend.

Peak Signal: Dit signaal (PK) ontstaat bij een potentiële trenddraai.
 vocking-systeem2-450x255.gif
Tradingroom:
Naast het gebruik van de speciale indicatoren bent u van maandag tot en met donderdag welkom in de tradingroom. Dat betekent dat u vanaf uw eigen werkplek inlogt in de tradingroom om de trades van ervaren traders te kunnen volgen.

Training:
Een keer per week wordt er een webinar gehouden om u de fijne kneepjes van het traden te leren en hoe u op de juiste wijze de indicatoren tijdens het traden kunt gebruiken.
Indien u vragen heeft over onze trading systemen of als u geïnteresseerd bent en hier dagelijks mee aan de slag wilt, bent u van harte welkom op onze stand. Wij staan u graag te woord!

vocking-header350x64.gifOns bedrijf is opgericht in 1992 met de levering van hardware en software. Sinds 1999 zijn we volledig gespecialiseerd in trading software met alle daaraan gekoppelde diensten. Zo leveren wij complete systemen en verzorgen wij volledige cursussen voor daytraders. Als enig bedrijf in Nederland is Vocking Education Partner van NinjaTrader en werken we nauw samen met andere Ninja partners. Wij verzorgen cursussen en support volledig gebaseerd op het NinjaTrader platform. Door de intensieve samenwerking met deze partners bieden wij onze klanten een compete oplossing die een grote bijdrage levert aan hun succes.
 
< Vorige   Volgende >

http://www.beleggersonline.nl/ Validated by HTML Validator (based on Tidy) © 2020 Hcc Beleggen Website


De laadtijd van deze pagina is: 0.03365 seconden